BSc (Hons) in psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BSc Psychology-graad in Cardiff Met is professioneel geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en biedt je de mogelijkheid om een door de industrie goedgekeurde psychologiecursus te volgen die hoog aangeschreven staat bij werkgevers.

BPS-accreditatie betekent dat je afgestudeerd en / of gecharterd lid van de vereniging kunt worden bij het afstuderen - het verbeteren van je CV, het maximaliseren van je carrièrevooruitzichten en het bieden van een platform om door te stromen naar specialistische postdoctorale psychologiecursussen.

In je eerste en tweede jaar krijg je een introductie op het gebied van sociale en ontwikkelingspsychologie, evenals onderzoeksmethoden en data-analyse. In het derde jaar heb je de mogelijkheid om je te specialiseren op het gebied van psychologie die je interesseert. Specialistische gebieden kunnen zijn: klinische psychologie, beroepspsychologie, gezondheidspsychologie, forensische psychologie, sociale psychologie, oefenpsychologie en meer.

Je hebt de mogelijkheid om stage te lopen en vrijwilligerswerk te doen in een breed scala aan instellingen om je praktische ervaring te maximaliseren. Eerdere stages zijn onder meer werken met kwetsbare jonge volwassenen bij Safer Wales; werken met kinderen in het voortgezet onderwijs in een mentoringscapaciteit; in forensische, klinische en gezondheidsinstellingen, schaduwprofessionals op gebieden zoals de reclassering en ziekenhuizen.

Aan het leren

Er wordt een verscheidenheid aan leer- en lesmethoden gebruikt, zoals een lezingenreeks ondersteund door seminars, workshops en tutorials. Leren en onderwijzen is afgestemd op de behoeften van studenten in verschillende modules, dus elke module zal verschillende ontwikkelvaardigheden en kennis zijn die geschikt zijn voor het vakgebied. Alle modules worden ondersteund door Moodle, waardoor studenten toegang hebben tot informatie wanneer dat nodig is. Notities, lees- en discussieborden worden gebruikt om het leren van studenten te ondersteunen.

Een persoonlijk tutorprogramma ondersteunt studenten met academische en pastorale ondersteuning vanaf het eerste jaar en met Initial Professional Development werken we eraan studenten aan te moedigen hun academische en loopbaandoelen in te stellen en te bereiken gedurende alle drie de jaren van het programma.

employability

Carrièremogelijkheden bestaan voor afgestudeerden waar kennis van mensen en hoe ze communiceren wordt gewaardeerd. De cursus is een ideale basis voor verdere studie in postdoctorale psychologiecursussen die leiden tot een kwalificatie als een professionele, educatieve, klinische en forensische of gezondheidspsycholoog, en leidt ook tot andere postacademische cursussen zoals PGCE. Afgestudeerden zullen ook een carrière kunnen doorlopen in personeelsbeheer, reclame, gezondheidsbevordering en vele sectoren van de industrie.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten vijf GCSE's hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh First Language), Wiskunde * en wetenschappen in de klas C of hoger / klasse 4 of hoger (voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) plus 112 punten van ten minste 3 A-niveaus (of gelijkwaardig). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van minstens drie A-niveaus om de cijfers BC te omvatten; of A level grade CCC samen met het Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate in graad C
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma DMM

  • 112 punten van de Scottish Advanced Highers om cijfers CD op te nemen
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met drie H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek.

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder