BSc Environmental Geoscience

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus, die zich richt op milieu- en geologische kwesties van maatschappelijk belang, is uniek omdat deze wordt aangeboden in samenwerking met de toonaangevende British Geological Survey (BGS).

Geowetenschappers werken om de processen van de aarde te begrijpen en essentiële informatie te bieden voor het oplossen van enkele van de meest urgente maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw, waaronder het beheren van hulpbronnen, het beschermen van het milieu en de gezondheid, veiligheid en het welzijn van het publiek.

Werk samen met de BGS , die de Britse regering adviseert over alle aspecten van geowetenschappen. Deze cursus is bedoeld om de volgende generatie deskundigen op het gebied van milieu-geowetenschappen te helpen groeien.

Je zult praktische ervaring opdoen en werken met specialisten die momenteel vitaal onderzoek doen naar klimaatverandering, aardgevaren en energie. Je gaat het veld in met geowetenschappers van het BGS en de universiteit.

Profiteer van de modernste faciliteiten, waaronder gespecialiseerde laboratoria die zich toeleggen op de fysische en chemische analyse van sedimenten en water, u krijgt ook de gelegenheid om naar inspirerende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland te reizen.

Jaar een

Ontworpen om ervoor te zorgen dat u de belangrijkste kennis op hoofdniveau hebt die vereist is voor meer diepgaande studie in jaar twee en drie, omvat het eerste jaar van deze cursus introducties aan geologische, atmosferische, oceanische en ecologische systemen. Je ontwikkelt je praktische onderzoeksvaardigheden met een vierdaagse intensieve residentiële veldcursus in het Lake District.

Jaar twee en drie

Je voert kernmodules uit in geologie en onderzoekstechnieken in je tweede en derde jaar, en bereidt een dissertatie van 10.000 woorden voor op basis van een onderzoeksthema naar keuze.

Je voert veldwerk uit (momenteel in Cyprus), zal kunnen kiezen uit een reeks geowetenschappelijke modules. Je kunt ook een semester van je tweede studiejaar in het buitenland studeren , vergelijkbare modules volgen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uitbreiden met andere opties.

Meer te weten komen.

Toelatingseisen

A-niveaus: ABB met inbegrip van twee bètavakken (biologie, chemie, milieuwetenschappen, milieustudies, aardrijkskunde, geologie, wiskunde, natuurkunde of nauw verwante onderwerpen), met uitzondering van algemene studies en kritisch denken; een pas is vereist in wetenschappelijke praktijktests indien afzonderlijk beoordeeld

GCSE's: GCSE wiskunde, 4 (C) of hoger

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 bij lezen, schrijven, spreken en luisteren)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren .

In het buitenland studeren

Tijdens deze cursus kun je een semester in het buitenland studeren aan een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada, Europa en de VS.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

We bieden ook excursies aan om uw praktische vaardigheden te ontwikkelen, met internationale locaties, waaronder Italië en de VS.

Careers

Je hebt de mogelijkheid om post-graduation routes naar professionele kwalificaties te verkennen - zoals een Gecharterde Geoloog worden - en verder te werken aan het zijn van een Specialist in Landconditie of het zijn in het Register van Professionele Grondwerktuigen.

Als afgestudeerde aan de Universiteit van Nottingham, zul je zeer gegeerd zijn en door een studie in de School of Geography te volgen, zul je een brede vaardigheid verwerven die de basis zal leggen voor je gekozen carrière.

Inzetbaarheid vormt de kern van ons onderwijs en we zorgen ervoor dat al onze graden u zullen voorzien van de essentiële vaardigheden en kennis waar werkgevers naar op zoek zijn. Ons uitgebreide loopbaanprogramma omvat een-op-een CV-workshops en werkgeversgesprekken van alumni van scholen, evenals evenementen voor loopbaannetwerken.

Onze afgestudeerden gaan door naar een breed scala aan loopbanen . Sommigen gaan rollen aan die een directe correlatie hebben met hun mate, inclusief behoud en bescherming van het erfgoed en landmetingen. Anderen beveiligen posities die gebruikmaken van hun overdraagbare vaardigheden, zoals management consultancy, PR, marketing en financiële rollen.

Pas afgestudeerden van de School of Geography zijn gaan werken voor organisaties zoals de British Geological Survey, Capita, Grant Thornton, Historic England, Network Rail, Swiss Re, Teach First en Tesla Motors.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder