BSc (Hons) in internationaal toerismebeheer

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Wil je een rol spelen in een opwindende en diverse sector met fantastische carrièremogelijkheden over de hele wereld? Bent u op zoek naar een diploma waarmee u zich onderscheidt van uw concurrentie en u helpt de vaardigheden te ontwikkelen die van vitaal belang zijn in verschillende omgevingen, waaronder het management van een toeristische organisatie?

Als een van de grootste en snelst groeiende industrieën ter wereld wordt het toerisme beïnvloed door - en heeft het een aanzienlijke impact op - een reeks economische, politieke, technologische, sociale, culturele en omgevingsfactoren. Je cursus gaat dieper in op deze problemen en helpt je de essentiële kennis en overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen om impact te maken in deze branche, zowel lokaal als over de hele wereld.

Met marketing, management en impacts in het hart van de cursus, zul je real-life cases ondernemen die bestemmingen tot leven brengen. Je zult ook lokale en overzeese bestemmingen ervaren via een verscheidenheid aan excursies, ontworpen om je te helpen de complexiteit en vereisten van het beheren van een toeristische bestemming of onderneming te begrijpen. Voor informatie over reizen en kosten die verband houden met excursies, zie de 'Exploitanten' en 'Aanvullende kosten'-uitbreidingen hieronder.

Je bestudeert de belangrijkste onderwerpen die zich richten op ontwerp, management, marketing, ondernemerschap en planning om je echt te helpen bij wat het is om te slagen in de toeristische sector. Deze cursus is niet alleen gespecialiseerd in toerisme, maar voorziet je ook van essentiële modules in bedrijfsbeheer, waardoor je een breder scala aan vaardigheden kunt ontwikkelen die je verder voorbereiden op een carrière bij verschillende toeristische organisaties, waaronder kleine en grote bedrijven, de publieke sector en niet voor winst.

Vanwege de voortdurende COVID-19-uitbraak kunnen excursies, inclusief internationale excursies, aan verandering onderhevig zijn. Alle studenten worden geïnformeerd over eventuele wijzigingen in de syllabus van het programma.

Waarom International Tourism Management bij Swansea?

 • Afdeling met sterke industriële banden, zowel lokaal als wereldwijd, waardoor u de mogelijkheid heeft om toeristische bestemmingen van elke omvang binnen de particuliere, openbare en vrijwilligerssector over de hele wereld te ervaren.
 • Gegeven door deskundige academici die baanbrekend onderzoek in de toeristenindustrie produceren.
 • Maak studiereizen in het VK en internationaal om de theorie in de praktijk te brengen.
 • Ontwikkel essentiële kritische denk-, praktische en overdraagbare vaardigheden die je voorbereiden op een carrière in verschillende toeristische omgevingen.
 • Een diverse studentenorganisatie uit meer dan 60 verschillende landen.
 • Gevestigd in het School of Management-gebouw van £ 22 miljoen op de nieuwe campus van Bay.

Uw internationale ervaring in toeristisch management

International Tourism Management bij Swansea is een flexibele graad die je de kans geeft om een jaar in het buitenland te studeren of in de industrie te werken. Dit kan u een echt concurrentievoordeel opleveren en uw horizon verbreden als het gaat om het zoeken naar werk.

De cursus erkent de complexiteit van de toeristenindustrie en biedt een reeks aan toerisme gerelateerde modules die zich richten op de belangrijkste principes van internationaal toerisme als industrie en activiteit, naast een op de industrie gericht laatstejaarsproject. Door theorie te combineren met praktische activiteit, zullen we je voorbereiden op een breed scala aan carrièremogelijkheden in de private, publieke en vrijwillige sectoren van toerisme en aanverwante industrieën.

Lesgeven bij Swansea wordt gedeeltelijk geïnformeerd door onderzoek en onze medewerkers hebben praktische ervaring met theorie en praktijk, wat betekent dat u kunt profiteren van hun academische expertise en praktijkkennis.

Naast het opzetten van een carrière in het toerisme binnen een organisatie, hebben we ook ondersteunende diensten beschikbaar om u te helpen bij het starten van uw eigen bedrijf.

Tijdens uw periode bij ons heeft u ook volledige toegang tot onze geavanceerde suite voor het maken van video- en digitale content en ultramoderne faciliteiten op de School of Management, inclusief de Fujitsu Innovation Hub en presentatieruimten.

International Tourism Management werkgelegenheidskansen

Als afgestudeerd in International Tourism Management aan Swansea, bevindt u zich in een geweldige positie om een lonende baan te vinden bij elk bedrijf, lokaal en internationaal.

Of je nu British Airways, TUI Group, Marriott International of je eigen onderneming bent, deze graad maakt je een sterke kandidaat voor elke potentiële werkgever.

Uw volgende stap zou in een van deze rollen kunnen liggen:

 • Toerisme Marketeer, Manager of Planner
 • Accommodatie of Attractiemanager
 • Destination Manager of Marketeer
 • Event Planner of Manager
 • Aanbieder van buitenactiviteiten

Carrière en inzetbaarheid

Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt je in elke fase van je loopbaan en helpt je een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Advies en begeleiding over postdoctorale studie en financiering.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

De School of Management heeft ook een toegewijd intern Employability-team dat extra ondersteuning biedt.

Tijdens uw tijd bij ons krijgt u de kans om:

 • Sluit je aan bij ons Employability Mentoring-schema en laat je begeleiden door een werkgever die je kan helpen met de overgang van student naar werkende professional.
 • Krijg de kans om met onze groeiende Alumni Community te spreken.
 • Werk en netwerk met werkgevers van verschillende nationale en multinationale bedrijven via onze seminars en evenementen.
 • Vergroot uw vaardigheden en ontmoet werkgevers tijdens onze Employability Module, die twee keer per jaar wordt gehouden.
 • Krijg ondersteuning bij mogelijkheden om een jaar in de industrie te werken of in het buitenland te studeren.
 • Neem deel aan onze Business in the Bay-competitie en neem het op tegen andere universiteitsstudenten.
 • Behaal de Swansea Employability Award.

1225-DJI_0003Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder