BSc Hons in Geography

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in geografie en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.

Voor toelating tot het Honours-programma is een bachelor in geografie als één major (gemiddeld 65% in het 3e jaar) vereist. Het afdelingshoofd keurt de toelating tot het Honours-programma goed.

Voor het Honours Degree zijn modules van vijf semesters vereist, waarvan Module 3 (Filosofie en Methodologie) en Module 7 (Onderzoeksproject) verplicht zijn. Elke module heeft een gelijk aantal studiepunten. Het examen is aan het einde van het semester van de presentatie, behalve Module 7, een jaarmodule. Module 3 en elke andere semester module moeten worden behaald met 50% om verder te studeren naar de Honours Degree.

Een student moet minimaal twee modules per semester behalen. Semestermodules die in een bepaald studiejaar worden gepresenteerd, worden jaarlijks bepaald. Een goedgekeurde semester-module van een andere graad dan aardrijkskunde kan ook worden gevolgd in de faculteit Wetenschappen, Faculteit der Geesteswetenschappen of Faculteit Management.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder