BSc - bachelor in de life sciences

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc - bachelor in de life sciences

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

BSc - Bachelor in de Life Sciences

&nbsp

Het doel van deze opleiding bachelor is om studenten een solide wetenschappelijke kennis te verwerven voor een echt begrip van de levende dingen. Dit houdt ook de leer van biologie en de algemene organisatie van het dier en plantenrijk alsmede de werking van organismen van het moleculaire niveau geïntegreerde biologische systemen. Onderwijs is ontworpen om fundamentele concepten en de leer van methodologische instrumenten te combineren. Zo vaak als mogelijk, worden actuele thema's in onderzoek en de toepassingen gepresenteerd.Doelstellingen ook waaruit blijkt dat een goed begrip van de levende wereld wordt gedaan door middel van een multidisciplinaire aanpak, zodat studenten de instrumenten en concepten die hen in staat om diagnostische evaluaties te maken en corrigerende maatregelen vast te stellen op alle gebieden van de biologie en het ontwikkelen van kritische analyse van de zorgen van de de samenleving in relatie tot de biologie (klonen, GGO's, gezondheid, milieu).

&nbsp

&nbsp

Competentie

Vaardigheden op het gebied

&nbsp

  • kunnen instellen van een experimentele als respons op een biologisch probleem
  • weten hoe te gebruiken en analytische en gegevensverwerking gereedschappen aan te passen op verschillende gebieden van de biologie
  • gebruik kunnen maken van de biologie van de studie instrumenten, waaronder bio-informatica en statistische instrumenten

&nbsp

Algemene Vaardigheden

weten hoe ze:

  • lezen en commentaar geven op wetenschappelijke teksten in het Engels
  • onderzoeken en informatie te verzamelen en verifiëren
  • bibliografisch onderzoek uitvoeren in verband met een wetenschappelijk thema
  • definiëren van een wetenschappelijke studie en presenteren die op schriftelijk en mondeling
  • overbrengen wetenschappelijke kennis
  • werken als een team

&nbsp

Kansen


Verdere studies

- Vocational bachelor 's, in het bijzonder UPMC ' s in de biotechnische sector: LPC coder, biohygienics, LiQual, voedselveiligheid bachelor-en een bachelor 's in het water middelen en de kwaliteit in de omgeving.

- Inwerkingtreding derde jaar op concurrerende examen of toepassingen bij de bouw van scholen, veterinaire scholen, business schools, de Écoles normales Superieures (ENS).

- Concurrerende examens voor openbare diensten (categorieën A en B).

- Na het derde gevalideerde jaar, voortgezet onderwijs met een wetenschap en technologie master in de moleculaire en cellulaire biologie, fysiologie en integratieve
biologie, wetenschappen van het universum, milieu, ecologie.

- Concurrerende examens voor de werving als primaire-leerkrachten op school, gecertificeerde docenten en leraren die geslaagd zijn voor de Agregation * examen.


Carrièremogelijkheden

Deze belangrijke leidt tot technicus en technisch beheer banen in de industrie, gezondheidszorg en farmaceutische industrie, bescherming van het milieu, chemie, cosmetica, parfum, biotechnologie beroepen (productie, verpakking, testen, kwaliteit, marketing). Het kan leiden tot het onderwijs, de werkgelegenheid als de politie technici of ingenieurs, en beroepen in de technologie prognoses en wetenschappelijke en technische informatie.

&nbsp

Goed doelpubliek

- Studenten die een BGPC programma (biologie, geologie, Natuurkunde, Scheikunde) zijn gevalideerd in de integratie cyclus van UPMC volledig recht te betreden op L2.Volgens de betrokken bijzondere details, kan toegang tot L2 worden aangeboden aan studenten die een deel hebben gevalideerd hun L1. Na een interview met de studies afdeling voor L2, wordt een leer-contract aangeboden aan deze leerlingen.

- Studenten uit de eerste cyclus van de medische onderzoeken, het eerste jaar van de voorbereidende klassen voor de grandes ecoles of die met een BTS of de TU Delft kan het aangaan van het tweede jaar van de opleiding na hun aanvraag is onderzocht.

- Studenten uit het tweede jaar van de voorbereidende klassen voor de grandes ecoles kunt het derde jaar van de opleiding na hun aanvraag is onderzocht.

- Inschrijving is ook mogelijk op L2 of L3 op basis van gevalideerde studies, professionele
ervaring of professionele vaardigheden.

- Aangepast onderwijs dienstregelingen zijn mogelijk voor werkende studenten die kunnen aantonen dat ze full-of parttime, werkzoekenden, werknemers in het voortgezet onderwijs, studenten die een dubbele curriculum en mensen met een handicap en speciale behoeften studenten die werken.

- Mensen met DAEU (diploma voor de toegang tot universitaire studies). 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan