BSc Economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc Economie

Economische problemen zijn een altijd aanwezige en inherent deel van ons leven. Als u wenst te begrijpen hoe de leefomstandigheden van mensen in hun dagelijks leven te verbeteren en hoe de economische problemen in de economische sectoren op te lossen, kom en doe mee!

 • Graad: BSc in Economics
 • Credits: 240 ECTS
 • Duur van de studies: full-time - 4 jaar
 • Voertaal: Engels
 • Collegegeld per jaar: 2000 Eur
 • Entree: twee keer per jaar
 • Contactpersoon: Dr.oec. Dina Popluga, dina.popluga@llu.lv
 • Accredited totdat: 4 juni 2019
v

academische profiel

Dit programma is gericht op studenten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het werk-ready en concurrerend economen in de nationale en internationale arbeidsmarkt te bieden. De opleiding bestaat uit verplichte vakken, keuzevakken en praktische opleiding, die u geeft:

 • analytische vaardigheden en kennis om de economische omstandigheden in de micro- en macroniveau te begrijpen;
 • vermogen om te analyseren en kritisch processen en de onderlinge relaties van de factoren in de agrarische en milieu-economie, of in business process management te beoordelen;
 • begrip van hoe om beslissingen te nemen en het beheer van de middelen rationeel en duurzaam;
 • een kans om geïnteresseerd zijn in onderzoeksactiviteiten en het bewustzijn van belang van levenslang leren te krijgen.

U krijgt de mogelijkheid om dynamische en ervaren wetenschappelijk personeel te ontmoeten, om unieke kennis te verwerven in agrarische economie en om je kennis in het buitenland te verbeteren. De full - opleiding tijd bacheloropleiding omvat 4 academische jaar, waar de 1e en 2e academische jaar geeft je ook algemene vaardigheden en capaciteiten voor een econoom, maar de 3e en 4e academische jaren geven u meer specifieke vaardigheden in een van de volgende specialisatie richtingen: Agrarische and Environmental Economics of Business Process Management. Verder wordt gegeven korte handleiding hoe je specialisatie richting, waar uw keuze sterk afhankelijk van uw belangstelling en wat zal worden specifieke cursussen binnen elke specialisatie richting te kiezen:

Deze opleiding wordt afgerond met de uitwerking en de verdediging van de bachelorscriptie.

Toelatingsvoorwaarden

Kandidaten met een voltooide secundair onderwijs zijn goedgekeurd voor toelating tot de opleiding. De kandidaten moeten op zijn minst een "bevredigend" in de rangen hebben in wiskunde, moet in staat zijn om een ​​goede kennis van het Engels te presenteren (minimum - ERK niveau B2, IELTS score 5.0, TOEFL score 510, TOEFL-iBT score 64) en de noodzaak om een ​​proeve van bekwaamheid passeren sociale wetenschappen.

e

Loopbaanperspectief en verdere studies

De afgestudeerden zijn specialisten die in staat zijn om een ​​situatie op de markt te beoordelen, te organiseren en te beheren uitgebreide ondernemerschap en innovatief management ideeën in landelijke en stedelijke gebieden te implementeren. Onze pas afgestudeerden zijn werkzaam in de bedrijven van landbouw, bank- en financiële sector, overheidsinstellingen, universiteiten en onderzoeksorganisaties, alsmede in eigen bezit bedrijven. Bachelor's degree geeft afgestudeerden om studies in een respectievelijke masteropleiding blijven aan universiteiten in Letland of in het buitenland.

een
Laatst bijgewerkt op jan 2017

Over de school

We are one of the largest HEI in Latvia that aims to promote intellectual potential, encourage young people to acquire higher academic and professional education, develop research and contribute to th ... Lees meer

We are one of the largest HEI in Latvia that aims to promote intellectual potential, encourage young people to acquire higher academic and professional education, develop research and contribute to the cultural development. LLU is multi-profiled and provides studies and research in Bio-sciences, Engineering-sciences and Social-sciences. Lees Minder