BSc (Hons) in voetbalcoaching en prestaties

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over de cursus

De cursus wordt gegeven in het University Centre Myerscough en uitgereikt door de University of Central Lancashire. Deze graad is ontworpen om voldoende opgeleide en gekwalificeerde afgestudeerden te ontwikkelen om lonende en opwindende carrières in de voetbalindustrie te krijgen. De cursus richt zich op het ontwikkelen van de vaardigheden, coachingstechnieken, spelanalyse, conditionering en sportwetenschappelijke kennis die nodig is om de voetbalprestaties te verbeteren.

De cursus is nauw verbonden met professionele voetbalclubs waardoor studenten kansen krijgen om te observeren en binnen de industrie te werken. Studenten zullen vitale werkervaring op en buiten het veld verwerven, studenten toerusten voor toekomstige banen binnen de voetbalindustrie in de vele rollen die nu bestaan in de moderne game. De cursus is gebaseerd op de hedendaagse behoeften van de voetbalindustrie en moedigt studenten aan om innovatieve, moderne ideeën te ontwikkelen, ondersteund door traditionele waarden en werkwijzen.

Afgestudeerden van Myerscough College zijn in verschillende functies in de voetbalindustrie gaan werken, met de volgende professionele clubs als voorbeelden: Everton, Liverpool, Chelsea, Preston North End, Burnley, Fleetwood Town, Bolton Wanderers, Blackpool, Norwich City, Cardiff City en Morecambe. Veel van onze afgestudeerden zijn ook gevorderd om zowel op korte als op lange termijn in het buitenland te werken, waarbij veel van dit soort kansen worden gedeeld met onze studenten en afgestudeerden. Kansen in het verleden waren onder meer werk in de volgende landen: VS, China, Zwitserland, Portugal en Colombia.

We pleiten voor een holistische benadering, waarbij we een mix van essentiële vaardigheden ontwikkelen voor uw toekomstige baan in het professionele spel. De cursus omvat een reeks voetbalcoachingmodules die worden aangeboden door professionele topvoetbaltrainers, waarmee u uw kennis van technieken, tactieken, strategieën en verwerving van vaardigheden ontwikkelt en uw eigen prestaties verbetert. Je kennis van sportwetenschap zal worden gevorderd, waardoor je een basiskennis krijgt voor kracht en conditionering, talentidentificatie en revalidatiemodules. Onze uitstekende apparatuur en faciliteiten bieden u de mogelijkheid om te werken met analyseapparatuur, software, camera's, tijdpoorten, allemaal onder begeleiding van uitstekende professionele voetbalcoaches.

Met professionele coaches met UEFA-licentie en FA-docenten die deze cursus geven, kunnen we een unieke en ideale keuze bieden voor jonge voetballers, coaches en iedereen die hoopt te werken in de bredere voetbalindustrie. Het cursusaanbod wordt aangevuld met uitstekende verrijkende modules voor gastdocenten. Dit waren voorheen coaches op internationaal niveau, ex-profspelers, zaalvoetbalcoaches op internationaal niveau, academiemanagers en staf uit het professionele spel. De ervaring van docenten zal helpen bij het behalen van FA-coachingprijzen, die essentieel zijn voor werkgelegenheid in de voetbalindustrie. Tutors bieden een mix van academische kennis, maar ook een enorme hoeveelheid ervaring in de voetbalindustrie als spelers en coaches. Deze mix van academische en praktische levering, maakt deze cursus ongeëvenaard door andere coachingcursussen die beschikbaar zijn voor studenten. Studenten krijgen de kans om Myerscough te vertegenwoordigen in universitaire voetbal- en zaalvoetbalcompetities als onderdeel van de cursus.

Opgemerkt moet worden dat om te slagen op deze cursus het geen eerste vereiste is om een begaafde en getalenteerde voetballer te zijn. Het is echter belangrijk om een enthousiasme voor het voetbal te hebben en een verlangen om alle aspecten van de professionele industrie te verkennen.

Bij aanvang van de cursus kunnen studenten verplicht zijn om een CRB-check in te vullen voor de student.

