BSc Bedrijfskunde

Algemeen

7 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

  • De vorm van de studie: voltijdstudie
  • Studieduur: 3 jaar (6 semesters)
  • Toelatingsexamens: een persoonlijk interview uit de wiskunde en de Engelse taal

Het doel van de bacheloropleiding Bedrijfskunde die in het Engels wordt gegeven, is om de afgestudeerden voor te bereiden op een baan in ondernemerschap. Ze kunnen economische, bestuurlijke, ondernemende, administratieve en andere taken uitvoeren binnen het domein van zowel nationale als internationale arbeidsmarkten.

De studenten krijgen praktische kennis van commerciële en ondernemende processen in de Tsjechische Republiek en van de EU-ondernemerscontext. Ze leren theorieën, concepten en methoden begrijpen die gewoonlijk worden toegepast in het bedrijfsleven en op lokaal of regionaal bestuur.

Praktische noties uit de gebieden economie, management, handel, boekhouden, rechten en andere gebieden worden toegepast in de studietak. Op deze manier verwerven studenten de noodzakelijke kennis van ondernemende en administratieve activiteiten die verband houden met de oprichting, het beheer en het bestuur van zowel de ondernemende als niet-ondernemende instanties.

Het Staatsexamen bestaat uit drie complexe vakken Algemene economie, Basiskennis van management en Recht in bedrijfskunde.

Afgestudeerden van de bacheloropleiding Bedrijfskunde dienen hun aanvraag in bij enkele van de gerelateerde takken van de masteropleiding of vertrekken naar de praktijk. In de praktijk kunnen zij werk vinden bij dienstverlenende bedrijven, project- en adviesorganisaties, verwerkende bedrijven, financiële instellingen en overheden, en bij lokale of regionale bestuursorganen. Dat ze goed voorbereid zijn op de praktijk blijkt uit de gepubliceerde onderzoeksresultaten over het werkloosheidsniveau van universitair afgestudeerden, waarbij voor de FEM CULS-afgestudeerden een van de laagste waarden werd gerapporteerd (1,4% zoals in het HN op 19 februari 2016) .

106063_Sloup-030.jpg

Voorbereidende professionele en taalcursussen (PPL, CŽV)

International Relations Office FEM CULS Praag biedt cursussen van een jaar en een half jaar aan die leiden tot studies in erkende bachelor- en masteropleidingen die in het Engels worden gegeven. Er is geen toelatingsexamen om te studeren in PPL.

Vereiste documenten die je moet indienen voor toelating tot PPL-cursussen die leiden tot studies in erkende bacheloropleidingen in het Engels:

  • Een scan van paspoort
  • Een kopie van het einddiploma van de middelbare school (een gecertificeerde Engelse vertaling van je einddiploma is vereist als het originele niet in het Engels is)
  • Een kopie van het transcript of records van de middelbare school in het Engels met de toewijzing van uren van elk vak dat op de middelbare school of in de afgelopen 4 jaar is gevolgd
  • De resultaten van een Engelse taaltest (TOEIC, TOEFL, IELTS of een andere) - niet nodig als je ten minste 2 jaar fulltime in het Engels hebt gestudeerd
  • Contactadres en telefoonnummer voor DHL + naam van de stad waar u het visum gaat aanvragen
  • Een kort Curriculum vitae
  • Alle aanvragers moeten de online-aanvraag invullen

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Czech University of Life Sciences is a public university (according to Act No. 111/1998 Coll. on universities). Currently, there are 27 public universities and 2 state universities in the Czech Re ... Lees meer

The Czech University of Life Sciences is a public university (according to Act No. 111/1998 Coll. on universities). Currently, there are 27 public universities and 2 state universities in the Czech Republic. Lees Minder