BSc Hons Computing Systems

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc in computersystemen

UCAS-cursuscode: GL40

Niveau van studie: undergraduate degree

Collegegeld 2018/19:

  • VK / EU - £ 9.250
  • Internationaal - £ 10.000

Toelatingseisen: Cijfers CCC op A-niveau of internationaal equivalent. Grade C in GCSE Mathematics en Grade C in GCSE Engelse taal of internationale equivalenten.

Engelse taalvereisten: IELTS 6.0 zonder component kleiner dan 5.5 of gelijkwaardig

Wijze van studie: Voltijds klaslokaal

Duur: 3 jaar

Beoordelingsmethode: individuele en groepsgerichte praktische opdrachten en presentaties, formatieve en summatieve klassentests, laboratoriumlogboeken, examens en ontwikkeling van schriftelijke rapporten

Studiefinanciering: beschikbaar

Locatie: Londen

Startdata: januari, september

Over deze cursus

Het algemene doel van de cursus is om een ​​breed opgezette opleiding te bieden in computersystemen die afgestudeerden zullen produceren die zijn uitgerust om best practices toe te passen in software engineering voor de ontwikkeling van een breed scala aan informatiesystemen in organisaties. Dit zal afgestudeerden in staat stellen om een ​​professionele carrière in de informatica aan te gaan met specifieke beroepsvaardigheden die relevant zijn voor de lokale behoeften van de industrie. De cursus zal ook helpen het huidige tekort aan afgestudeerden van hoge kwaliteit op het gebied van informatica tegen te gaan, met name die met vaardigheden voor softwareontwikkeling.

De BSc Hons in Computing Systems cursus erkent dat vaardigheden voor softwareontwikkeling moeten worden aangevuld met mensen en procesgerelateerde vaardigheden. Daarom zijn mensen, processen en beroepspraktijken belangrijke onderwerpen binnen de modules van de cursus en kunnen ze een brede basis aan vaardigheden ontwikkelen die geschikt zijn voor een software-engineer.

Leer methodes

Je krijgt les in een breed scala aan lesmethoden in de modules, inclusief lezingen en seminars. Naast je tijd in de klas, wordt van je verwacht dat je ook ongeveer 25-35 uur aan zelfstudietijd per week doet.

Beoordeling

Elke module wordt beoordeeld door een combinatie van cursussen en onderzoek, of alleen door cursussen. Een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden wordt overal in het programma gebruikt, waaronder individuele en groepsgerichte praktische opdrachten en presentaties, formatieve en summatieve klassetests, laboratoriumlogboeken, examens en de ontwikkeling van schriftelijke rapporten.

Professionele accreditatie

De BSc Hons Computing Systems voldoet aan de accreditatie-eisen van de British Computer Society (BCS), het Chartered Institute for IT. Afgestudeerden hebben voldaan aan de onderwijsvereisten voor Chartered IT Professional (CITP) en kunnen een aanvraag indienen om volwaardig lid te worden van de BCS (MBCS).

Carrières en postdoctorale kansen

Na het afstuderen, kom je in aanmerking om een ​​professionele carrière in de computer te beginnen of om verder te studeren aan Masters of Ph.D. niveau. Carrière routes omvatten:

  • Het ontwerpen van bedrijfskritieke computersystemen
  • Advisering over de ontwikkeling van computersystemen

Onze Ulster University Branch Campussen worden uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op onze Branch Campussen worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Laatst bijgewerkt op apr 2018

Over de school

Our London campus is situated right in the heart of the city, in historic Holborn. Close to many transport links, restaurants, bars and attractions, our campus still manages to have an intimate feel, ... Lees meer

Our London campus is situated right in the heart of the city, in historic Holborn. Close to many transport links, restaurants, bars and attractions, our campus still manages to have an intimate feel, with friendly staff and students alike. Our Birmingham campus has a great location in the city centre close to the main New Street rail station in the Centre City building. Lees Minder
Londen , Birmingham + 1 Meer Minder