BSc Honours in Cognitive and Clinical Neuroscience

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze spannende interdisciplinaire opleiding onderzoekt hoe de structuur en functie van de hersenen aanleiding geven tot mentale processen terwijl het interageert met zijn fysieke, sociale en culturele omgeving. Cognitieve en klinische neurowetenschappen combineert theoretische, experimentele en toegepaste aspecten van psychologie met neurowetenschappen en overlapt met andere psychologische disciplines, waaronder fysiologische, cognitieve en klinische psychologie, ontwikkelingswetenschap en psychofarmacologie, evenals neuro-antropologie.

Deze unieke cursus legt een bijzondere nadruk op hersengedragsrelaties, door bewijsmateriaal te verzamelen uit moleculaire en cellulaire neurowetenschappen, hersenletselstudies en neurologische aandoeningen, en kijkt ook naar ontwikkelings- en cognitieve aspecten. Het onderzoekt een breed scala van op onderzoek gebaseerde en klinisch relevante methodologieën, waaronder beeldvorming van de hersenen, computationele modellering en vergelijkende cognitie (rekening houdend met evolutionaire en ontwikkelingsbenaderingen).

Tijdens je studie zul je alle aspecten van cognitief functioneren bekijken, van leren, geheugen en taal tot begrippen als intelligentie, besluitvorming, creativiteit en bewustzijn. De cursus zal je voorzien van de vaardigheden en kennis om een carrière te ontwikkelen in een breed scala van zeer gewilde werkgebieden, waaronder academisch onderzoek, klinische psychologie, experimenteel onderzoek, IT en neuropsychologie. Je krijgt ook de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor levenslange persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In het eerste jaar (niveau 4) van de graad, krijg je kernvaardigheden in psychologie, zoals geïdentificeerd door de British Psychological Association voor een gecharterd lidmaatschap. In het tweede en derde jaar van de graad (niveaus 5 en 6), schrijf je je in voor kern- en optiemodules uit een reeks cognitieve en klinische disciplines.

Onderwijsmethoden omvatten lezingen, seminars, praktische lessen en laboratoriumwerk, ondersteund door online materiaal en periodes van onafhankelijk onderzoek.

Evaluatiemethoden kunnen bestaan uit examens, in-class tests, essays, mondelinge en posterpresentaties, debatten, casestudy's en laboratorium-, praktische en technische rapporten.

Cursus structuur

De volgende onderwerpen zijn indicatief voor wat u in deze cursus zult studeren.

Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, kunt u bekijken hoe cijfers zijn berekend en de studietijd in het verleden over deze cursus is verdeeld.

Jaar 1

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Biologische psychologie
 • Cognitieve psychologie
 • Ontwikkelingspsychologie
 • Individuele verschillen
 • Inleiding tot psychologische onderzoeksmethoden
 • Sociale psychologie

Kredietniveau 4

Jaar 2

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Hersenen en cognitie
 • Mechanismen van Mind-Body Therapies
 • cognitieve
 • Levensduur ontwikkeling
 • Systems Neuroscience
 • Werkervaring

Kredietniveau 5

Stagesjaar

Je mag een extra stagejaar nemen tussen jaar 2 en 3, afhankelijk van beschikbaarheid. Na succesvolle afronding verkrijgt u een certificaat voor werkgestuurd leren in psychologie. Je stage zal worden weerspiegeld in je titel (Cognitive

Studenten hebben recent met externe onderzoekers gewerkt die hersenactivatieonderzoeken uitvoeren met behulp van functionele magnetische resonantiebeeldvorming (fMRI) en EEG-technologie. Andere studenten zijn co-onderzoekers geworden in projecten, variërend van het ontwikkelen van kunstmatige intelligentieprogramma's tot het onderzoeken van de cognitieve prestaties van mensen met traumatisch hersenletsel, en het kijken naar een zeer vroege ontwikkeling in de kindertijd.

Jaar 3

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Klinische neuropsychologie
 • Evolutie van taal, communicatie en bewustzijn
 • Forensische psychologie
 • Gezondheidspsychologie
 • Muziek en de geest
 • Neuropharmacology of Cognition
 • Beroeps- en werkpsychologie
 • Project in cognitieve en klinische neurowetenschappen
 • Psychologie van counseling en psychotherapie
 • Psychologie van het onderwijs

Kredietniveau 6

Professionele erkenning

Deze cursus is geaccrediteerd door de British Psychological Society als het verlenen van geschiktheid voor de Graduate Basis voor Chartered Membership, op voorwaarde dat de minimumnorm van een Lower Second Class Honours wordt behaald en het project is aangenomen. Dit is de eerste stap om een Chartered Psychologist te worden.

Westminster Plus keuzevakken

Als onderdeel van je cursus kun je mogelijk keuzemodules kiezen. Keuzevakken bieden een geweldige kans om je ervaring op de universiteit uit te breiden en om vaardigheden en kennis op te doen die je meer inzetbaar maken.

Toelatingseisen

UK

Typische aanbieding

 • A Levels - BBB, om een wetenschappelijk onderwerp op te nemen uit biologie, chemie, wiskunde, natuurkunde of psychologie.
 • Internationaal baccalaureaat - 30 punten inclusief minimaal 5 in een wetenschappelijk vak op hoger niveau (kan wiskunde en psychologie omvatten).
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma in Applied Science - DDM
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 36 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding.
 • GCSE minimum graad 4 (Grade C in beoordelingssysteem voor 2017) in wiskunde en Engels.
 • Als uw eerste taal geen Engels is, heeft u een IELTS-score van 6,0 nodig, met 5,5 in elk element.

EU en internationaal

Typische aanbieding

 • Internationaal baccalaureaat - 30 punten inclusief minimaal 5 in een wetenschappelijk vak op hoger niveau (kan wiskunde en psychologie omvatten).
 • Als uw eerste taal geen Engels is, heeft u een IELTS-score van 6,0 nodig, met 5,5 in elk element.

Internationale Foundation-cursus

We werken samen met Kaplan International College London om Foundation Certificate-cursussen te verzorgen voor internationale studenten die niet voldoen aan onze toelatingseisen voor bachelors.

Pre-sessie Engelse programma's

Wilt u uw Engels verbeteren voordat u uw cursus start? We bieden Engelse pre-sessie Engelse programma's om je Engelse taalvaardigheid te helpen ontwikkelen.

Aanmeldingsdeadlines

Onze undergraduate cursussen starten in september en UCAS accepteert aanvragen vanaf 1 september in het jaar voordat u met uw cursus wilt beginnen.

Alle aanvragen die op 15 januari bij UCAS aankomen, moeten door universiteiten gelijk worden behandeld.

Hoewel er geen officiële deadlines zijn voor aanvragen aan de University of Westminster , dringen we er bij aanvragers op aan zo spoedig mogelijk een aanvraag in te dienen en raden ze aan dat u zich minimaal 3 maanden voor aanvang van de cursus aanmeldt, vooral als u een Tier 4-visum nodig heeft om in het VK te studeren. We verwerken aanvraagformulieren totdat de cursussen vol zijn of het lesgeven is gestart.

Careers

Career Development Center

Onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice is er om u te ondersteunen om uw volledige potentieel te bereiken.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, bieden wij u verschillende mogelijkheden om te werken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Als student van de University of Westminster heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • vind stages, afstudeerbanen of vrijwillige ervaring met betrekking tot uw opleiding,
 • ontdek internationale kansen om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • schrijf effectieve CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • inzicht krijgen in de door u gekozen branche door middel van mentoring,
 • werkgevers ontmoeten en uw carrièremogelijkheden verkennen op onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen.

Vergoedingen en financiering

VK en EU

UK en EU collegegeld: £ 9,250 (prijs per academiejaar)

Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van de inflatie.

Funding

Naast collegegeldkredieten is er een reeks financiële middelen beschikbaar om u te helpen bij het financieren van uw studies.

Beurzen

De universiteit is toegewijd aan het ondersteunen van ambitieuze en excellente studenten en we bieden een verscheidenheid aan beurzen aan in aanmerking komende niet-gegradueerden, die het geheel of een deel van uw collegegeld dekken.

Internationale

Internationaal collegegeld: £ 13,400 (prijs per academiejaar)

Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van de inflatie.

Beurzen

De universiteit is toegewijd aan het ondersteunen van ambitieuze en excellente studenten en we bieden een verscheidenheid aan beurzen aan in aanmerking komende niet-gegradueerden, die het geheel of een deel van uw collegegeld dekken.

Cursus locatie

Op onze Cavendish-campus in hartje Londen vindt u de faculteit Bètawetenschappen en Technologie. Met eersteklas faciliteiten herbergt de campus vakgebieden variërend van biowetenschappen tot elektrotechniek.

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder