BSc (Hons) in financiën, investeringen en risico's

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ontworpen voor diegenen die carrière willen maken in investment banking en aanverwante functies, en die de mogelijkheid bieden om te leren in een zakelijke omgeving die een unieke blootstelling aan en onderdompeling in de financiële-dienstensector biedt.

De BSc (Hons) in Finance, Investment and Risk is een nieuw programma ontworpen voor studenten die een carrière in investment banking en gerelateerde rollen willen. Het biedt de mogelijkheid om te studeren voor een direct relevante graad in een zakelijke omgeving die een unieke blootstelling aan en onderdompeling in de financiële dienstensector biedt.

Het programma stelt u in staat om uitgebreide kennis en begrip te ontwikkelen van de kernelementen van investering en financiële analyse en risicobeheer die ten grondslag liggen aan een goede besluitvorming. Het biedt u de mogelijkheid om een reeks problemen te onderzoeken en analyseren met betrekking tot financiële markten en de financiële-dienstensector (met name investment / corporate banking) en de nationale en internationale omgeving.

Naast een studie van de bredere omgeving waarin investment banking opereert, zal het programma ook uw inzicht ontwikkelen in de belangrijkste aspecten van aandelenmarkten en beleggingen, beveiligingsanalyses, activaklassen en obligatie- en aandelenprijzen, evenals portefeuillebeheer, derivaten en alternatieve beleggingen. .

Van cruciaal belang is dat het programma u ook de gelegenheid biedt om de impact van veranderende regelgevings- en bedrijfsomstandigheden te evalueren en inzichten te krijgen in en inzicht te krijgen in de lokale en wereldwijde spanningen in bank- en financiële diensten. Ethiek en professionele normen vormen een belangrijk onderdeel van de cursus en worden op elk niveau van het programma gegeven.

Samenvatting van de beoordelingsstrategie

Een reeks beoordelingsinstrumenten zal worden gebruikt, waaronder examens, schriftelijke beoordelingen, rapporten en projecten, casestudy's en bedrijfsvoorstellen. Alle modules, met uitzondering van Advanced Work-Based Learning en de op onderzoek gebaseerde

Dissertatie wordt beoordeeld op basis van summatieve opdracht (en) en / of examen. Geavanceerd op werk gebaseerd

Leren wordt beoordeeld op basis van een definitieve, reflectieve portfolio. De op onderzoek gebaseerde dissertatie wordt beoordeeld op basis van een proefschrift met 7.500 woorden. Dit is een uitgebreid stuk academisch schrijven. De Research-Based Dissertation-module vereist ook dat studenten een onderzoeksvoorstel indienen, dat de student moet doorlopen ('voldoe aan de verwachtingen'), maar dat telt niet mee voor het modulemarkt. Elke modulespecificatie geeft volledige details van de gebruikte beoordelingsstrategie.

Tijdens hun modules ontvangen studenten feedback over hun voortgang bij het voltooien van de formatieve opdrachten.

Studenten ontvangen feedbackformulieren bij het voltooien van de summatieve opdracht (en) en na de modulexamen (s), die feedback en het cijfer voor de opdracht (en) / examen (en) bevatten.

Careers

Afgestudeerden van deze cursus zullen waarschijnlijk doorgaan naar een loopbaan in een breed scala van investment banking-rollen als handelaren, fonds- en vermogensbeheerders, analisten en makelaars. Je wordt gedurende je studie ondersteund om zomerstages te doen om je carrière een voorsprong te geven.

Het programma is ook bedoeld als een uitstekende basis voor de wereldwijd erkende CFA-award van het CFA Institute of voor verdere specialistische studies in Finance op Masters-niveau.

Cursus benodigd heden

Normaal gesproken doen we aanbiedingen van AAB / ABB op 'A'-niveau (dit is exclusief algemene studies, kritisch denken, uitgebreide projecten en burgerschapsstudies). Alle aanvragers zijn meestal verplicht om een minimum van GCSE wiskunde Grade B of Grade 6 GCSE Engels taal Grade C of Grade 4 te houden.

Ideale aanvragers zullen een van de volgende 'A'-niveaus hebben bestudeerd: wiskunde, verdere wiskunde, economie, statistiek of natuurkunde.

We accepteren het BTEC Extended Diploma op D * DD en het diploma en het bijbehorende diploma samen met andere kwalificaties. Het internationale baccalaureaat wordt ook geaccepteerd (30 - 32 punten) en houders van de AAT / ACCA-diploma's worden aangemoedigd om zich kandidaat te stellen. Aanbiedingen kunnen variëren.

Certificaat en Diploma in Financiële Studies - onthoud dat deze kwalificaties kunnen bijdragen aan onze toelatingseisen, zodat u zich kunt onderscheiden van andere aanvragers.

Extra informatie

Voordat het onderwijs begint, organiseren we een Summer Maths-programma dat zich richt op de fundamentele wiskundige vaardigheden die je tijdens je studie tegenkomt. Het is een geweldige kans om je numerieke vaardigheden te verbeteren, een voorsprong te nemen op je studie en je eerste jaar met vertrouwen te beginnen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are a university college that exists to advance banking and finance by providing outstanding education and thinking, tailored to the needs of individuals, business and society.

We are a university college that exists to advance banking and finance by providing outstanding education and thinking, tailored to the needs of individuals, business and society. Lees Minder