BSc Finance, Accounting en Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus, die zich richt op het moderne kantoor en zijn financiële omgeving, biedt een sterke basis in de boekhoudkundige en financiële theorie en praktijk.

Het is geaccrediteerd door een aantal brancheverenigingen en biedt ontheffing voor een reeks professionele examens, waaronder een aantal door de

Jaar een

Het eerste jaar dient als een brede basis voor de studie van een reeks zakelijke disciplines, waaronder kernmodules in financiële boekhouding, bedrijfsfinanciering, management accounting, ondernemerschap, ondernemingsrecht, micro-economie, economisch beleid, organisatiestudies, bedrijfscomputing en kwantitatieve methoden.

Jaar twee

In het tweede en laatste jaar van de cursus kun je specialistische kennis van financiën en boekhoudkundige theorie en praktijk ontwikkelen door voort te bouwen op je eerstejaarsstudies.

Specifiek omvat het tweede jaar kernmodules in financieel management, management accounting, financiële rapportage, accountinginformatiesystemen, computational finance, managementstrategie, databaseontwerp, kwantitatieve methoden en econometrie.

Je kunt ook een semester van je tweede studiejaar in het buitenland studeren op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of een semester volgen bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, China en Europa.

Jaar drie

Het laatste jaar heeft de grootste focus op de studie van financiën en omvat meestal kernmodules in bedrijfsfinanciën, financiële analyse, financiële markten, financiële rapportage, auditing, management accounting en bedrijfsethiek. Er zijn ook mogelijkheden om de cursus af te stemmen op uw interesses en loopbaanambities via optionele modules.

Plaatsingsjaar

Deze cursus is ook beschikbaar als een vierjarig programma, inclusief een stagejaar. Als u zich aanmeldt voor deze route, heeft u de mogelijkheid om uw derde jaar stage te lopen bij een relevante organisatie.

Meer informatie.

Toelatingseisen

A-niveaus: AAB met uitzondering van algemene studies, kritisch denken en burgerschapsstudies

GCSE's: GCSE wiskunde, 5 (B) of hoger, tenzij het op A-niveau wordt genomen

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Tijdens deze cursus kun je een tweede of een deel van je tweede studiejaar in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië aanvragen of een semester volgen bij een van onze partnerinstellingen op locaties als Australië, China en Europa.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

Afgestudeerden van de Business School zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt, het verkrijgen van een baan in de accountancy, het bankwezen en andere financiële diensten, terwijl vele anderen een loopbaan ontwikkelen in management consultancy, marketing en human resource management.

Recent afgestudeerde werkgevers zijn Accenture, Amazon, Apple, Barclays, British Army, Deloitte, Ernst

De carrière- en wervingsservice van de Business School biedt gerichte en op maat gemaakte ondersteuning om u te helpen een carrièrepad naar uw keuze te volgen. Tijdens je opleiding krijg je de gelegenheid om te netwerken met topwerkgevers. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om prijzen te sponsoren voor de best presterende studenten in verschillende studiejaren of bepaalde vakken.

Professionele accreditatie

Nottingham University Business School wordt erkend als ICAEW Partner in Learning , en werkt samen met ICAEW aan de professionele ontwikkeling van studenten.

Afgestudeerden van deze cursus krijgen vrijstellingen van een aantal professionele examenartikelen, vastgesteld door:

  • Vereniging van gecertificeerde en gecharterde accountants
  • Chartered Institute of Management Accountants
  • Chartered Institute of Public Finance and Accountancy
Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited