BSc Energy Systems Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Energie staat centraal in alles in de natuur, in de samenleving en zelfs in het universum. De engineering van energiesystemen is een multidisciplinaire benadering van de ontwikkeling van energiesystemen, van het ontwerp tot het eindproduct.

Het gebruik van beperkte energiebronnen, de eis voor het beheer van energie-efficiëntie en het toegenomen gebruik van hernieuwbare energiebronnen (zoals zonne-energie, biomassa, hydrauliek, wind en geothermie) betekent dat er ook een toenemende vraag is naar goed opgeleide experts in op het gebied van engineering van energiesystemen. In deze context verandert de energiesector voortdurend als gevolg van ecologische beperkingen (zoals emissies van fossiele brandstoffen en broeikasgassen), stijgende brandstofprijzen, uitputting van fossiele brandstoffen en de afnemende regulering en controle van de energiemarkt (aardgas en elektriciteit).

De academische discipline van energiesysteemtechnologie beoogt al deze kwesties aan te pakken.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

Het programma omvat technische keuzevakken en is ontworpen voor studenten om professionele ingenieurs te worden door een breed perspectief op energiesystemen te krijgen.

De eerste twee jaar van het programma lijken op die van traditionele engineeringdisciplines, waarna een reeks cursussen wordt gegeven waarin de concepten met betrekking tot engineering van energiesystemen worden uitgelegd. Studenten kunnen onafhankelijk onderzoek uitvoeren en deelnemen aan gezamenlijke ontwerpprojecten met studenten van andere afdelingen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zijn inzetbaar als ontwerpers, beheerders en implementatiemedewerkers, zowel in de publieke als de private sector in Turkije en in het buitenland, door de vele organisaties die betrokken zijn bij het produceren, opslaan, transformeren, uitvoeren, distribueren, gebruiken en plannen van energiebronnen.

Bovendien kunnen afgestudeerden ook werken aan universiteiten en onderzoeksorganisaties of hun eigen adviesbureaus oprichten op het gebied van energie-efficiëntie en management.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
  • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
  • Kopie van paspoort
  • Pasfoto's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder