BSc (Hons) in psychologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De Psychology BSc (Hons) is geschikt voor studenten met een wetenschappelijke of commerciële achtergrond die geïnteresseerd zijn in de systematische studie van cognitie, geest en gedrag. Studenten willen deze kennis misschien meenemen naar een carrière in de industrie of verdere opleiding volgen om een professionele psycholoog te worden.

Waarom psychologie studeren aan de Dubai Campus van de Heriot-Watt University?

  • Psychologieprogramma's van Heriot-Watt zijn gerangschikt als een van de toonaangevende programma's in het VK.
  • Heriot-Watt heeft een toegepaste focus, die verder gaat dan leerboek en theorie om praktijkgebruik van psychologie te verkennen.
  • Afgestudeerden in de psychologie hebben gezocht naar overdraagbare vaardigheden op het gebied van schrijven, onderzoek en kritische evaluatie.
  • Afgestudeerden van honours hebben carrièremogelijkheden in psychologie en zakelijke beroepen en komen in aanmerking voor een breed scala van postdoctorale opleidingsprogramma's die relevant zijn voor psychologie.

Cursusinhoud

Dit programma omvat cursussen in psychologische wetenschap, zowel theoretisch als op onderzoek gebaseerd. In de jaren 1-3 wordt dit aangevuld met een klein aantal keuzevakken uit de managementprogramma's om de leerervaring te verbreden. Het curriculum is gebaseerd op dat aanbevolen door de British Psychological Society.

Eerste jaar

Studenten maken kennis met de psychologie vanuit verschillende perspectieven en beginnen hun studies in onderzoeksmethoden, die gedurende het hele programma zullen worden voortgezet. Studenten maken ook kennis met de specifieke academische vaardigheden die nodig zijn om te studeren en na te denken over psychologische contexten.

Tweede jaar

Psychologiecursussen behandelen sociale psychologie, cognitieve psychologie, ontwikkelingspsychologie en intelligentie naast geavanceerdere statistieken en onderzoeksontwerp. Studenten kiezen ook 2 keuzevakken in gerelateerde managementonderwerpen, ofwel human resources of marketing.

Derde jaar

Psychologiecursussen omvatten sociale cognitie, persoonlijkheid, ontwikkeling van de levensduur, gezondheid en forensische psychologie en biologische psychologie. Deze cursussen hanteren een toegepaste aanpak, inclusief de bespreking van relaties, gezondheid en milieuontwerp. Studenten nemen ook 2 keuzevakken in management.

Vierde jaar

Gevorderde psychologiecursussen blijven de toegepaste focus op een aantal gebieden gebaseerd op facultaire expertise. Momenteel omvat dit onderwerpen over bewustzijn, neurowetenschappen, industriële psychologie en psychopathologie. Bovendien onderneemt elke student een groot onafhankelijk project. Dit omvat onderzoeksontwerp, gegevensverzameling en analyse, en is een kans om diepgaand te leren over een onderwerp dat de student zelf kiest.

Carrière

Afgestudeerden van honours hebben een breed scala aan carrièremogelijkheden in zowel psychologie als zakelijke beroepen en komen in aanmerking voor een breed scala aan postdoctorale trainingsprogramma's die relevant zijn voor psychologie internationaal. Heriot-Watt Psychology heeft een zeer actief buitenschoolse psychologieprogramma om de ervaring en betrokkenheid van studenten in het veld te verbeteren.

Afgestudeerden van dit Honours-programma (4 jaar) zijn goed voorbereid op vele werkterreinen, waaronder bedrijfsbeheer, personeelsbeheer, marketing en marktonderzoek, onderwijs, begeleiding en coaching. Studenten die een beroep willen doen op erkende psychologieberoepen (zoals klinische, forensische, gezondheids- of onderwijspsychologie) komen in aanmerking voor de relevante postdoctorale opleiding bij Heriot-Watt en bij andere Britse instellingen of implementeren en onderhouden veilige infrastructuren.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie op de middelbare school was, moeten aanvragers een Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 Academic (zonder element lager dan 5,5).

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad