BSc Hons in Zoölogie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in de dierkunde en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.

BSc Hons: Zoology (HBS003) bestaat uit 11 modules bestaande uit modules ZOO0017, ZOO0027, ZOO0037, ZOO0047, ZOO0057, ZOO0067, ZOO0077, ZOO0097, ZOO0098, ZOO0127 en ZOO0157.

De afdeling bepaalt jaarlijks de beschikbaarheid van modules.
NQF-niveau: 7
Credits: 138
Toegangsregels: BSc graad met zoölogie als major

Voorwaarden voor acceptatie

Jaarlijks wordt een beperkt aantal leerlingen (ongeveer 12) geaccepteerd. Dit aantal wordt bepaald door de beschikbare plaatsen op de afdeling. De definitieve acceptatie is gebaseerd op de resultaten van het laatste jaar, waarbij minimaal 65% wordt behaald in een Engelse vaardigheidstest en de uitkomst van een schriftelijke, eenvoudige typetoepassing, geëvalueerd door academisch personeel van de afdeling Dierkunde.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder