BSc Honours in architecturale technologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Architectonische technologen helpen projecten tot uitvoering te brengen door technische beslissingen te nemen die nodig zijn om ontwerpproblemen op te lossen. Ze hebben een goed begrip nodig van de processen van ontwerp en constructie en de managementtools, met name CAD, voor de communicatie van ontwerpinformatie. De vaardigheden die zij nodig hebben, zijn uiteenlopend, van ontwerp en architecturale samenstelling, technische analyse en presentatie tot de zakelijke en managementvaardigheden die nodig zijn voor de aanschaf en administratie van contracten. Ontwerp en ontwikkeling is een steeds complexer wordende kwestie, waarbij het formuleren van ontwerpvoorstellen en gedetailleerde besluitvorming deskundige en professionele oordeelsvorming vereist.
Deze cursus is zo gestructureerd dat je de multidisciplinaire aard van de gebouwde omgeving leert waarderen en een brede kennis van naburige disciplines krijgt. Je verwerft de vaardigheden en kennis om je carrière te ontwikkelen in een architecturale ontwerpomgeving, samen met architecten, ingenieurs, landmeters en andere professionals, privélessen of een succesvol MCIAT-charterschap - een bedrijf als een partner of een co-directeur met andere professionals in de bouw- en constructie-industrie. Je ontwikkelt ook de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor levenslange persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Onze bouwcursussen delen een gemeenschappelijk jaar 1, dus studenten hebben interactie met degenen die verschillende Pathways bestuderen, enige kennis van het werk van alle professionals die in de bouwsector werken, en bevorderen de interdisciplinaire aard van de moderne bouwsector. Gedurende de cursus blijven bouwtechnologie en management centraal, wordt het probleem van gezondheid en veiligheid aangepakt en wordt het belang van duurzaamheid in ogenschouw genomen.

Professionele accreditatie

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Architectural Technologists, het Chartered Institute of Building en de Chartered Association of Building Engineers.
"CABE is er trots op de opleidingen binnen de gebouwde omgeving aan de University of Westminster te accrediteren, wat ons dichter bij getalenteerde studenten brengt die hun wereldwijde toekomst zullen opbouwen als Chartered Building Engineers en als andere professionals in de industrie." - Chartered Association of Building Engineers

Toelatingseisen

UK

Een van de volgende (of gelijkwaardige kwalificaties):

 • A Levels - BBC
 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma - DMM
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 33 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding.

Naast een van bovenstaande, moet u beschikken over:

 • GCSE's - minimum graad 4 in wiskunde en Engels (rang C in beoordelingssysteem vóór 2017)

Als uw eerste taal geen Engels is, heeft u een IELTS-score van 6,0 nodig, met 5,5 in elk element.

EU / International

 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten

Als uw eerste taal geen Engels is, heeft u een IELTS-score van 6,0 nodig, met 5,5 in elk element.

Careers

Carriere

De BSc voor architectuurtechnologie is een ontwerpgericht programma. Afgestudeerden hebben een breed scala aan loopbaantrajecten die werken met:

 • architecten
 • Interieurarchitecten
 • ingenieurs
 • Bouwbedrijven
 • Plaatselijke autoriteit
 • Vastgoedontwikkelaars
 • ontwerpers

Met succes afgerond gecharterde CIAT-status en het hebben van aanzienlijke werkervaring, afgestudeerden kunnen draaien en hun eigen bedrijf runnen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder