BSc Finance, Accounting en Management

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

BSc Finance, Accounting en Management

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

Deze cursus, die zich richt op het moderne kantoor en zijn financiële omgeving, biedt een sterke basis in de boekhoudkundige en financiële theorie en praktijk.

Het is geaccrediteerd door een aantal brancheverenigingen en biedt ontheffing voor een reeks professionele examens, waaronder een aantal door de

Jaar een

Het eerste jaar dient als een brede basis voor de studie van een reeks zakelijke disciplines, waaronder kernmodules in financiële boekhouding, bedrijfsfinanciering, management accounting, ondernemerschap, ondernemingsrecht, micro-economie, economisch beleid, organisatiestudies, bedrijfscomputing en kwantitatieve methoden.

Jaar twee

In het tweede en laatste jaar van de cursus kun je specialistische kennis van financiën en boekhoudkundige theorie en praktijk ontwikkelen door voort te bouwen op je eerstejaarsstudies.

Specifiek omvat het tweede jaar kernmodules in financieel management, management accounting, financiële rapportage, accountinginformatiesystemen, computational finance, managementstrategie, databaseontwerp, kwantitatieve methoden en econometrie.

Je kunt ook een semester van je tweede studiejaar in het buitenland studeren op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of een semester volgen bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, China en Europa.

Jaar drie

Het laatste jaar heeft de grootste focus op de studie van financiën en omvat meestal kernmodules in bedrijfsfinanciën, financiële analyse, financiële markten, financiële rapportage, auditing, management accounting en bedrijfsethiek. Er zijn ook mogelijkheden om de cursus af te stemmen op uw interesses en loopbaanambities via optionele modules.

Plaatsingsjaar

Deze cursus is ook beschikbaar als een vierjarig programma, inclusief een stagejaar. Als u zich aanmeldt voor deze route, heeft u de mogelijkheid om uw derde jaar stage te lopen bij een relevante organisatie.

Belangrijk feit

 • Een van de toonaangevende centra in het Verenigd Koninkrijk voor managementonderwijs, onderdeel van een elitegroep van door EQUIS geaccrediteerde business schools
 • Ontwikkelings- en inzetbaarheidsprogramma's die u dichter bij topwerkgevers brengen, waaronder Deloitte, HSBC, PwC en Unilever
 • Mogelijkheden om in het buitenland te studeren op de campussen van de universiteit in China of Maleisië of op locaties zoals Australië, China en Europa
 • Nottingham University Business School wordt erkend als ICAEW-partner in het leren

Toelatingseisen

A-niveaus: AAB met uitzondering van algemene studies, kritisch denken en burgerschapsstudies

GCSE's: GCSE wiskunde, 5 (B) of hoger, tenzij het op A-niveau wordt genomen

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

Als je extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheid op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een cursus volgen bij het Centrum voor Engels Taalonderwijs , dat is geaccrediteerd door de British Council voor Engelse les in het Verenigd Koninkrijk.

Studenten die met succes de presessionele cursus voltooien naar het vereiste niveau kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder IELTS of gelijkwaardig opnieuw te doen.

Internationale student s

Voor landspecifieke informatie, inclusief toegangsvereisten, contactgegevens en vertegenwoordigers, zie onze website . Als je een visum nodig hebt om te studeren, kan de universiteit je alle informatie en advies geven die je nodig hebt.

Volwassen studenten

Aan de Universiteit van Nottingham hebben we een waardevolle gemeenschap van volwassen studenten en we waarderen hun bijdrage aan de bredere studentenpopulatie. U vindt veel nuttige informatie in onze gids voor volwassen studenten .

Alternatieve kwalificaties

Ons toelatingsproces erkent dat aanvragers een schat aan verschillende ervaringen hebben en mogelijk verschillende educatieve Pathways hebben gevolgd. Bekijk de alternatieve kwalificatiepagina voor meer informatie.

Flexibel toelatingsbeleid

Als erkenning voor de gevarieerde ervaring en educatieve Pathways van onze aanvragers, hanteert de universiteit van Nottingham een flexibel toelatingsbeleid . We kunnen sommige aanvragers een aanbieding doen lager dan geadverteerd, afhankelijk van hun persoonlijke en educatieve omstandigheden. Raadpleeg het toelatingsbeleid en de procedures van de universiteit voor meer informatie.

Opmerkingen voor aanvragers

Alle aanvragers die een aanbieding hebben gedaan, worden uitgenodigd om de Business School te bezoeken en leden van medewerkers en studenten te ontmoeten tijdens onze evenementen voor onze aanbiedingen.

De school interviewt normaal geen kandidaten; onze aanbiedingen worden gedaan op basis van de informatie in uw UCAS-applicatie. We verwelkomen aanvragen van volwassen kandidaten en overwegen academische en professionele achtergronden op individuele basis. We houden ook rekening met andere kwalificaties naast de hierboven genoemde.

Houd er rekening mee dat we geen toegang accepteren of overstappen van een andere universiteit naar het tweede jaar of ouder op een van onze niet-gegradueerden.

modules

Het volgende is een voorbeeld van de typische modules die we aanbieden op de datum van publicatie maar is niet bedoeld om te worden beschouwd en / of ingeroepen als een definitieve lijst van de modules die beschikbaar zullen zijn in een bepaald jaar. Vanwege het verstrijken van de tijd tussen het begin van de cursus en de daaropvolgende jaren van de cursus, kunnen modules veranderen als gevolg van ontwikkelingen in het curriculum en de module-informatie in dit prospectus wordt alleen voor indicatieve doeleinden verstrekt.

Typische jaar één module

Kern

 • Zakelijke financiën
 • Zakenrecht
 • Computers in het bedrijfsleven
 • Economische principes
 • Fundamentals van financiële en managementaankondiging
 • Organisatorisch gedrag
 • Professionele en academische ontwikkeling
 • Kwantitatieve methoden 1B

Optionele modules

Een van:

 • Managing Operations in the Digital Economy
 • Herkomst en ontwikkeling van de Britse economie
 • Kwantitatieve methoden 1A
 • Tourism Futures: de uitdaging van duurzaamheid
 • Werk en samenleving

Typische twee modules van het jaar

Kernmodules

 • Boekhoudkundige informatiesystemen
 • Bedrijfsfinanciën
 • Tussentijdse bedrijfsrapportage
 • Inleidende econometrie
 • Management Accounting
 • Managementstrategie
 • Kwantitatieve methoden 2A

Optionele modules
Plus 20 credits van goedgekeurde optionele modules.

Typische jaar drie modules

Kernmodules

 • Geavanceerde bedrijfsrapportage en analyse
 • Geavanceerde Management Accounting
 • Bedrijfsethiek en duurzaamheid
 • Financiële markten: theorie en berekening

In het buitenland studeren

Tijdens deze cursus kun je een tweede of een deel van je tweede studiejaar in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië aanvragen of een semester volgen bij een van onze partnerinstellingen op locaties als Australië, China en Europa.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

"Ik kon in het buitenland studeren zonder mijn studie te onderbreken en heb tijd doorgebracht in Maleisië: de meeste weekenden op vakantie, woonachtig in een dorpsgemeenschap en werkend in Shanghai en Kuala Lumpur. Ik heb eeuwige herinneringen aan de absoluut beste maanden van mijn leven en ben nu veel meer inzetbaar. In feite hebben de meeste van mijn sollicitatiegesprekken betrekking op mijn ervaringen in Maleisië! "

James Day, Finance, Accounting and Management BSc

Careers

Afgestudeerden van de Business School zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt, het verkrijgen van een baan in de accountancy, het bankwezen en andere financiële diensten, terwijl vele anderen een loopbaan ontwikkelen in management consultancy, marketing en human resource management.

Recent afgestudeerde werkgevers zijn Accenture, Amazon, Apple, Barclays, British Army, Deloitte, Ernst

De carrière- en wervingsservice van de Business School biedt gerichte en op maat gemaakte ondersteuning om u te helpen een carrièrepad naar uw keuze te volgen. Tijdens je opleiding krijg je de gelegenheid om te netwerken met topwerkgevers. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om prijzen te sponsoren voor de best presterende studenten in verschillende studiejaren of bepaalde vakken.

Professionele accreditatie

Nottingham University Business School wordt erkend als ICAEW Partner in Learning , en werkt samen met ICAEW aan de professionele ontwikkeling van studenten.

Afgestudeerden van deze cursus krijgen vrijstellingen van een aantal professionele examenartikelen, vastgesteld door:

ACCA CIMA

CIPFA

Inzetbaarheid en gemiddeld beginsalaris

98,7% van de studenten aan de Nottingham University Business School had binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 24.000, waarvan het hoogste £ 42.000 was.

Bekende bestemmingen voor studenten met een voltijdsbegeleiding die beschikbaar waren voor werk 2016/17. Salarissen worden berekend op basis van de mediaan van degenen met een volledige baan in het VK.

Careers ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham geeft je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest.

Gedurende de hele tijd dat u bij ons bent, kunnen onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice met u samenwerken om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid nog verder te verbeteren; assisteren bij sollicitatie- of cursusaanvragen, zoeken naar geschikte stageplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een breed scala aan potentiële werkgevers te brengen.

Bekijk onze loopbaanpagina voor een overzicht van alle inzetbaarheid en kansen die we bieden aan huidige studenten.

Gedurende de hele tijd dat u bij ons bent, kunnen onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice met u samenwerken om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid nog verder te verbeteren; assisteren bij sollicitatie- of cursusaanvragen, zoeken naar geschikte stageplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een groot aantal potentiële werkgevers te brengen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
£ 9,250 (VK / EU) - £ 17,550 (internationaal)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates