BSc (Hons) in audiotechnologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: IET JAMES

Audio is een alledaags onderdeel van ons leven, of het nu gaat om het luisteren naar muziek op een draagbare speler, het laatste nieuws op digitale radio in te halen of een liveshow te ervaren.

GCU heeft een uitstekende reputatie voor het onderwijzen van audio en blijft spannende technische en educatieve onderzoeken uitvoeren op dit gebied dat bij het programma past. De gespecialiseerde geluidsinstallaties beschikken over een reeks standaardapparatuur en software, die een stimulerende omgeving bieden voor studie en experiment.

Studenten profiteren van gastcolleges door experts uit de industrie en hebben de mogelijkheid om een ​​innovatieve werkervaringmodule 'Vrijwilligerswerk in een technische rol' te volgen of om voor een semester in het buitenland te studeren via het ERASMUS-schema. De allernieuwste technische vaardigheden, werkervaringsmogelijkheden, professionaliteit en verworven mensenvaardigheden openen een breed scala aan mogelijkheden voor technische functies in de audio-industrie.

Het programma is geaccrediteerd door JAMES (Joint Audio Media Education Support) en de IET (Institution of Engineering and Technology).

Je carriere

Afgestudeerden hebben toegang tot een breed scala aan loopbanen binnen de audio- en nieuwe media-industrie, zoals uitzendingenieur, geluidstechnicus, geluidstechnicus en geluidstechnicus voor games.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Geluidsproductie 1, Inleiding tot audiosystemen, elektrische principes en circuittheorie, productie van digitale videomedia, wiskunde 1 A / B, geïntegreerde ingenieurswetenschappen 1.

Jaar 2

Geluidsproductie 2, Geluidsweergave, analoge en digitale elektronica, signalen en elektronische systemen, wiskunde 2 A / B, geïntegreerde audiostudies 2.

Jaar 3

Musical Acoustics, Audio Processing and Effects, Games Sound Design, Audio en Interactivity, Audio Analysis and Assessment, Integrated Engineering Studies en optionele modules in Signals and Electronic Systems Design (Optionele module voor jaar 1 of 2 studenten) en Vrijwilligerswerk in een technische rol (Extra moduleoptie om het ervaringsportfolio van studenten te verbeteren).

Jaar 4

Honours Project, Games Sound Design 2, Acoustics and Spatial Sound, Advanced Audio Processing, Converging Technology for AV en de optionele module in Digital Signal Processing (optionele module voor studenten van het eerste of tweede jaar).

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

2018-invoer alleen in jaar 1. Als u zich aanmeldt om te starten in 2017, raadpleegt u de ingangsvereisten voor jaar 3.

SQA hoger

BBBC inclusief wiskunde en ofwel natuurkunde, technologische studies of ingenieurswetenschappen plus Nat 5 Engels bij C.

Een level

CCC op A-niveau met wiskunde en natuurkunde plus GCSE Engels op C / 4.

ILC hoger

H2 H2 H3 H5 inclusief wiskunde en natuurkunde, plus Engels op gewone niveau O2.

IB Diploma

24 punten moeten wiskunde en natuurkunde bevatten.

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Engineering bij MMM.

Jaar 3

HND

HND Geluidsproductie met B in de gegradeerde eenheid. In aanvulling op de HND-vereisten, zullen aanvragers worden uitgenodigd voor een interview als onderdeel van het toelatingsproces. Interviews worden gehouden in februari en maart.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Het programma is geaccrediteerd door de Institution of Engineering

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder