BSc Economie en Econometrie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc Economie en Econometrie

In navolging van een vergelijkbare structuur als BSc Economics omvat deze cursus ook modules in de econometrie, die een rigoureuze analyse van wiskundige en statistische methoden bieden.

Het is ontworpen om u de analytische en discursieve vaardigheden te bieden van een goed opgeleide econoom met een focus op geavanceerde econometrische analyse.

Aan het einde van je cursus zul je de vaardigheden hebben om complexe economische problemen te analyseren met behulp van de modernste wiskundige en statistische modelleringstechnieken. Je hebt een grondige kennis van een breed scala van economische theorieën en hoe deze wordt toegepast op de echte wereld.

Kernmodules in de econometrie maken deel uit van alle drie de jaren van de graad; er is echter de mogelijkheid om modules te nemen buiten de school in de jaren een en twee als je dat wenst.

Jaar een

In je eerste jaar werken we eraan je een stevige basis te geven in de inleidende economische theorie en wiskunde / statistiek, met de nadruk op de relevantie van dergelijke methoden voor de studie van economische vraagstukken van cultureel, politiek en maatschappelijk belang. Dit wordt bereikt door een reeks modules die de huidige economische problemen en perspectieven verkennen, evenals kernmodules in de wiskundige economie en econometrie.

Jaar twee

Voortbouwend op uw kennis van micro- en macro-economie, behandelen uw tweedejaars kernmodules ook de econometrie. Je gaat je richten op de econometrische theorie, een grondige kennis van de matrixalgebra van het algemene lineaire regressiemodel en de statistische eigenschappen van tijdreeksgegevens, -modellen en -prognoses.

Je kunt ook een semester van je tweede studiejaar in het buitenland studeren , vergelijkbare modules volgen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uitbreiden met andere opties.

Jaar drie

Met kernmodules en een proefschrift voor de helft van je derde studiejaar, zul je zowel theoretische als toegepaste aspecten van econometrie op een gevorderd niveau behandelen.

De verplichte aspecten van uw laatste jaar bieden een gedetailleerde behandeling van de modellen en technieken die worden gebruikt bij de analyse van tijdreeksen, paneel- en dwarsdoorsnedegegevens. Veel van deze waren pionier in 2003 Nobelprijswinnaar en Nottingham alumnus, Sir Clive Granger. U hebt ook de mogelijkheid om extra modules te selecteren uit een breed scala aan specialistische opties.

Meer te weten komen.

Toelatingseisen

A Niveaus: A * AA inclusief wiskunde en met uitzondering van algemene studies, vrijetijdsstudies en mondiale perspectieven en onderzoek (A * ABB inclusief een A in wiskunde voor degenen die vier volledige A-niveaus nemen en ze in hetzelfde jaar voltooien)

Engelse taalvereisten

Als je niet voor de hele middelbare school hebt gestudeerd met het medium Engels of geen GCSE Engels of equivalent hebt in groep B of hoger, dan wordt je gevraagd om de volgende IELTS-score te behalen:

IELTS: 7,0 (niet minder dan 7,0 bij lezen en schrijven, en 6,0 bij spreken en luisteren)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Voor deze cursus kun je een semester studeren in het buitenland aanvragen op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada en Japan.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

De groei van het economische bewustzijn heeft de vraag naar afgestudeerden in de economie doen toenemen en een diploma uit Nottingham kan je een voorsprong geven in je carrière.

Je verwerft een sterke academische basis en een reeks uitstekende econoom-specifieke en overdraagbare vaardigheden, zoals het vermogen om zelfstandig te studeren en effectief, mondeling en schriftelijk te communiceren. Je zult ook het vermogen hebben om gecompliceerde economische concepten te begrijpen, of ze nu wiskundig of filosofisch van aard zijn.

Onze afgestudeerden kiezen voor een breed scala aan loopbanen , waaronder investment banking, accountancy, belastingadvies, werken in overheidsgebouwen, auditing, derivatenhandel, management consultancy, fusies en overnames, en nog veel meer.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder