BSc (Hons) in milieubeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: RICS CIWEM

Milieuzaken vormen een belangrijke overweging voor elk bedrijf. Afgestudeerden in milieumanagement begrijpen de impact op het milieu van de bouw en regeneratie en de noodzaak van een effectief beheer van afval, energie, natuurlijke rijkdommen en sociale kwesties.

Het programma is uniek omdat het u de mogelijkheid biedt om zich te concentreren op persoonlijke interesses binnen een verscheidenheid aan specialismen, variërend van afvalbeheer, geografische informatiesystemen, vervuild land, sociale integratie, verbetering van het platteland, energie-efficiëntie en transportbeleid.

U krijgt de mogelijkheid om een ​​stage te doen in het Verenigd Koninkrijk of in Europa, evenals mogelijkheden voor industriële stages in India en Amerika. Het programma is geaccrediteerd door de Chartered Institution of Water and Environmental Management (CIWEM) en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Je carriere

Met de opkomst van de 'groene economie' worden milieuafgestudeerden in toenemende mate gezocht door lokale autoriteiten, overheden, milieuadviesbureaus, energieleveranciers en gespecialiseerde agentschappen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Stedelijke vraagstukken, beheer van natuurlijke hulpbronnen, Principles of Work PlaceLegislation, Sustainability Online, Construction Materials.

Jaar 2

Kennismaking met belangrijke thema's zoals milieubeleid en regelgeving, samenleving, politiek en duurzaamheid, milieukunde

Jaar 3

Praktische werkervaring met betrekking tot samenwerking met plaatselijke autoriteiten, milieuadviesbureaus, energiebedrijven of studeren in het buitenland; Trimester B verhoogt het GIS-specialisme en bestudeert ook klimaatverandering: impact, mitigatie en aanpassing, en duurzaamheid van bedrijven.

Jaar 4

Honours-dissertatie in voorkeursspecialisme; gespecialiseerde modules omvatten stedelijke regeneratie, energiebronnenbeheer, afvalbeheer, project-GIS, waterbeleid en -beheer, en duurzaamheid en de gebouwde omgeving.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBB plus Nat 5 English and Maths bij C.

Een level

BCC plus GCSE Engels en wiskunde op C / 4.

ILC hoger

H1 H2 H3 H3 plus Engels en wiskunde op gewoon niveau O2

IB Diploma

24 punten moeten wiskunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma bij MMM

Jaar 2

HNC

HNC in een onderwerp met ingebouwde omgeving of HNC sociale wetenschappen met A in de beoordeelde eenheid

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Built Environment / Countryside Management onderwerp bij DDM

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Stage

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​stage in het Verenigd Koninkrijk of Europa te voltooien, evenals mogelijkheden voor industriële stages in India en Amerika.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

accreditatie

De Environmental Management-graad aan de GCU is geaccrediteerd door CIWEM de gecharterde instelling voor water- en milieubeheer en RICS de Royal Institution of Chartered Surveyors

Verbanden met de industrie

Het programma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat lesmodules de huidige beste praktijken weerspiegelen en tegemoet komen aan de behoeften van werkgevers. Dientengevolge, zijn de gediplomeerden goed uitgerust om vervullende en goed betaalde werkgelegenheid bij zijn voltooiing te bereiken. Begeleide werkervaring is een integraal onderdeel van het programma.

Evaluatiemethoden

Een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden, inclusief cursussen en formele examens. Onze cursus Environmental Management heeft een nieuwe benadering gevolgd voor een onderdeel van de beoordeling van de studenten door het ontwikkelen van het innovatieve verticale project. Vreemd genoeg werken onze eerstejaarsstudenten met ons derde jaar, waarbij de laatste groep optreedt als projectmanagers. Deze aanpak heeft waardering gekregen van onze externe examinatoren, accreditatie-instanties en werkgevers die erkennen hoe deze beoordelingsmethode onze studenten real-life ervaring en projectmanagementvaardigheden biedt. Traditionele methoden van examens, rapporten en essays, evenals een tijdgecontroleerde test waarbij onze studenten 72 uur krijgen om een ​​reeks korte rapporten te schrijven, worden ook gebruikt.

Leer methodes

Een belangrijk aspect is het aanleren van onze studenten geografische informatiesystemen gedurende de vier jaar van hun opleiding, en deze te ontwikkelen tot ervaren gebruikers van het softwaresysteem. Door hun bekendheid met de twee belangrijkste softwarepakketten; ArcGIS, de marktleider van geografische informatiesystemen en Idrisi, onze studenten hebben een uniek specialisme op het gebied van milieubeheer. We moedigen onze studenten aan om plaatsingsmogelijkheden te gebruiken in binnen- en buitenland. Lokale autoriteiten zoeken actief naar onze studenten voor werkaanbiedingen en zij zullen geplaatst worden bij organisaties zoals Scottish Power, het Scottish Environment Protection Agency en SERCO evenals plaatselijke autoriteiten in het westen van Schotland voor een plaatsing van minimaal 16 weken. In het buitenland brengen onze tweedejaars studenten een week door met een van onze Erasmus-partners aan een Europese universiteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder