BSc Geography

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Met deze cursus kun je kiezen uit een reeks modules op basis van je interesses en loopbaanambities (voornamelijk gericht op fysieke geografie).

Het biedt een breed en flexibel studieprogramma, dat u de nodige vaardigheden van analyse en synthese biedt om informatie uit een breed scala van bronnen kritisch te begrijpen.

Er zijn mogelijkheden om naar inspirerende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland te reizen, via een aantal modules met een excursie- element.

Jaar een

Het eerste jaar is een basisprogramma voor menselijke en fysische geografie en geografische informatiewetenschap. U wordt aangemoedigd om geografieopties te kiezen die geschikt zijn voor uw BSc-graad of andere modules op een passend niveau van de universiteit. Veel studenten kiezen ervoor om naast de modules van de School of Geography ook talen te studeren, de sociale en natuurwetenschappen of engineering.

Jaar twee

In het tweede jaar heb je minder kernmodules en meer kans om te kiezen uit een reeks modules die passen bij je BSc-graad. Je hebt de mogelijkheid 20 credits van geschikte modules van buiten de geografie na te streven, afhankelijk van goedkeuring.

Je kunt ook een semester van je tweede studiejaar in het buitenland studeren , vergelijkbare modules volgen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uitbreiden met andere opties.

Jaar drie

In jaar drie is het proefschrift de enige kernmodule. Daarnaast kun je kiezen uit een reeks geavanceerde modules passend bij je BSc-graad en je jaar twee optionele keuzes.

Meer informatie.

Toelatingseisen

A-niveaus: AAB inclusief geografie of gelijkwaardig (milieuwetenschap, milieustudies of wereldontwikkeling), met uitzondering van algemene studies en kritisch denken; een pas is vereist in de praktische praktijktest, indien afzonderlijk beoordeeld

GCSE's: GCSE wiskunde, 4 (C) of hoger

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 bij lezen, schrijven, spreken en luisteren)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Tijdens deze cursus kun je een semester in het buitenland studeren aan een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada, Europa en de VS.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

We bieden ook excursies aan om uw praktische vaardigheden te ontwikkelen, met internationale locaties, waaronder Italië en de VS.

Careers

Als afgestudeerde aan de Universiteit van Nottingham, zul je zeer gegeerd zijn en door een studie in de School of Geography te volgen, zul je een brede vaardigheid verwerven die de basis zal leggen voor je gekozen carrière.

Inzetbaarheid vormt de kern van ons onderwijs en we zorgen ervoor dat al onze graden u zullen voorzien van de essentiële vaardigheden en kennis waar werkgevers naar op zoek zijn. Ons uitgebreide loopbaanprogramma omvat een-op-een CV-workshops en werkgeversgesprekken van alumni van scholen, evenals evenementen voor loopbaannetwerken.

Onze afgestudeerden gaan door naar een breed scala aan loopbanen . Sommigen gaan rollen aan die een directe correlatie hebben met hun mate, inclusief behoud en bescherming van het erfgoed en landmetingen. Anderen beveiligen posities die gebruikmaken van hun overdraagbare vaardigheden, zoals management consultancy, PR, marketing en financiële rollen.

Pas afgestudeerden van de School of Geography zijn gaan werken voor organisaties zoals de British Geological Survey, Capita, Grant Thornton, Historic England, Network Rail, Swiss Re, Teach First en Tesla Motors.

Professionele accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd door de Royal Geographical Society (met het Institute of British Geographers) .

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder