BSc (Hons) in psychologie met management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Dit programma saldi ongeveer 75% psychologie met 25% Business en Management cursussen. Psychologiecursussen behandelen een aantal kernbenaderingen van de psychologie, onderzoeksontwerp en -analyse en toegepaste specialistische onderwerpen. Het curriculum is gebaseerd op dat aanbevolen door de British Psychological Society. Cursussen bedrijfsmanagement omvatten een combinatie van kernmanagementvakken en een reeks optionele cursussen, waarmee studenten het leren kunnen afstemmen op hun persoonlijke voorkeuren.

Het programma is geschikt voor studenten met een wetenschappelijke of commerciële achtergrond die geïnteresseerd zijn in de systematische studie van cognitie, geest en gedrag. Studenten willen deze kennis misschien meenemen naar een carrière in de industrie of verdere opleiding volgen om een professionele psycholoog te worden.

Waarom psychologie studeren met management op de campus van Dubai van de Heriot-Watt University?

  • Psychologieprogramma's van Heriot-Watt zijn gerangschikt als een van de toonaangevende programma's in het VK.
  • Heriot-Watt heeft een toegepaste focus, die verder gaat dan leerboek en theorie om praktijkgebruik van psychologie te verkennen.
  • Afgestudeerden in de psychologie hebben gezocht naar overdraagbare vaardigheden op het gebied van schrijven, onderzoek en kritische evaluatie.
  • BSc (Hons) Afgestudeerden in psychologie met management hebben carrièremogelijkheden in zakelijke en psychologische beroepen en komen in aanmerking voor een breed scala aan postdoctorale programma's in beide disciplines.

Cursusinhoud

Eerste jaar

Studenten maken kennis met de psychologie vanuit verschillende perspectieven en beginnen hun studies in onderzoeksmethoden, die gedurende het hele programma zullen worden voortgezet. Dit wordt aangevuld met een inleiding tot managementonderwerpen.

Tweede jaar

Psychologiecursussen behandelen sociale psychologie, cognitieve psychologie, ontwikkelingspsychologie en intelligentie naast geavanceerdere statistieken en onderzoeksontwerp. Studenten selecteren ook een van de twee toegepaste psychologie Pathways van de School of Social Sciences, in Human Resources of Marketing, die in de komende jaren zal worden uitgevoerd.

Derde jaar

Psychologiecursussen behandelen sociale cognitie, persoonlijkheid, levensduurontwikkeling en biologische psychologie. Deze cursussen hanteren een toegepaste aanpak, inclusief de bespreking van relaties, gezondheid en milieuontwerp. Studenten volgen ook geavanceerde cursussen in Management of Consumentengedrag, afhankelijk van hun gekozen Pathway .

Vierde jaar

Gevorderde psychologiecursussen blijven de toegepaste focus op een aantal gebieden gebaseerd op facultaire expertise. Momenteel omvat dit onderwerpen over bewustzijn, gezondheid, industriële psychologie en psychopathologie. Bovendien onderneemt elke student een groot onafhankelijk project. Dit omvat onderzoeksontwerp, gegevensverzameling en analyse, en is een kans om diepgaand te leren over een onderwerp dat de student zelf kiest. Studenten volgen ook een laatste twee cursussen van de School of Social Sciences, maar ze ondernemen geen managementproject.

Carrière

Afgestudeerden van dit Honours-programma (4 jaar) zijn goed voorbereid op vele werkterreinen, waaronder bedrijfsbeheer, personeelsbeheer, marketing en marktonderzoek, onderwijs, begeleiding en coaching.

Studenten die door willen gaan met een licentie in psychologieberoepen (zoals klinische, forensische, gezondheids- of onderwijspsychologie) komen in aanmerking voor de relevante postdoctorale opleiding bij Heriot-Watt en bij andere Britse instellingen of internationaal.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie op de middelbare school was, moeten aanvragers een Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 Academic (zonder element lager dan 5,5).

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad