BSc (Hons) in toegepaste informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

We hebben onze Applied Computing-cursus ontwikkeld met onze zakelijke partners in de IT-sector om hun tekorten aan vaardigheden op te lossen. Onze informatica-afgestudeerden hebben een uitstekende staat van dienst in het vinden van goedbetaalde banen vanwege onze focus op praktische expertise.

Terwijl je studeert, ga je verder van de fundamenten van computersystemen en softwareontwikkeling tot geavanceerde kennis van kunstmatige intelligentie en computerbeveiliging. Je leert alles wat je nodig hebt om een ​​zeer inzetbare en gewilde IT-professional te worden.

We leveren deze cursus samen met Forth Valley College om de kennis op beide sites te combineren. Onze medewerkers zijn actief in onderzoek en werken samen met de industrie om de cursus te helpen evolueren volgens de behoeften van de ICT-sector, zowel in Schotland als over de hele wereld.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Een zeer praktisch diploma ontworpen om een ​​groot tekort aan vaardigheden van IT-professionals aan te pakken

# 2 50 bedrijven uit het Schotse IT-bedrijf hielpen bij het ontwerpen van deze cursus om hoogopgeleide, werkklare afgestudeerden te produceren

# 3 Onderwijzend personeel is onderzoeksactief; brengen van nieuwe kennis, nieuwe ideeën en zakelijke relaties.

Cursus details

Deze cursus is een samenwerking tussen Forth Valley College en de University of Stirling Je zult de eerste twee jaar van deze vierjarige cursus aan Forth Valley College doorbrengen, voordat je naar de universiteit gaat voor de jaren 3 en 4. Tijdens jaar 2 aan het college, studenten zullen ook een module volgen aan de universiteit om de overgang van het college naar de universitaire omgeving te ondersteunen. De cursus bevat een verplichte industriële stage van drie maanden na jaar 3.

In uw laatste jaar voert u een onafhankelijk project uit dat u de mogelijkheid biedt om een ​​groot stuk werk te ontwikkelen, van de eerste vereisten tot de uiteindelijke levering

Binnen het Forth Valley College en de University of Stirling zijn veel medewerkers betrokken bij onderzoeksprojecten binnen hun vakgebied, waardoor ze rechtstreeks contact kunnen leggen met het bedrijfsleven en hun kennis kunnen opfrissen.

Bij Forth Valley College wordt u aangemoedigd om deel te nemen aan activiteiten die uw kennis uitbreiden en benutten. Als STEM-verzekerd (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde) college, kun je deelnemen aan STEM-evenementen zoals STEM-club en STEM Ambassador-kansen.

Onderwijs

We zijn onderscheiden met vijf sterren voor ons onderwijs door de QS World University Rankings 2017/18. Aan de universiteit leer je door middel van lezingen, kleine tutorgroepen en vooral door laboratoriumwerk.

Beoordeling

Applied Computing wordt als een zeer praktisch vak geleerd en bijna alle modules bevatten praktische opdrachten. Typisch tellen deze voor 50 procent van de beoordelingsgraad, terwijl de rest wordt toegekend aan het onderzoek.

Voor een Honours diploma worden de cijfers voor alle geavanceerde modules uit de semesters 5-8 gecombineerd om je uiteindelijke graadclassificatie te geven.

Stagemogelijkheden

De cursus bevat een verplichte industriële stage van drie maanden na jaar 3.

Contact

Vivien Gallacher, curriculummanager

Falkirk Campus
Grangemouth Road
Falkirk
FK2 9AD

44 01324 403154

vivien.gallacher@forthvalley.ac.uk

www.forthvalley.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (non-EU) £ 14.460,00
  • Schotse en EU-studenten £ 1.820,00
  • Studenten uit de rest van het VK £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder