BSc (Hons) in statistische gegevenswetenschap

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Statistische gegevenswetenschap vormt de kern van moderne gegevensanalyse die gegevens omzetten in intelligentie om besluitvorming te informeren en uitdagende problemen op te lossen. Toepassingen variëren van economie en geneeskunde tot sociale en milieuwetenschappen. Deze graad omvat theoretische en toegepaste elementen van moderne statistiek en biedt training en praktische ervaring in het modelleren, analyseren en interpreteren van echte gegevens die nodig zijn in de economie, de industrie en het onderzoek. De eerste jaren van de opleiding omvatten elementaire wiskunde, informatica, waarschijnlijkheid en statistiek. De laatste jaren richten zich op geavanceerde specialistische onderwerpen in statistische modellering, data science, machine learning, waarschijnlijkheid en stochastische processen.

Cursusinhoud

Eerste jaar

Calculus; Inleiding tot statistische wetenschap en optionele cursussen, waaronder logica en bewijs, discrete wiskunde en softwareontwikkeling.

Tweede jaar

Waarschijnlijkheid en statistieken; Lineaire algebra; Actuariële en financiële wiskunde; Echte analyse en optionele cursussen, waaronder databases en softwareontwerp.

Derde jaar

Statistische modellen; Stochastische processen; Bayesiaanse statistieken; Overlevingsmodellen; Statistische methoden voor sociale wetenschappen en optionele cursussen, waaronder kunstmatige intelligentie en databasebeheersystemen.

Vierde jaar

Tijdreeksen; Optimalisatie; Simulatie en statistische gegevensverwerking; Verdere statistische methoden; Fundamenten van statistische machine learning; Proefschrift en opties uit een ruime keuze, waaronder speciale onderwerpen in statistische modellering (bijv. In epidemiologie, ecologie of financiën), statistische gegevensverwerking en datavisualisatieanalyses.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie op de middelbare school was, moeten aanvragers een Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 Academic (zonder element lager dan 5,5).

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad