BSc Honours in bedrijfseconomie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

In een onzekere en snel veranderende wereld, kennis van de economie en de unieke inzichten die het biedt in hoe individuen, bedrijven en organisaties werken en communiceren, is van onschatbare waarde. Dus is het vermogen om dit begrip over te brengen naar specialisten en niet-specialisten. Deze cursus combineert een grondige basis in de discipline van de economie, met een reeks praktische vaardigheden die vereist zijn in het beroepsleven en voor postdoctorale studies.

Je zult je vermogen ontwikkelen om economisch redeneren toe te passen op echte problemen. U zult vertrouwen krijgen in economische en bedrijfsanalyses en deze analytische vaardigheden toepassen op zakelijke en organisatorische beslissingen, op het oplossen van zakelijke en economische problemen, op onderzoek en consultancy en bijdragen aan het ontwerp en de implementatie van economisch beleid door overheidsinstanties. Je breidt je vaardigheden op het gebied van gegevensverzameling en -interpretatie, kwantitatieve analyse en prognose uit, word mondiaal in outlook en sociaal, ecologisch en ethisch bewust.

De cursus zal uw inzetbaarheid als bedrijfsanalisten of gespecialiseerde economen vergroten, en u ook uitrusten voor een loopbaan in management, in een internationale organisatie, in het bankwezen, in de fi nanciële sector in ruimere zin, of in de vrijwillige of publieke sector.

In elk studiejaar neemt u een combinatie van kern- en optiemodules.

Cursus structuur

De volgende onderwerpen zijn indicatief voor wat u in deze cursus zult studeren.

Jaar 1

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Crisissen en controverses in de economie
 • Micro-economie verkennen
 • Wereldwijde bedrijfsomgeving
 • Macro-economisch kader
 • Kwantitatieve economische analyse

Kredietniveau 4

Je hebt ook de mogelijkheid om een optionele module te volgen die je vaardigheden verbreedt of je helpt om meer diepgaande kennis van je vakgebied op te doen; uw optiemodule kan een vreemde taal zijn.

Jaar 2

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Analyse van economische en bedrijfsgegevens
 • Toegepast economisch onderzoek en beoordeling
 • Macro-economische analyse en beleid
 • Bedrijfseconomie: bedrijven en markten

Kredietniveau 5

Plus twee opties van Global Economic Issues, Information and Digital Economics, Money Banking en Financial Markets, of andere zakelijke gebieden, waaronder talen

 • Werkervaring of studie in het buitenland

Tussen jaar 2 en jaar 3 kun je ervoor kiezen om een jaar lang Engelstalige cursussen te volgen bij een van onze overzeese partnerinstellingen. Momenteel kun je een jaar in het buitenland studeren (of een combinatie van werk en studie) in Berlijn, Kopenhagen, Madrid, Parijs en andere locaties, waaronder Brisbane, Sydney (Australië), Japan, Canada en de VS. Er zijn ook veel mogelijkheden voor mensen met de juiste taalvaardigheden om in de lokale taal te studeren in onder andere Frankrijk, Duitsland en Spanje. Je kunt er ook voor kiezen om je jaar in het buitenland op te splitsen in een uitwisseling voor het eerste semester en een stage van het tweede semester, beide uitgevoerd in het buitenland of een stagejaar in het buitenland.

Als alternatief, tussen jaar 2 en jaar 3, kunt u een eenjarige, full-time zakelijke plaatsing als Professional Experience Year binnen het VK ondernemen. Afgelopen studenten hebben stages voltooid in verschillende prestigieuze organisaties, waaronder AMEC, Barclays Bank, Commerzbank, Fresh fi elds Bruckhaus Deringer, GE Capital, HSBC, IBM en de NHS, maar ook in kleinere bedrijven.

Jaar 3

Onderwerpen van de studie kunnen zijn:

 • Toegepaste econometrie
 • Hedendaagse debatten in de macro-economie
 • Economie van openbaar beleid
 • Wereldwijd strategisch management

Kredietniveau 6

Plus twee opties van Development Economics, Forecasting for Managers, International Economics, Dissertation of andere zaken, waaronder talen.

Toelatingseisen

UK

Een van de volgende (of gelijkwaardige kwalificaties):

 • A Levels - BBB (GCSE Maths in Grade B of hoger wordt aanbevolen)
 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma - DDM
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 33 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding

Naast een van bovenstaande, moet u beschikken over:

 • GCSE's - minimum graad 4 in wiskunde en Engels (rang C in beoordelingssysteem vóór 2017)

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u over het algemeen een IELTS-score van 6,0 hebben, met een score van 5,5 in elk element.

EU / International

 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u over het algemeen een IELTS-score van 6,0 hebben, met een score van 5,5 in elk element.

posities

Als je een bachelordiploma aan de Westminster Business School volgt, kun je ervoor kiezen om een jaar te stoppen met je studie in je derde jaar om een stage te doen.

Een stagejaar is een geweldige manier om praktische werkervaring op te doen in een branche die relevant is voor je studie. Het verhoogt je zelfvertrouwen en vaardigheden en vergroot je inzetbaarheid. Het geeft je de kans om de theoretische technieken die je tijdens je bacheloropleiding tot nu toe hebt geleerd, toe te passen op een echte zakelijke omgeving terwijl je werkt als lid van een gevestigde organisatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder