BSc Economie

Middlesex University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc Economie

Middlesex University London

BSc Economie

Cursus start: Inductie van oktober 2013; EU en internationale student oriëntatie van september 2013

De discipline van de economie is van groot belang voor de commerciële, sociale en professionele leven. De krachten van de wereldeconomie van invloed op de middelen van bestaan ​​en kansen in het leven van iedereen op de planeet, maar steeds meer micro-economische besluitvorming een rol speelt in al ons dagelijks leven van de bancaire en financiële diensten voor de openbare orde, onderwijs en gezondheidszorg.

Onze BSc Economics cursus zal u voorzien van een diepgaande kennis van de belangrijkste factoren die deze economische krachten beïnvloeden; rijkdom en het creëren van inkomen en de aard van de schaarse middelen en hoe ze worden toegewezen, verspreid en gebruikt. Verkent u de kern concepten, methoden en technieken van de economie, en onderzoeken hoe deze zullen in de toekomst veranderen.Vergoedingen


UK / EU studenten £ 9000 per jaar full time studie
Internationale studenten £ 10.400 per jaar full time studie Let op: er zijn geen extra kosten te betalen als je ervoor kiest om een ​​jaar lang stage duurt tussen de twee en drie jaar.


Toelatingseisen


We maken normaal aanbiedingen op een minimum van 260 UCAS tarief punten, plus GCSE wiskunde en Engels taal in rang C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Geavanceerd Progression Diploma bij equivalente tarief. Toegang tot HE - Pass. Sollicitaties van kandidaten zonder diploma zijn welkom.


International toelatingseisen


Wij accepteren het equivalent van de hierboven van een erkende buitenlandse diploma.

Eisen Engels taal


U moet bevoegd zijn in het Engels taal en we normaal gesproken Grade C GCSE of een gelijkwaardige kwalificatie. De meest voorkomende Engels taal eisen voor internationale studenten is IELTS 6.0 (met een minimum 5,5 in alle vier de onderdelen) of TOEFL internet gebaseerde 72 (met minstens 17 in het luisteren en schrijven, 20 in het spreken en 18 in het lezen).


Middlesex biedt ook een Intensieve Academisch cursus Engels (Pre-zittingen) die varieert 5-17 weken, afhankelijk van uw niveau van het Engels. Succesvolle afronding van deze cursus zou voldoen aan Engels taal toelatingseisen.


Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
- UK / EU
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan