BSc (Hons) in computergebruik

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: BCS

Het BSc (Hons) computerprogramma biedt u de kennis, het inzicht en de vaardigheden die een moderne IT-professional nodig heeft. Als je computer wilt studeren maar nog geen specifiek interessegebied hebt gekozen, kun je met dit programma je studie personaliseren en bereid je voor op een reeks afgestudeerde rollen.

In de jaren 1 en 2 zul je de grondslagen van de computer bestuderen. Daarnaast ontwikkel je de vaardigheden die vereist zijn om computersystemen te bouwen met behulp van een reeks technologieën. In de jaren 3 en 4 ontwikkel je verder expertise in kerngebieden, terwijl je keuzemodules kunt kiezen waarmee je je kunt specialiseren in het door jou gekozen interessegebied. Mogelijke specialisaties zijn mobiele ontwikkeling, ontwikkeling van cloudsystemen, veilige softwareontwikkeling, ontwikkeling van gebruikerservaringen, geavanceerd projectbeheer en Big Data.

Het programma biedt de mogelijkheid om een ​​stage te doen of in het buitenland te studeren via Erasmus-uitwisselingen. Studenten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan activiteiten met de Internationale Vereniging voor de uitwisseling van studenten voor technische ervaring (IAESTE). Onze computerprogramma's zijn geaccrediteerd door het Chartered Institute for IT (BCS).

Je carriere

Studenten kunnen paden kiezen die hen voorbereiden op afgestudeerde rollen, zoals softwareontwikkelaar, webontwikkelaar, ontwerper van gebruikerservaringen of IT-manager.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Fundamentals of Computing, Programming 1, Web Platform Development 1, Fundamentals of Software Engineering, Integrated Project 1, Maths for Computing.

Jaar 2

Object-georiënteerde analyse

Jaar 3

IT Project Management 1, Onderzoeksvaardigheden en professionele problemen, Web Platform Development 2, Integrated Project 3, en verdere module-opties

Jaar 4

Honours Project-module en Mobiele Platform-ontwikkeling met verdere module-opties.

Keuzemodules

Applicatiearchitectuur

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

BBBB plus Nat 5 Engels en wiskunde op C

Een level

CCC plus GCSE Engels en wiskunde op C / 4

ILC hoger

H2 H2 H3 H3. Wiskunde en Engels zijn vereist op gewoon niveau O2 als ze niet op hoger niveau worden afgelegd.

IB Diploma

24 punten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant computeronderwerp bij DMM

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij MMM

Jaar 2

Een level

120 UCAS-tariefpunten inclusief minimum D in computergebruik of wiskunde

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Computing inclusief wiskunde op DDM

Jaar 3

HND

HND Computing (softwareontwikkeling), inclusief een van beide: Database Design Fundamentals; Relationele databasebeheersystemen; of Databaseontwerp en -programmering in SQL. Plus * ofwel Software Development: het ontwikkelen van websites voor gebruik van meerdere platforms of voor de ontwikkeling van dynamisch gegenereerde inhoud. Of HND computerwetenschappen, waaronder: Softwareontwikkeling: objectgeoriënteerde programmering; Softwareontwikkeling: objectgeoriënteerde analyse en ontwerp; Softwareontwikkeling: gegevensstructuren. Verwacht wordt dat succesvolle aanvragers een A-score behaald hebben in beide niveaus 7 en niveau 8-gesorteerde eenheden die deel uitmaken van hun groepsprijsprofiel. * De kandidaten zonder deze verplichting kan nog in aanmerking komen voor de toegang, maar zal een beperkt electieve hebben Pathway keuze.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Stage

Dit programma biedt de mogelijkheid om een ​​industriële plaatsing te doen bij voltooiing van jaar 3.

In het buitenland studeren

Er zijn mogelijkheden voor studenten om via Erasmusuitwisselingen in het buitenland te studeren en ze worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan de internationale vereniging voor de uitwisseling van studenten voor technische ervaringsactiviteiten (IAESTE).

Professionele accreditatie

Onze computerprogramma's zijn geaccrediteerd door BCS, het Chartered Institute for IT.

Evaluatiemethoden

De gebruikte evaluatiemethoden zijn: ongeziene schriftelijke examens, cursussenopdrachten (op individuele en groepsgebaseerde basis), klassentests (zowel ongezien als open boek), praktische laboratoriumtests (zowel ongezien als open boek) en presentaties (op individuele en groepsgebaseerde basis). In projectmodules produceren studenten een artefact, individuele en groepsrapporten en geven ze ook presentaties. De meeste cursussen opdrachten omvatten het uitvoeren van een belangrijk element van onafhankelijk onderzoek en het implementeren van bijbehorende praktische taken binnen een bepaalde deadline.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder