BSc - bachelor in de aardwetenschappen

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc - bachelor in de aardwetenschappen

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

BSc - Bachelor in de Aardwetenschappen

&nbsp

De vakgebieden van aardwetenschappen geeft algemene onderwijs op het gebied van de wetenschappen van de aarde, universum en het milieu, gericht op multidisciplinaire basis verworven in de BGPC programma (biologie, geologie, natuurkunde, scheikunde) van de integratie cyclus (eerste jaar van de licentie) op UPMC. Het onderwijs in de aardwetenschappen op niveau L2 en L3 komen overeen met de fundamentele kennis - zowel theoretisch als praktisch - in de discipline.

Het doel is om studenten een opleiding die observaties en metingen van het land, experimenten en modellen combineert, terwijl de integratie van alle beroepen in de sector: geologie, paleontologie, geofysica, geochemie, hydrologie, geotechniek.

De geotechniek optie in samenwerking met de nationale conservatorium van kunst en beroepen is specialisatie in L3.

&nbsp

&nbsp

Kansen

Verdere studies

Master in de wetenschappen van het universum van het milieu.

&nbsp

Professionele integratie

Een partnerschap met de nationale serre voor de kunsten en beroepen opent de weg naar professionele masters. Een professionele licentie in de hydrologie (water, kwaliteit van hulpbronnen en het milieu) is beschikbaar sinds 2007 (toegang op niveau L3). Studenten met deze licentie kunt ook carrières voor docenten (de lagere school leraren, secundair onderwijs).

&nbsp

&nbsp

Organisatie

Het vakgebied van de aardwetenschappen biedt TU's die het mogelijk maken voor een breed scala van keuze in de organisatie van uw studieprogramma.

Level L2

Basis van tektoniek en cartografie, paleontologie, mineralogie, stratigrafie, geofysica, geochemie, wiskunde en statistiek toegepast op de aardwetenschappen, veld stagiairs, enz.

Level L3

Inleiding tot de hydrologie, sedimentologie en sedimentaire omgevingen, geofysica en de fysica van rotsen, informatica toegepast op de aardwetenschappen, oppervlakte geochemie, geologie van Frankrijk, petrologie, veld stages en geotechnische programma's (basiskennis van geotechniek 1 en 2).

&nbsp


Goed doelpubliek

Het vakgebied van de aardwetenschappen staat open voor studenten:

- Die op zoek zijn worden opgeleid voor beroepen die verband houden met de wetenschap van de aarde en het milieu

- Willen werken in beroepen die verband houden met het onderwijs van de wetenschappen van het leven, de aarde en het universum en die willen een programma van studie die hen voorbereidt op te doen voor de concurrerende onderwijs examens

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan