BSc Accountancy

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

BSc Accountancy

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

Als een van de slechts drie Flying Start-cursussen in het Verenigd Koninkrijk, biedt BSc Accountancy een innovatieve en uitdagende mogelijkheid om uw boekhoudloopbaan te versnellen.

Het wordt gezamenlijk uitgevoerd door de Business School, het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) en het prestigieuze accountantskantoor PricewaterhouseCoopers (PwC) . Je zult profiteren van het onderwijs, het inzicht en de unieke internationale ervaring van de Business School, naast de leidende professionele praktijk tijdens je stage bij PwC.

Je komt in aanmerking voor vrijstellingen van de Professional Stage-papers voor ICAEW's Associate Chartered Accountant-kwalificatie en kan een volledig gekwalificeerde registeraccountant worden een jaar na zijn afstuderen, afhankelijk van het succesvol voltooien van de Advanced Stage-papers zoals vereist door ICAEW.

Nottingham University Business School wordt erkend als ICAEW Partner in Learning, en werkt samen met ICAEW aan de professionele ontwikkeling van studenten.

Jaar een

Je eerste jaar in het BSc Accountancy-programma dient als een brede basis voor de studie van een reeks zakelijke disciplines, waaronder modules in financiële boekhouding, zekerheid, belastingprincipes, bedrijfsrecht, micro-economie, macro-economie, kwantitatieve methoden, organisatiestudies en bedrijfscomputing. .

Tijdens je eerste jaar zul je ook contact hebben met PwC om te bepalen in welk kantoor je de komende drie jaar zult werken.

Jaar twee

Na een blokperiode van onderzoek begin september over audit en assurance, zult u van september tot december een betaalde stage bij PwC doorbrengen. Het kantoor waarin u bent gevestigd, zal uw kantoor zijn voor de rest van de tijd op het programma, waarmee u vrienden kunt maken en langdurige relaties kunt opbouwen met anderen die op hetzelfde kantoor werken.

Tijdens de plaatsing werk je aan echt cliëntwerk en pas je de kennis toe die je eerder in de cursus hebt geleerd. In januari gaat u terug naar uw studies, waar u modules over fiscale compliance, financiële boekhouding en rapportage, financieel beheer en managementstrategie zult volgen.

Jaar drie

Begin jaar drie start je met een nieuw studieblok over bedrijfsplanning voor belastingen. Hierna zult u van september tot december een verdere betaalde stage bij PwC doorbrengen, waarbij u waarschijnlijk meer complex werk zult gaan doen.

In januari gaat u terug naar uw studies, waar u modules over financiële markten, financiële boekhouding en rapportage, bedrijfsethiek, bedrijfsfinanciering en management accounting en beslissingen zult nemen.

Jaar vier

Vanaf het laatste jaar in september studeer je modules over hedendaagse kwesties in de boekhouding. U kunt dan nog eens vier optionele modules kiezen uit onderwerpen zoals management accounting en beslissingen, risicobeheerbeslissingen, personeelsbeheer, ondernemerschap, bedrijfsreorganisaties en governance en financiële markten.

Je zult ook in staat zijn om een ​​proefschrift uit te voeren als een optionele module als je dat wenst. Je studie aan de universiteit wordt in januari afgerond en je gaat vervolgens van januari tot mei je laatste betaalde stage bij PwC uitvoeren.

'Ik kijk er naar uit om de kennis die ik heb opgedaan in lezingen en seminars in gang te zetten op mijn PwC-plaatsing in Londen.'

Kira Eilfield, BSc Accountancy

Belangrijkste feiten

 • Deze cursus omvat betaalde stages bij PwC en detacheringsmogelijkheden naar overzeese kantoren en andere delen van PwC's activiteiten
 • U kunt mogelijk in aanmerking komen voor vrijstelling van de Professionele podiumpapieren voor de ICAEW's kwalificatie voor Associate Chartered Accountants
 • U kunt een jaar na het afstuderen een volledig gekwalificeerde Chartered Accountant worden (met succes de Advanced Stage-papers van de ICAEW's kwalificatie Associate Chartered Accountant).
 • Een van de toonaangevende centra in het Verenigd Koninkrijk voor managementonderwijs, onderdeel van een elitegroep van door EQUIS geaccrediteerde business schools
 • Nottingham University Business School wordt erkend als ICAEW-partner in het leren

Toelatingseisen

Een niveau: AAB met uitzondering van algemene studies, kritisch denken en burgerschapsstudies

GCSE's: GCSE wiskunde, 5 (B) of hoger, tenzij je het op A-niveau en nog twee GCSE's, 4 (C) of hoger neemt

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren .

Als je extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheid op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een cursus volgen bij het Centrum voor Engels Taalonderwijs , dat is geaccrediteerd door de British Council voor Engelse les in het Verenigd Koninkrijk.

Studenten die met succes de presessionele cursus voltooien naar het vereiste niveau kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder IELTS of gelijkwaardig opnieuw te doen.

Internationale aanvragers
Voor landspecifieke informatie, inclusief toegangsvereisten, contactgegevens en vertegenwoordigers, zie onze website. Als je een visum nodig hebt om te studeren, kan de universiteit je alle informatie en advies geven die je nodig hebt.

Volwassen studenten
Aan de Universiteit van Nottingham hebben we een waardevolle gemeenschap van volwassen studenten en we waarderen hun bijdrage aan de bredere studentenpopulatie. U vindt veel nuttige informatie in onze gids voor volwassen studenten .

Alternatieve kwalificaties
Ons toelatingsproces erkent dat aanvragers een schat aan verschillende ervaringen hebben en mogelijk verschillende educatieve Pathways hebben gevolgd. Bekijk de alternatieve kwalificatiepagina voor meer informatie.

Flexibel toelatingsbeleid
Als erkenning voor de gevarieerde ervaring en educatieve Pathways van onze aanvragers, hanteert de universiteit van Nottingham een flexibel toelatingsbeleid . We kunnen sommige aanvragers een aanbieding doen lager dan geadverteerd, afhankelijk van hun persoonlijke en educatieve omstandigheden. Raadpleeg het toelatingsbeleid en de procedures van de universiteit voor meer informatie.

Opmerkingen voor aanvragers
Geselecteerde aanvragers worden uitgenodigd voor een evaluatiedag met een groepsoefening en een individueel interview voordat een beslissing wordt genomen over een aanbieding.

Alle aanvragers die een aanbieding hebben gedaan, worden uitgenodigd om de Business School te bezoeken en leden van medewerkers en studenten te ontmoeten op onze evenementen met aanbiedingen.

We verwelkomen aanvragen van volwassen kandidaten en overwegen academische en professionele achtergronden op individuele basis. We houden ook rekening met andere kwalificaties naast de hierboven genoemde.

Houd er rekening mee dat we geen toegang accepteren of overstappen van een andere universiteit naar het tweede jaar of ouder op een van onze niet-gegradueerden.

modules

Het volgende is een voorbeeld van de typische modules die we aanbieden op de datum van publicatie maar is niet bedoeld om te worden beschouwd en / of ingeroepen als een definitieve lijst van de modules die beschikbaar zullen zijn in een bepaald jaar. Vanwege het verstrijken van de tijd tussen het begin van de cursus en de daaropvolgende jaren van de cursus, kunnen modules veranderen als gevolg van ontwikkelingen in het curriculum en de module-informatie in dit prospectus wordt alleen voor indicatieve doeleinden verstrekt.

De onderstaande modules zijn ontworpen om u een vliegende start te geven om een ​​ICAEW Chartered Accountant te worden en in veel gevallen, als u de module slaagt, krijgt u krediet voor ICAEW Certificate-niveau en Professional-niveau modules.

Typische jaar één module

Kernmodules

 • zekerheid
 • Zakelijke financiën
 • Zakenrecht
 • Computers in het bedrijfsleven
 • Economische principes
 • Basisprincipes van financiële en management accounting
 • Principes van belastingheffing
 • Kwantitatieve methoden 1B

Een van:

 • Kwantitatieve methoden 1A
 • Werk en samenleving

Typische twee modules van het jaar

Kernmodules

 • Audit en assurance (in september als blokmodule genomen)
 • Bedrijfsfinanciën
 • Financiële boekhouding en rapportage I
 • Fiscale naleving

Plus een betaalde stage bij PwC van september tot december.

Typische jaar drie modules

Kernmodules

 • Bedrijfsplanning: belastingen
 • Financial Accounting and Reporting II (in september als blokmodule opgenomen)
 • Management accounting en beslissingen
 • Strategisch management en concurrentievoordeel

Optionele modules

Een van:

 • Computational Finance
 • Economie van bedrijfsstrategie
 • Internationale bedrijven
 • Plus een betaalde stage bij PwC van september tot december.

Typische jaar vier modules

Kernmodules

 • Hedendaagse kwesties in de boekhouding
 • Professionele oefening

Plus 40 credits van goedgekeurde optionele modules.

Optionele modules

 • Bedrijfsherstructurering en -bestuur
 • Verkennen van perspectieven in ondernemerschap
 • Financiële markten
 • Internationale financiën
 • Recht en economie
 • Macro-economie voor het bedrijfsleven
 • Risico's, informatie en verzekering

Plus een betaalde stage bij PwC van februari tot mei.

Betaalde plaatsingen

Aangeboden in samenwerking met een van de 'grote vier' accountantskantoren, PricewaterhouseCoopers (PwC), deze cursus omvat betaalde stages. Je zult een deel van je tweede, derde en vierde jaar bij PwC doorbrengen en er zijn ook mogelijkheden om in andere delen van het bedrijf te werken, evenals in de internationale kantoren van het kantoor.

Als je afstudeert met een 2: 1 of hoger, biedt PwC je mogelijk een voltijdse functie op Senior Associate-niveau.

Onze accreditatie van het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) betekent ook dat u bent vrijgesteld van een aantal van de examens die nodig zijn om Registeraccountant te worden.

'Ik zou deze cursus aanbevelen voor de combinatie van stages en het universitaire leven, het behalen van accreditatie van de beroepskwalificatie en een mogelijke baan bij PwC aan het einde.'
Kira Eilfield, BSc Accountancy

Careers

De carrière- en wervingsservice van de Business School biedt gerichte en op maat gemaakte ondersteuning om u te helpen een carrièrepad naar uw keuze te volgen. Tijdens je opleiding krijg je de gelegenheid om te netwerken met topwerkgevers. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om prijzen te sponsoren voor de best presterende studenten in verschillende studiejaren of bepaalde vakken.

Professionele accreditatie
ICAEW
Nottingham University Business School wordt erkend als een Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) Partner in Learning, en werkt samen met ICAEW aan de professionele ontwikkeling van studenten.

Als het programma met succes wordt afgesloten, voltooit u 80% van de ICAEW Chartered Accountancy-modules samen met relevante praktische werkervaring die meetellen voor uw trainingsovereenkomst.

Inzetbaarheid en gemiddeld beginsalaris
Als je afstudeert met een verhouding van 2: 1 of hoger, biedt PwC je mogelijk een voltijdse functie op Senior Associate-niveau, waarbij je een gemiddeld salaris van ongeveer £ 25.000 verdient.

Careers ondersteuning en advies
Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham biedt je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest.

Gedurende de hele tijd dat u bij ons bent, kunnen onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice met u samenwerken om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid nog verder te verbeteren; assisteren bij sollicitatie- of cursusaanvragen, zoeken naar geschikte stageplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een groot aantal potentiële werkgevers te brengen.

Bekijk onze loopbaanpagina voor een overzicht van alle inzetbaarheid en kansen die we bieden aan huidige studenten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
£ 9,250 (VK / EU) - £ 16,350 (internationaal)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates