BSc (Hons) In Wiskunde

University of Dundee

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) In Wiskunde

University of Dundee

Wiskunde is essentieel:

  • voor de studie van de wetenschap - er zijn weinig wetenschappelijke ontwikkelingen mogelijk zonder onderliggende wiskundige theorieën
  • essentieel in de constructie van modellen van de economie, die de beslissingen van het bedrijfsleven en de overheid beïnvloeden
  • aan de ontwikkeling van methoden voor veilige communicatie - door ons allemaal gebruikt voor bankieren, internettransacties, mobiele telefoongesprekken

Top 10 in Schotland - Nationale Studenten Enquête 2017

Wij geloven dat studenten het beste kunnen worden gediend door in een divisie die actief is in onderzoek op het hoogste niveau te werken en we hebben het geluk dat we een uitstekende internationale reputatie hebben voor ons onderzoek. Onze cursussen worden gegeven door mensen met veel enthousiasme voor hun vak, toewijding en waardering voor de behoeften van studenten.

Naast het aanbieden van graden in Wiskunde en Wiskundige Biologie, bieden we een breed scala aan Joint Honours Degrees, waar wiskunde kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan andere vakken, bijvoorbeeld Accountancy, Economie, Engels, Natuurkunde en Psychologie.

De kernwiskundeprogramma's (BSc Wiskunde en MMath) zijn geaccrediteerd door het Instituut voor Wiskunde en zijn Toepassingen

Wij zijn een relatief kleine divisie en kunnen opereren met een uitstekende staff / student ratio. Een voordeel hiervan is dat we elke student persoonlijk kunnen leren kennen, en dus een vriendelijke en ondersteunende leerervaring kunnen bieden. Daarnaast komt ons Student-Staff Committee regelmatig samen om zaken te bespreken die van belang zijn voor onze studenten.

Computernacht wordt veel gebruikt in de moderne wiskunde. Onze studenten hebben 24 uur per dag 7 dagen per week toegang tot een speciale computerpool. Studenten gebruiken computers om hun studies op alle niveaus te ondersteunen, met behulp van gespecialiseerde wiskundesoftware, projecten op te schrijven en informatie van het internet te verkrijgen.

Verder kun je deelnemen aan DuMaS (Dundee Mathematical Society), onze studentenvereniging, die regelmatig sociale evenementen organiseert, zoals de jaarlijkse bal, bowling- of bioscoopavonden, loopevenementen en barbecues.

Joint degrees en andere prijzen

  • MMath Mathematics
  • BSc Wiskunde en Economie
  • BSc Wiskunde en financiële economie
  • BSc Wiskunde en Natuurkunde
  • MSci Wiskunde en natuurkunde
  • BSc Wiskunde en Psychologie

Toelatingseisen

Cursussen vanaf 2018

Engelse taalvereisten

Voor niet-EU-studenten

IELTS algemeen

Careers

Wiskunde staat centraal in de wetenschappen en de ontwikkeling van een welvarende, moderne samenleving. De vraag naar mensen met wiskundige kwalificaties is aanzienlijk, en een graad in wiskunde is een zeer verhandelbaar bezit.

Wiskunde afgestudeerden zijn consequent onder degenen die de hoogste afgestudeerde salarissen aantrekken en kunnen kiezen uit een steeds groter wordende reeks van loopbanen in onderzoek, industrie, wetenschap, techniek, handel, financiën en onderwijs.

Veel van onze afgestudeerden stappen in de financiële sector na loopbaantrajecten in de boekhouding, het bankwezen, de aandelenmarkt en verzekeringen.

Zelfs als je je wiskunde niet verder dan de universiteit neemt, weten werkgevers dat wiskunde afgestudeerden intelligente, logische probleemoplossers zijn. Met deze training achter je worden de carrièremogelijkheden bijna onbegrensd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 23, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820
per jaar van studie, Schotse en EU-studenten. Rest van Britse studenten BSc - £ 9.250 per jaar, voor een maximum van 3 jaar, zelfs als je een vierjarige opleiding volgt. MMath / MSci - £ 9,250 per jaar, voor een maximum van 4 jaar, zelfs als je vijf jaar
Locations
Verenigd Koninkrijk - Dundee, Schotland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates