BSc Hons in Energy Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in energiestudies en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.

Toelating tot het programma vereist de goedkeuring van de programmacoördinator van energiestudies en het hoofd van de afdeling geografie, milieubeheer en energiestudies en is onderworpen aan passende bachelorsstudies en ervaring in de energie-industrie.

Het programma wordt alleen in deeltijd gepresenteerd (4 semesters). Het programma bestaat uit zes modules. Er is een schriftelijk examen voor elke module.

  1. Energie-economie
  2. Energietechnologie
  3. Energiemodellering
  4. De internationale, geografische en politieke aspecten van energie
  5. Formulering energiebeleid
  6. Onderzoeksproject

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder