BSc (Hons) in bankieren en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BSc (Hons) in bankieren

The London Institute of Banking

Onze locatie in City of London en nauwe banden met de industrie bieden u de mogelijkheid om te worden geïntroduceerd

aan werkgevers in de financiële dienstverlening door en door interactie met werkgevers uit de branche en praktische workshopactiviteiten gedurende het hele programma.

De graad wordt aangeboden als een driejarig programma of als een vierjarig programma, inclusief een jaar industriële plaatsing, als een sandwichjaar wordt genomen.

Doelstellingen van het programma

De BSc (Hons) in bankieren

  1. Ontwikkel uw kennis en inzicht in bankieren en financieren, inclusief concepten, theorieën en analytische hulpmiddelen.
  2. Ontwikkel je vermogen om kritisch te analyseren, te interpreteren, problemen op te lossen, onafhankelijke conclusies te trekken en effectief te communiceren, zowel individueel als als onderdeel van een team.
  3. Ontwikkel uw numerieke en IT-vaardigheden evenals uw kennis van databases met betrekking tot bankieren en financiën.
  4. Bied je kansen om de nodige vaardigheden en competenties te verwerven om professionaliteit te ontwikkelen in de context van een rol in de financiële dienstverlening of om verder te studeren binnen de discipline.
  5. Vergroot uw bewustzijn van het belang van strategische, morele / ethische en economische kwesties in de financiële sector in het algemeen.

Programma samenvatting

Het eerste jaar van het programma biedt een sterke basis in een reeks onderwerpen die cruciaal zijn voor een succesvolle carrière in de financiële dienstverlening, en moedigt u aan om uw studies al in een vroeg stadium te relateren aan de financiële sector. Onderscheidende modules omvatten ethiek en inzetbaarheid, waardoor u over de gespecialiseerde kennis en vaardigheden beschikt die vereist zijn in een zeer competitieve sector.

Het tweede jaar van het programma bouwt voort op de thema's die in het eerste jaar zijn geleerd en biedt u gespecialiseerde kennistheoretische modellen en toepassingen op het gebied van bankieren en financiën, waarmee het beroepsonderwijs van onze opleidingen wordt benadrukt. Onderscheidende modules zijn onder meer Commercieel

Het derde jaar van het programma stelt u in staat uw kennis van de financiële dienstverleningssector naar een hoger niveau te ontwikkelen, met de nadruk op thema's als strategie, management en risico's. Onderscheidende modules zijn onder andere de bankstrategie

Dit programma ondersteunt de ontwikkeling van uw inzetbaarheidsattributen tijdens de duur zoals uiteengezet in The London Institute of Banking

Careers

Afgestudeerden van deze cursus zullen waarschijnlijk doorgaan naar een loopbaan in een breed scala aan functies voor financiële dienstverlening en u kunt uw leerproces tijdens de cursus afstemmen op uw carrièreaspiraties. Je wordt gedurende je studie ondersteund om zomerstages te doen om je carrière een voorsprong te geven.

Het programma is ook bedoeld als een uitstekende basis voor verdere studie, inclusief wettelijke kwalificaties of specialisatie op Masters-niveau.

Cursus benodigd heden

Normaal gesproken doen we aanbiedingen van ABB / BBC op 'A'-niveau (dit is exclusief algemene studies, kritisch denken, uitgebreide projecten en burgerschapsstudies). Alle aanvragers zijn meestal verplicht om een minimum van GCSE wiskunde Grade B of Grade 6 GCSE Engels taal Grade C of Grade 4 te houden.

Ideale aanvragers zullen een van de volgende 'A'-niveaus hebben bestudeerd: wiskunde, verdere wiskunde, economie, statistiek of natuurkunde.

We accepteren het BTEC Extended Diploma op D * DD-DDM en het Diploma en Subsidiary Diploma samen met andere kwalificaties. Het International Baccalaureate wordt ook geaccepteerd (28 - 32 punten). Aanbiedingen kunnen variëren.

Certificaat en Diploma in Financiële Studies - onthoud dat deze kwalificaties kunnen bijdragen aan onze toelatingseisen, zodat u zich kunt onderscheiden van andere aanvragers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are a university college that exists to advance banking and finance by providing outstanding education and thinking, tailored to the needs of individuals, business and society.

We are a university college that exists to advance banking and finance by providing outstanding education and thinking, tailored to the needs of individuals, business and society. Lees Minder