BSc (Hons) in computergames (kunst en animatie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

GCU's Computer Games-programma's zijn bedoeld om afgestudeerden te produceren met de juiste mix van praktische vaardigheden en technische kennis om deel te nemen aan de industrie voor computerspellen.

We hebben uitstekende studiofaciliteiten, waaronder HD Video Production Suite, Art Studio, Digital Audio Recording Studio, Game Design Studio met 3D Laser Scanning-tools, Motion Capture-tools en een Rapid Prototyping-machine. Er is een laboratorium voor gebruikerservaringen waar games kunnen worden getest en geëvalueerd en een Virtual Reality-lab met een complete Driving Simulator en andere VR-apparatuur zoals Oculus Rifts. In de jaren 1, 2 en 3 nemen studenten in alle programma's deel aan een geïntegreerd project, een mogelijkheid voor studenten uit de verschillende disciplines om samen spellen te maken. Je zult ook genieten van gastcolleges door experts uit de sector.

Computerspelspelers conceptualiseren en construeren de virtuele wereld voor een spel. Ze bepalen de spelkunststijl en kijken, ontwikkelen conceptuele kunst, beeldhouwen, modelleren, texturen en animeren omgevingen, personages, voertuigen en objecten. Dit programma zal afgestudeerden creëren die hun traditionele kunstvaardigheden combineren met de nieuwste creatieve technologie in 3D-kunst en -animatie en zich bewust zijn van de technologische mogelijkheden en beperkingen van spelplatformen. Beide programma's laten je kennismaken met de moderne praktijken van het creëren van 3D-inhoud, helpen je je carrièrepad te realiseren en bieden je de mogelijkheid om je te specialiseren.

Je carriere

Afgestudeerden zijn gaan werken bij Rockstar, Electronic Arts, Sony en Guerrilla Games.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Fundamenten van 3D-modellering, Inleiding tot het ontwerpen van spellen, Tekenen voor ontwerp, Inleiding tot animatie, Geïntegreerd project 1, Digitale fotografie

Jaar 2

Games Design 1, Introductie tot Games Programming, 3D Modeling en Digital Sculpting, Introductie tot 3D Animatie, Human-Computer Interactie, Geïntegreerd Project 2.

Jaar 3

Advanced Character Animation, 3D Production for Industry, Games Preproduction Workshop, User Psychology, Integrated Project 3, Research Skills

Jaar 4

Honours Project, Creative Practice, Advanced 3D Visualization

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBB inclusief Art

ILC hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief Art

Een level

CCC inclusief Art

IB Diploma

24 punten moeten Visual Arts omvatten

BTEC

Niveau 3 uitgebreid diploma in relevante art

Jaar 3

HND

HND 3D Computeranimatie met B in de gegradeerde eenheden.

Portefeuille

Portfolio vereist

Alle kandidaten moeten een portfolio indienen.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Stage

Het programma biedt een optioneel stagejaar tussen het derde en vierde jaar.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Evaluatiemethoden

We gebruiken een traditioneel scala aan methoden, waaronder examens, cursussen, klassentests, presentaties, computer-gebaseerde oefeningen en schriftelijke rapporten om onze studenten te beoordelen. We hebben sterke banden met belangrijke leveranciers van industriële oplossingen, zoals Autodesk, Adobe en Unity, en werken nauw met hen samen om ervoor te zorgen dat ons onderwijs nauw aansluit op de huidige beste industriële praktijk. De studenten profiteren van gastdocenten uit de creatieve industrie, terwijl industriële workflows en discussies worden gepromoot en ingebed in het lesgeven en beoordelen om ervoor te zorgen dat al onze lessen relevant zijn voor de werkplek. Naast het ontwikkelen van virtuele ontwerpoplossingen hebben studenten toegang tot een reeks tools voor rapid prototyping en fysieke modellering, zoals 3D-printen en CNC-freesmachines. Onze studenten hebben ook toegang tot een high definition digitale videostudio en een bewegingsdetectiesuite.

Leer methodes

De studenten op onze cursus profiteren van reguliere presentaties van toonaangevende brancheleiders op het gebied van computeranimatie en gamedesign en gastdocenten uit de creatieve industrie. Het industriële project in het vierde jaar is ontworpen om de studenten de kans te geven om in real-time samen te werken met een extern bedrijf. Dit project kan worden gerealiseerd door te werken aan een plaatsing van één dag per week. Waar mogelijk worden modulecursussen ontworpen om studenten in staat te stellen hun persoonlijke portfolio te ontwikkelen, wat essentieel is om een ​​begin te maken in een carrière in de creatieve industrie. Elk jaar worden studenten aangemoedigd om deel te nemen aan de Scottish Game Jam, een 48-uren competitie om een ​​videogame te ontwikkelen die wordt gehouden op de GCU-campus.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder