BSc Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus biedt u de flexibiliteit om uw modulekeuze aan uw interesses aan te passen en biedt een solide basis voor een breed scala aan technieken en vaardigheden die werkgevers zoeken.

Macro-economie, micro-economie, wiskunde en statistiek vormen de kern van het diploma. De school biedt een breed scala aan optionele modules die een uiteenlopend aantal economische onderwerpen behandelen. Je hebt ook de flexibiliteit om modules te selecteren die worden aangeboden door andere scholen en afdelingen van de universiteit.

De wiskundige en statistische modules in het eerste jaar zijn beschikbaar als econometrie of kwantitatieve economie. De eerste is alleen beschikbaar voor mensen met A-niveau wiskunde of gelijkwaardig, terwijl de laatste voor iedereen beschikbaar is. Deze Pathways gaan door in het tweede jaar, maar u kunt in het tweede jaar overschakelen van econometrie naar kwantitatieve economie.

Aan het einde van je cursus zul je een grondig begrip hebben van de economische theorie en hoe deze wordt toegepast op de echte wereld. U zult ook bekend zijn met de belangrijkste analytische technieken die economen in de praktijk gebruiken.

Jaar een

Door u een degelijke basis te geven in de inleidende economische theorie en wiskunde / statistiek, zal uw eerste studiejaar zich richten op de relevantie van dergelijke methoden voor de studie van economische vraagstukken van cultureel, politiek en maatschappelijk belang.

Je onderzoekt actuele kwesties en perspectieven en neemt meestal een jaar lang een studievaardigheidsmodule om ervoor te zorgen dat je overgang naar universitaire studie soepel verloopt. We bieden ook een speciale module met aandacht voor loopbaanvaardigheden en inzetbaarheid, inclusief begeleiding bij het voorbereiden van je CV, sollicitatieprocedures en sollicitaties voor stages.

Jaar twee

Je ontwikkelt je analytische vaardigheden en kennis van de kerndisciplines van economie en kwantitatieve methoden, evenals de belangrijkste subdisciplines van de economie. Net als in het eerste jaar, zult u in staat om ofwel de econometrische theorie of kwantitatieve economie (toegepaste econometrie) kiezen Pathway .

Je kunt ook een semester van je tweede studiejaar in het buitenland studeren , vergelijkbare modules volgen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uitbreiden met andere opties.

Jaar drie

In je laatste jaar ga je de grote thema's in de economie op een geavanceerd niveau bekijken en bouw je voort op de onderwerpen die in voorgaande jaren zijn behandeld. U selecteert modules die u interesseren voor een breed scala aan specialistische opties die de onderzoeksexpertise van onze academici weerspiegelen in zowel de theoretische als de toegepaste aspecten van de discipline.

Onder begeleiding van je tutor voer je ook een proefschrift van een jaar uit over een onderwerp naar keuze en zul je ervaring opdoen met het onderzoeksproces.

Meer te weten komen.

Toelatingseisen

A-niveaus: A * AA-AAA met uitzondering van algemene studies, vrijetijdsstudies en mondiale perspectieven en onderzoek (A * ABB voor degenen die vier volledige A-niveaus nemen en ze in hetzelfde jaar voltooien)

GCSE's: GCSE wiskunde, 7 (A) of hoger, tenzij het op A-niveau wordt genomen

Engelse taalvereisten

IELTS: 7,0 (niet minder dan 7,0 bij lezen en schrijven, niet minder dan 6,0 bij spreken en luisteren)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Voor deze cursus kun je een semester studeren in het buitenland aanvragen op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada en Japan.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

De groei van het economische bewustzijn heeft de vraag naar afgestudeerden in de economie doen toenemen en een diploma uit Nottingham kan je een voorsprong geven in je carrière.

Je verwerft een sterke academische basis en een reeks uitstekende econoom-specifieke en overdraagbare vaardigheden, zoals het vermogen om zelfstandig te studeren en effectief, mondeling en schriftelijk te communiceren. Je zult ook het vermogen hebben om gecompliceerde economische concepten te begrijpen, of ze nu wiskundig of filosofisch van aard zijn.

Onze afgestudeerden kiezen voor een breed scala aan loopbanen , waaronder investment banking, accountancy, belastingadvies, werken in overheidsgebouwen, auditing, derivatenhandel, management consultancy, fusies en overnames, en nog veel meer.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder