BSc Accountancy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als een van de slechts drie Flying Start-cursussen in het Verenigd Koninkrijk, biedt BSc Accountancy een innovatieve en uitdagende mogelijkheid om uw boekhoudloopbaan te versnellen.

Het wordt gezamenlijk uitgevoerd door de Business School, het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) en het prestigieuze accountantskantoor PricewaterhouseCoopers (PwC) . Je zult profiteren van het onderwijs, het inzicht en de unieke internationale ervaring van de Business School, naast de leidende professionele praktijk tijdens je stage bij PwC.

Je komt in aanmerking voor vrijstellingen van de Professional Stage-papers voor ICAEW's Associate Chartered Accountant-kwalificatie en kan een volledig gekwalificeerde registeraccountant worden een jaar na zijn afstuderen, afhankelijk van het succesvol voltooien van de Advanced Stage-papers zoals vereist door ICAEW.

Nottingham University Business School wordt erkend als ICAEW Partner in Learning, en werkt samen met ICAEW aan de professionele ontwikkeling van studenten.

Jaar een

Je eerste jaar in het BSc Accountancy-programma dient als een brede basis voor de studie van een reeks zakelijke disciplines, waaronder modules in financiële boekhouding, zekerheid, belastingprincipes, bedrijfsrecht, micro-economie, macro-economie, kwantitatieve methoden, organisatiestudies en bedrijfscomputing. .

Tijdens je eerste jaar zul je ook contact hebben met PwC om te bepalen in welk kantoor je de komende drie jaar zult werken.

Jaar twee

Na een blokperiode van onderzoek begin september over audit en assurance, zult u van september tot december een betaalde stage bij PwC doorbrengen. Het kantoor waarin u bent gevestigd, zal uw kantoor zijn voor de rest van de tijd op het programma, waarmee u vrienden kunt maken en langdurige relaties kunt opbouwen met anderen die op hetzelfde kantoor werken.

Tijdens de plaatsing werk je aan echt cliëntwerk en pas je de kennis toe die je eerder in de cursus hebt geleerd. In januari gaat u terug naar uw studies, waar u modules over fiscale compliance, financiële boekhouding en rapportage, financieel beheer en managementstrategie zult volgen.

Jaar drie

Begin jaar drie start je met een nieuw studieblok over bedrijfsplanning voor belastingen. Hierna zult u van september tot december een verdere betaalde stage bij PwC doorbrengen, waarbij u waarschijnlijk meer complex werk zult gaan doen.

In januari gaat u terug naar uw studies, waar u modules over financiële markten, financiële boekhouding en rapportage, bedrijfsethiek, bedrijfsfinanciering en management accounting en beslissingen zult nemen.

Jaar vier

Vanaf het laatste jaar in september studeer je modules over hedendaagse kwesties in de boekhouding. U kunt dan nog eens vier optionele modules kiezen uit onderwerpen zoals management accounting en beslissingen, risicobeheerbeslissingen, personeelsbeheer, ondernemerschap, bedrijfsreorganisaties en governance en financiële markten.

Je zult ook in staat zijn om een ​​proefschrift uit te voeren als een optionele module als je dat wenst. Je studie aan de universiteit wordt in januari afgerond en je gaat vervolgens van januari tot mei je laatste betaalde stage bij PwC uitvoeren.

Meer te weten komen.

Toelatingseisen

Een niveau: AAB met uitzondering van algemene studies, kritisch denken en burgerschapsstudies

GCSE's: GCSE wiskunde, 5 (B) of hoger, tenzij je het op A-niveau en nog twee GCSE's, 4 (C) of hoger neemt

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren .

Betaalde plaatsingen

Aangeboden in samenwerking met een van de 'grote vier' accountantskantoren, PricewaterhouseCoopers (PwC), deze cursus omvat betaalde stages. Je zult een deel van je tweede, derde en vierde jaar bij PwC doorbrengen en er zijn ook mogelijkheden om in andere delen van het bedrijf te werken, evenals in de internationale kantoren van het kantoor.

Als je afstudeert met een 2: 1 of hoger, biedt PwC je mogelijk een voltijdse functie op Senior Associate-niveau.

Onze accreditatie van het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) betekent ook dat u bent vrijgesteld van een aantal van de examens die nodig zijn om Registeraccountant te worden.

Careers

De carrière- en wervingsservice van de Business School biedt gerichte en op maat gemaakte ondersteuning om u te helpen een carrièrepad naar uw keuze te volgen. Tijdens je opleiding krijg je de gelegenheid om te netwerken met topwerkgevers. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om prijzen te sponsoren voor de best presterende studenten in verschillende studiejaren of bepaalde vakken.

Professionele accreditatie
Nottingham University Business School wordt erkend als een Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) Partner in Learning, en werkt samen met ICAEW aan de professionele ontwikkeling van studenten.

Als het programma met succes wordt afgesloten, voltooit u 80% van de ICAEW Chartered Accountancy-modules samen met relevante praktische werkervaring die meetellen voor uw trainingsovereenkomst.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited