BSc (Hons) in bouwmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: CIOB RICS

Constructiemanagers, op locatie en op kantoor, werken met een breed scala aan mensen, van architecten tot bouwvakkers.

Dit programma behandelt een breed scala aan technische, financiële en planningsaspecten in theorie en praktijk, waarbij zowel traditionele als online lesmethoden worden gebruikt. De meeste afgestudeerden in Construction Management in Schotland hebben een opleiding gevolgd aan de GCU.

Experts uit de branche verzorgen gastcolleges gedurende het hele programma en als onderdeel van de toewijding van het programma om de persoonlijke, professionele en inzetbaarheid van onze studenten te verbeteren, zijn er in jaar 3 mogelijkheden om zes maanden stage te lopen. Er zijn ook mogelijkheden om in het buitenland te studeren, in Europa, Australië en de VS.

Het programma is volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Building (CIOB) en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Je carriere

Afgestudeerden zijn gaan werken voor grote bedrijven zoals Lend Lease, BAM Construction, Clark Contracts, Galliford Try, Sir Robert McAlpine, Balfour Beatty, Laing O'Rourke, McLaughlin en Harvey, Persimmon Homes en Ogilvie Construction.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Foundation Level, Developing Knowledge of Fundamental Principles and Practice of the Construction Industry.

Jaar 2

Core Construction Management Skills.

Jaar 3

Industriële plaatsing en ontwikkeling van vaardigheden in bouwmanagement en constructie.

Jaar 4

Honours proefschrift en verder keuzevak, inclusief commercieel management, Building Information Modeling (BIM), Project Management, Facilities Management en Sustainable Construction.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBC plus Nat 5 English and Maths op C

Een level

CCC plus GCSE Engels en wiskunde op C / 4

ILC hoger

H2, H2, H2, H2 plus Engels en wiskunde op gewoon niveau O2

IB Diploma

24 punten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevante gebouwde omgeving, onderwerp DMM

SWAP-toegang

SWAP STEM-programma bij BBB

Jaar 2

HND

HNC in het vakgebied Gebouwde omgeving met een B in het niveau Aangewezen: BBC inclusief wiskunde en natuurkunde plus GCSE Engels op C / 4.

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Mechanical / Electrical Engineering bij DMM

Jaar 3

HND

HND Construction Management met A in de Graded Units, andere HND Built Environment-onderwerpen worden overwogen.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Studenten met een deeltijdprogramma kunnen worden gefactureerd voor het volledige jaarlijkse tarief of voor het aantal voltooide modules per academiejaar. Studenten kunnen in de loop van het jaar in termijnen in aanmerking komen om dit in termijnen te betalen. Bekijk tarieven voor deeltijd en afstandsonderwijs.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Deeltijdstudie

De part-time BSc Construction Management-graad is een van slechts twee beschikbaar in Schotland.

Gecharterde status

Gekeurd door de Gecharterde Instelling voor Water- en Milieubeheer (CIWEM) en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), kan jouw diploma je meenemen naar werk en verdere studie over de hele wereld. Na het succesvol afronden van hun diploma werken veel afgestudeerden naar een gecharterde lidmaatschapsstatus MCIOB en MRICS.

Stage

Stageplaatsen van het derde jaar kunnen in Schotland of in het buitenland worden voltooid. Deze zijn niet verplicht of gegarandeerd.

Verbanden met de industrie

Het programma is zeer ontwikkeld in samenwerking met de bouwsector. Dit zorgt ervoor dat lesmodules de huidige beste praktijken weerspiegelen en ontwikkelen en afgestudeerden zijn goed uitgerust om carrière te maken op managementniveau. We hebben een zeer goede staat van dienst bij afgestudeerden vanwege de hoge mate van aandacht waarmee het programma in de hele sector wordt gehouden.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Evaluatiemethoden

Een uniek onderdeel van onze cursus, dat voornamelijk wordt beoordeeld aan de hand van het werk van onze studenten, is de voorbereiding op de plaatsingsmodule, een praktische vierdaagse invoeging die wordt uitgevoerd op het National Construction College Scotland. Naast bezoeken aan industriële sites als onderdeel van hun modules voor bouwtechnologie, hebben onze studenten ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een Europese studiereis, waarbij in 2012 onze studenten naar Barcelona gingen. Het programma heeft sterke banden met de industrie en veel industriële organisaties bieden plaatsingsmogelijkheden en ze bieden ook gastcolleges in een aantal modules.

Leer methodes

Tussen het einde van niveau twee en het begin van niveau drie hebben onze studenten de kans om een ​​stageprogramma van zeven maanden te volgen. Veel van onze studenten die dit doen vinden werk in deze organisaties wanneer zij hun studieprogramma bij ons afmaken. Onze studenten zijn voorbereid op een rol in 'uitgaan' door het gebruik van een aantal landmeetkundige apparatuur. We hebben sterke banden met de industrie en houden onze cursus relevant voor de behoeften van de industrie door gasten en oud-studenten uit te nodigen om onze huidige cohort te lezen. We hebben ook sterke banden met professionele instanties die onze studenten illustreren hoe waardevol en herkenbaar het is om gecharterd te worden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder