BSc (Hons) in de zoölogie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Zoölogie richt zich op het academisch inzicht in diergedrag en effectieve methoden om dierenwelzijn te verbeteren. Dit omvat alles van dierlijke anatomie en evolutie, tot fysiologie en ecologie.

Door zoölogie te studeren aan Swansea University van Swansea University heb je toegang tot toonaangevende onderwijs- en hypermoderne faciliteiten op ecologisch, fysiologisch en moleculair gebied.

In de loop van dit diploma kun je de spectaculaire mariene ecosystemen voor de deur bestuderen op het schiereiland Gower, en dieren in het wild in verre landen zoals India, Sikkim, Borneo en Puerto Rico.

Waarom zoölogie in Swansea?

Zoölogie aan de Swansea University trekt studenten van heinde en verre aan. Het staat op de vijfde plaats in het VK voor 95% tevredenheid van de studenten.

Het College of Science is gebaseerd op onze prachtige campus Singleton Park met uitzicht op de baai van Swansea. Biosciences at Swansea wordt gerangschikt:

 • Top in het VK voor tevredenheid met organisatie en management (Zoölogie, NSS 2019)
 • 3e in het VK voor tevredenheid met lesgeven (zoölogie, NSS 2019)

Je leerproces wordt gevormd door inspirerende en internationaal bekende academici, waaronder professor Rory Wilson - Chief Scientific Consultant achter National Geographic's Great Migrations, en Dr. Richard Unsworth - adviseur van de wereldwijd geprezen BBC-serie Blue Planet II.

Je zoölogie-ervaring

Een flexibel gestructureerd diplomapad betekent dat je een jaar lang in het buitenland kunt studeren of een jaar in de industrie kunt werken, lokaal, nationaal of internationaal.

Je krijgt les door een combinatie van lezingen, tutorials, seminars en discussiegroepen, ondersteund door praktische lessen en veldcursussen.

Onze ultramoderne onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten omvatten het Centrum voor Duurzaam Wateronderzoek, een Zoölogisch Museum, een op maat ontworpen 18-meter catamaran-klasse survey-schip en een uniek visualisatiecentrum dat meerdimensionale informatie van dieren weergeeft. gegevens bijhouden.

Veldcursussen beschikbaar in de buurt en ver toestaan ​​u om gevarieerde habitats lokaal en internationaal te werken.

Sterke verbindingen met internationale en nationale organisaties zoals Natural Resources Wales, The British Mammal Society en The National Wetlands Centre Wales zullen waarde toevoegen aan uw studies.

Zoölogie Werkgelegenheidskansen

Onze Biosciences-graden aan de Swansea University zijn zo ontworpen dat u over de vaardigheden beschikt waar de werkgevers van vandaag naar op zoek zijn. Gediplomeerden in de biowetenschappen hebben een enorm scala aan carrièremogelijkheden binnen sectoren zoals milieuagentschappen, visserij en aquacultuur en de biologische en biochemische industrie.

Onze graden geven u inzicht in een breed scala aan biologische en ecologische theoretische en praktische vaardigheden; leer je een reeks steekproeven en onderzoekstechnieken voor zowel planten als dieren en leer je de praktische, taxonomische, numerieke en computationele vaardigheden die gewaardeerd en vereist worden door veel werkgevers.

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw essentiële overdraagbare vaardigheden, zoals teamwerk, communicatie, presentatie, probleemoplossing en analytische vaardigheden, te ontwikkelen.

Swansea University helpt je om je voor te bereiden op je toekomstige carrière door je te helpen bij het vinden van stages en relevante parttime banen, door jaar in bedrijfstakopties aan te bieden. U zult ook profiteren van het werken met organisaties zoals de Bat Conservation Trust, de Wildfowl and Wetlands Trust, Gower Bird Hospital en de Royal Society for the Protection of Birds.

Wij bieden een cv-workshop en u hebt toegang tot onze werkgelegenheidszone, die vacatures, tijdelijke vacatures en afgestudeerde banen publiceert. We hebben toegewijd personeel dat altijd beschikbaar zal zijn om ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid te bieden, gedurende uw studie. We nemen inzetbaarheid serieus en u verlaat Swansea University met veel meer dan een diploma en krijgt waardevolle levensvaardigheden en ervaringen tijdens uw reis.

Toelatingseisen

 • A-niveaus: rangen ABB-BBB, inclusief biologie of menselijke biologie, of gelijkwaardig.
 • Welsh Baccalaureate: Vereisten zijn zoals voor A-niveaus waarbij je dezelfde niet-vakspecifieke score kunt gebruiken voor de Advanced Core Grade Grade van het Welsh Baccalaureate-examen.
 • BTEC Extended Diploma - Grades DDD plus minstens één GCSE grade B in Science met GCSE C-graden C in Engels / Welsh en wiskunde. Alleen op wetenschap gebaseerde BTEC's worden overwogen (met uitzondering van diermanagement en gezondheidswetenschappen).
 • Scottish Highers: ABBCC met Biology Grade B.
 • Toegang tot HE (wetenschappen): geslaagd voor onderscheid (24 onderscheidingen met 3 in biologie plus 15 verdiensten). Alleen op wetenschap gebaseerde toegang wordt overwogen (met uitzondering van gezondheidswetenschappen).
 • IB: 33-32 om 5 op te nemen in hoger niveau biologie of menselijke biologie.
 • IELTS 6.0 (met een minimum van 6.0 in elk onderdeel) of een gelijkwaardige Engelse test.

We kunnen andere kwalificaties overwegen als deze op wetenschap gebaseerd zijn als ze gelijkwaardig zijn aan A-niveaus en als de inhoud van de kwalificatie aanzienlijke hoeveelheden biologie bevat (dwz equivalent aan A-niveau biologie).

Alle aanvragen worden op individuele basis behandeld en we zullen de hele aanvraag bekijken wanneer we beslissen of we een aanbieding van een plaats willen doen, inclusief het evenwicht, de aard en kwaliteit van onderwerpen op A-niveau, AS en GCSE (of gelijkwaardig); persoonlijke verklaring en opmerkingen van de scheidsrechter.

Algemene Studies en Key Skills-kwalificaties zijn normaal uitgesloten van onze aanbiedingen.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Advies en begeleiding over postdoctorale studie en financiering.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Als u gepassioneerd bent over onze planeet en het milieu en uw toekomstige carrière op het gebied van biowetenschappen ziet, kunt u leren van en samenwerken met medewerkers die betrokken zijn bij toonaangevende onderzoeksprojecten. Deze omvatten het behoud van onze oceanen en hun ecosystemen, de ontwikkeling van duurzame aquacultuur en de innovatieve toepassingen van algen als een oplossing voor de mondiale uitdagingen van de klimaatverandering.

Onze zoölogie afgestudeerden zijn klaar voor een reeks van stimulerende mogelijkheden. Misschien ontdek je dat je toekomst ligt in een carrière als biotechnoloog, natuurbeschermer of dierenarts.

Zoölogen hebben een grote rol te spelen bij het behoud, maar beïnvloeden ook vaak de ontwikkelingen in sectoren als landbouw, mariene biologie, geneeskunde, volksgezondheid en diergeneeskunde.

1225-DJI_0003Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder