BSc / BScEcon (Hons) Internationale economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De internationale economie

De unieke kracht van onze cursus is de duidelijke nadruk op toepassing en kritisch inzicht. Als zodanig zijn we er trots op de eerste nieuwe universiteit te zijn die het nieuwe CORE-curriculum overneemt.

De cursus is bedoeld om hoogopgeleide individuen te creëren die in staat zijn om analytische taken uit te voeren in plaats van alleen maar te weten over financiën en economie.

Economie graden op Cardiff Met werden gerangschikt als de beste in Wales volgens de Guardian University League Table 2016 en 2017. Meer weten. De laatste NSS-score voor studenten-tevredenheid was 95%.

Aan het leren

Je docenten binnen de vakgroep Accounting, Economics and Finance en personeel van de Cardiff School of Management zijn toegewijd om je de nodige ondersteuning te bieden zodat je je volledige potentieel kunt realiseren. Onze innovatieve lesmethoden omvatten experimenten en de nieuwste lesmaterialen.

In uw laatste jaar wordt u begeleid en begeleid door een medewerker die gespecialiseerd is in uw interessegebied. Hiermee kunt u de onderzoeksvaardigheden die tijdens uw studie zijn ontwikkeld toepassen op een langer werkstuk, dat uw vaardigheden aan potentiële werkgevers zal aantonen.

Modules worden meestal gedoceerd door een mix van lezingen en seminars / workshops en alle modules worden ondersteund door Moodle, de virtuele leeromgeving.

employability

De cursus biedt een combinatie van de analytische vaardigheden van economen die worden gevraagd in de private en publieke sector, evenals uitgebreide specialistische kennis van financiële markten.
Dit biedt afgestudeerden van de cursus een breed scala aan carrièremogelijkheden, maar zal vooral nuttig zijn voor diegenen die willen werken als analisten binnen de financiële dienstverlening.

Stages:
Het aanbieden van stageplaatsen als een onderdeel van je academische leerprogramma is zo belangrijk dat we je de mogelijkheid bieden om een stage te doen als onderdeel van je tweedejaarsstudie. We hebben sterke banden met het bedrijfsleven en het stageprogramma is ontworpen om uw toekomstige kansen op inzetbaarheid te vergroten.

Toelatingseisen

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 112 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma DMM
  • 112 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder