BSc (Hons) in voorzieningen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) in voorzieningen

Ben je geïnteresseerd in het bevorderen van je carrière in facility management met een BSc in Facilities and Workplace Management? Deze honours degree is ontworpen door Portobello Institute voor flexibel leren, zodat je in je eigen tijd kunt studeren. Ondersteunde seminars worden in het weekend gegeven met één op één ondersteuning tot uw beschikking tijdens uw leertraject. Aanwezigheid op ondersteunde seminars is niet verplicht.

We begrijpen de educatieve behoeften van mensen die in de FM-sector werken, de uitdagingen van lange uren werken in een veeleisende rol, terwijl we proberen een evenwicht te vinden tussen het gezinsleven. Deze graad en leerwijze is bij uitstek geschikt voor jou en zal je ondersteunen om de kwalificaties te behalen die je nodig hebt om je carrière te bevorderen. Deze BSc (Hons) in voorzieningen

Waarom zou ik deze graad studeren?

De BSc Hons in Facilities and Workplace Management van Portobello Institute biedt u de mogelijkheid om een graad 8 te behalen door middel van een flexibele manier van afleveren die is ontworpen om het leren te passen in uw drukke beroepsleven. Met de vraag naar en kansen voor professioneel gekwalificeerde FM's op een ongekend hoog niveau, is deze graad gebaseerd op het scala aan disciplines, van financieel tot risicobeheer, leiderschap tot projectmanagement en operationeel management tot innovatie en bedrijfsontwikkeling. Deze branchespecifieke BSc Honours-graad is de enige kwalificatie in zijn soort die beschikbaar is voor diegenen die een kwalificatie en vooruitgang willen behalen binnen deze snelle sector.

Wat is blended learning?

Deze BSc Hons in Facilities and Workplace Management is speciaal ontworpen voor levering door blended learning. Het is zeer geschikt voor jou als je voltijds werkt met beperkte vrije tijd, maar toch je diploma wilt behalen. Deze cursus wordt gegeven over 3 academiejaren, elk 8 maanden, met ondersteunde seminars gehouden tijdens geplande weekends. De inhoud voor dit programma is toegankelijk via het online leerplatform, Moodle. Alles wat nodig is om deze cursus te voltooien, staat op dit eenvoudig te navigeren en te gebruiken platform. Onderdeel van de eerste workshop is een tutorial over het gebruik van het online platform en het vinden van benodigde informatie.

Wat zal ik leren tijdens deze BSc (Hons) in Faciliteiten- en werkplekbeheer?

Tijdens dit programma leer je vaardigheden zoals kritisch analyseren en probleemoplossing, de basis voor het ontwikkelen van strategische besluitvormingsvaardigheden. Je leert over de belangrijkste theorieën, concepten en kaders die ten grondslag liggen aan de studie van Business Management in een FM-context. Praktische inzichten en presentaties in de branche zorgen ervoor dat u theorie kunt relateren aan realistische werkscenario's. Je leert over de rol die Voorzieningen spelen

Van wie zal ik leren?

Het programmamanagement en tutoring team op deze Facilitair en werkplek management graad zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwalificaties en gecombineerde praktische ervaring in Facilitair Management en onderwijs. Hun ervaring in zowel de sector als het onderwijs biedt onze studenten de mogelijkheid voor begeleiding en assistentie tijdens hun leertraject.

123685_conference-room-768441__340.jpg
Gratis foto's / Pixabay

Verworven kwalificaties

BSc (Hons) in voorzieningen

Kwalificatieraamwerken in Ierland en het VK

De Ierse en Britse kwalificatieautoriteiten hebben samengewerkt aan initiatieven die de transparantie, erkenning en mobiliteit van kwalificaties tussen onze respectieve rechtsgebieden bevorderen. De kwalificatieautoriteiten in het VK en Ierland hebben overeenstemming bereikt over de kwalificatiekaders die van kracht zijn. Brexit heeft geen invloed op deze overeenkomst.

Studenten zijn geregistreerd als niet-gegradueerde studenten van de London Metropolitan University en ontvangen een studentenkaart die hun studentenstatus bevestigt.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Toegang is door directe toepassing bij Portobello Institute.

Om je eerdere kwalificaties te erkennen en je de eer te geven voor het ervaringsleren dat je tot nu toe hebt doorgemaakt, hebben we deze graad ontworpen met meerdere instappunten. Als u niet zeker weet waar u past, neem dan contact met ons op via 01-8920020 of per e-mail info@portobelloinstitute.ie en wij kunnen u helpen het juiste toegangspunt voor u te identificeren.

Toegang tot het eerste jaar

Als je het eerste jaar van deze graad wilt invoeren, moet je aan een van de volgende criteria voldoen.

 • BIFM niveau 3
 • Einddiploma
 • Ervaringsgericht leren in FM of een gerelateerd veld
 • Senior handelscertificaat

Geavanceerde toegang tot het tweede jaar

U kunt geavanceerde toegang aanvragen tot het tweede jaar van de BSc (Hons) in voorzieningen

 • Relevante andere kwalificaties op het 3e niveau, bijvoorbeeld: IWFM niveau 4-diploma
 • Senior Trade Cert met aanzienlijke ervaring en drie senior aantekeningen - vereist toegangsbeoordeling via het aanvraagproces

Geavanceerde toegang tot het derde jaar

U kunt geavanceerde toegang aanvragen tot het laatste jaar van de BSc (Hons) in Voorzieningen

 • Relevante andere graad 7 graad
 • Niveau 5 of 6 afgestudeerden van IWFM Diploma

Ingang met ervaringsleren

Studenten kunnen toegang vragen tot de MSc-voorzieningen

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een senior functie op managementniveau
 • Aanzienlijke werkervaring in een operationele rol.

Aanmeldingsprocedure

 • Stap 1 - Vul het online boekingsformulier in.
 • Stap 2 - Er wordt contact opgenomen met de aanvragers voor bevestiging / bewijs van het voldoen aan de toelatingscriteria en het jaar van binnenkomst wordt bevestigd.
 • Stap 3 - Bevestiging van een plaats zal worden gegeven aan aanvragers die onmiddellijk aan de criteria voldoen.

of

 • Aanvragers die niet aan de criteria voldoen, kunnen worden verplicht om het IWFM-certificaat van niveau 3 bij te wonen met een aanbod van een plaats in het programma dat wordt uitgegeven na voltooiing van dit certificaat. Dit programma is beschikbaar via Portobello Institute.

Let op: plaatsen op deze cursus worden pas bevestigd nadat het collegegeld is ontvangen. Vroege toepassing wordt geadviseerd.

123690_men-1979261_960_720.jpg
089fotoshootings / Pixabay

Cursusstructuur, ondersteuning

Dit is een gemengde leercursus die gedurende 3 academiejaren wordt gegeven met ondersteunde seminars die tijdens geplande weekends worden gehouden.

Semester 1

Elke module begint met een seminar dat is ontworpen om u te ondersteunen bij het voltooien van de module. Aanwezigheid op seminars is niet verplicht en wordt gegeven met als doel u te introduceren aan uw docent module, de leerresultaten, inhoud, de beoordelingsstrategie en verwachtingen voor vaardigheden / kennisontwikkeling te beschrijven.

Al het cursusmateriaal bevindt zich op de online leerportal van Moodle, een eenvoudig te gebruiken online platform dat speciaal is ontworpen voor online leerprogramma's. Tijdens de introductie krijg je toegang tot het platform met een praktische demonstratie van hoe je het portaal kunt gebruiken en snel en gemakkelijk toegang hebt tot lessen. Om deze cursus te voltooien, moet u een basiskennis hebben van het gebruik van een computer en zoeken op internet voor onderzoeksdoeleinden.

Doel van de cursus, leerresultaten

Koersdoelen

Tijdens deze honours degree-opleiding ontwikkel je vakspecifieke kennis in de onderstaande modules. Wij zullen u ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals kritisch analyseren en probleemoplossing - de basis voor het ontwikkelen van strategische besluitvormingsvaardigheden. Praktische inzichten en presentaties in de branche zorgen ervoor dat u theorie kunt relateren aan realistische werkscenario's.

Leerresultaten

De leerresultaten voor de BSc (Hons) in voorzieningen

 • Om uitgebreide kennis en begrip te ontwikkelen van de belangrijkste theorieën, concepten en kaders die ten grondslag liggen aan de studie van Business Management in een FM-context.
 • Om de rol te evalueren die Voorzieningen
 • Om te beoordelen hoe technologische ontwikkelingen energiebeheerpraktijken in moderne faciliteiten vormen.
 • Om te evalueren hoe de externe omgeving faciliteitenbeheer en de werkplek beïnvloedt.

Module inhoud

Jaar 1

 • Fundamentals of Management
 • Besluitvorming in Facilitair Management
 • Inzicht in werkplek- en faciliteitenbeheer
 • Werkplekbeheer en facilitair beheer

Jaar 2

 • Bedrijfsonderzoeksmethoden
 • Leiderschap en verandering op de werkplek
 • Werkplekrisicobeheer
 • Vastgoed- en activabeheer in faciliteitenbeheer
 • Mensen beheren voor faciliteitenbeheer
 • Budgettering voor facilitair beheer

Jaar 3

 • Strategisch management voor de werkplek en facility management
 • Werkplek- en facilitair onderzoek Onderzoeksopdracht
 • Projectmanagement in facilitair management
 • Werkplek- en facilitair beheer Ondersteunende diensten Operaties
 • Maatschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid en energiebeheer voor facility managers
 • Financieel management
 • Procurement and Contracts Management for the Workplace and Facilities Management

De titels van deze modules kunnen worden gewijzigd.

Cursuskosten en Easy Payment Plan

Cursusprijs € 4.999 per jaar

LMU beoordelingskosten £ 385 stg

Eenvoudig betalingsplan

Het volgende plan is beschikbaar voor studenten die de betaling voor dit programma willen spreiden.

 • € 1.200 borg te betalen bij boeking.
 • 8 betalingen van € 510 te betalen op de 10e van de maand vanaf de maand na de startdatum - totale kosten - € 5.280
 • Beoordelingskosten zijn verschuldigd op of vóór de startdatum.

Houd er rekening mee dat internationale studenten niet in aanmerking komen voor betalingsplannen.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continu ... Lees meer

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continuously advanced by her daughter Rebekah Lyons, another forward-thinking and hard-working woman. Lees Minder