138660_BScHonsFootballCoachingandPerformance.jpg© University Centre Myerscough

Cursus modules

Jaar 1

 • Coachingsprincipes en praktijk
 • Sportprestaties
 • Introductie tot sportwetenschap
 • Coaching en pedagogiek
 • Academische en professionele vaardigheden

Jaar 2

 • Coachen voor sportprestaties
 • Onderzoek & Ontwikkeling
 • Sportprestatieanalyse
 • Talentidentificatie en sportontwikkeling
 • Industry Project
 • Lifestyle, herstel en revalidatie

Jaar 3

 • Advies in de sportindustrie
 • Krachtige training voor sport
 • Hoogwaardige coaching voor sport
 • Coachen van specifieke sport en pedagogiek
 • Onderzoek (dubbel) project

Toelatingseisen

 • 5 GCSE-slagen op niveau C (4) of hoger (inclusief wiskunde en Engels of gelijkwaardig)

Plus 104 UCAS-tariefpunten uit een of meer van de volgende:

 • 3 A-niveaus (A2) op C of hoger
 • BTEC / C & G-niveau 3
 • 4 Schotse Highers op C of hoger
 • 4 Irish Highers op C of hoger
 • Internationaal baccalaureaat op 24 punten

AS Levels, BTEC Subsidiary Diploma en Scottish Intermediate 2s kunnen worden gebruikt om bij te dragen aan de toelatingseisen, maar ze zijn niet voldoende voor deelname op zichzelf. Alternatieve gelijkwaardige kwalificaties worden ook als positief beoordeeld.

Kandidaten die van mening zijn dat ze in aanmerking komen voor accreditatie van eerder gecertificeerde en / of ervaringsleren (APCL / APEL) voor bepaalde modules, zullen op individuele basis in overweging worden genomen.

Kandidaten voor wie Engels een tweede taal is, moeten bewijs van het International English Language Testing System (IELTS) op niveau 6.0 (zonder componentscore lager dan 5,5) of gelijkwaardig kunnen aantonen.

Alle aanbiedingen kunnen worden onderworpen aan een succesvol interview.

Leren en beoordelingen

Studenten zullen een verscheidenheid aan beoordelingen voltooien, waaronder het geven van praktische coachingsessies, prestatieplanning en -analyse, essays, multimediapresentaties, rapporten, meerkeuzetests, presentaties, groepswerk en miniprojecten.

De leeractiviteiten op de cursus zijn divers, waaronder lezingen, seminars, tutorials, praktische sessies en workshops.

Van studenten wordt verwacht dat ze uitgebreide onafhankelijke studie en onderzoek uitvoeren ter ondersteuning van lezingen, seminars en beoordelingen. Groepswerk en groepspresentaties vormen een belangrijk onderdeel van de cursus. Studenten krijgen toegang tot gespecialiseerde IT-hardware en -software, een online leeromgeving en referentiefaciliteit.

Bij deze opleiding is er geen formele stage. De modules Academische en Professionele Vaardigheden en Industrieproject zullen zowel on- als off-site werkomgevingen gebruiken om studenten de mogelijkheid te bieden echte praktische en technische vaardigheden te ontwikkelen en hen voor te bereiden op een baan in het door hen gekozen vakgebied.

Professionele accreditaties

Football Professional, Football Center of the Excellent coach, Football in the Community coach, Football Development Officer of werk in de bredere sportindustrie - zoals Sports Psychology, Sports Marketing, Journalism of Sports Analysis.

Het College werkt nauw samen met Preston North End en The Football Association.

Speciale vereisten

Van studenten wordt verwacht dat ze voorbereid zijn op praktische sessies en dat ze een representatieve uitstraling behouden wanneer ze het college in de gemeenschap vertegenwoordigen.

Extra kosten:

Extra kosten voor items die essentieel zijn voor de cursus:

 • Sportuitrusting £ 100

Extra kosten voor kansen en items die optioneel zijn voor de cursus zijn onder andere:

 • BUCS-lidmaatschap £ 60
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Myerscough is one of the UK’s largest land-based and sports colleges, offering degrees in more than 20 exciting subjects. We work in partnership with the University of Central Lancashire and are among ... Lees meer

Myerscough is one of the UK’s largest land-based and sports colleges, offering degrees in more than 20 exciting subjects. We work in partnership with the University of Central Lancashire and are amongst the top UK institutions in the sector for student satisfaction - helped by exceptional resources and a unique countryside location. Our QAA Higher Education Review puts us amongst the top institutions in the country for quality learning opportunities and good practice teaching. We are very proud that 97% of Myerscough degree students progress to further study or employment. Lees Minder