BSc Hons in informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het primaire doel van de BSc Hons-kwalificatie is om de kennis en expertise van studenten in informatietechnologie te consolideren en te verdiepen en om onderzoekscapaciteit te ontwikkelen in de methodologie en technieken ervan. BSc Hons is in wezen een opleidingsgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten wordt besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.

If you feel the desire to write a book, what would it be about?

De volgende core semester module is verplicht: IT28X47 Ethische en juridische aspecten van IT.

De omvang van het verplichte praktijkjaarproject (IT28X30 Project (3 modules)) is minimaal 200 uur. Het jaarproject omvat twee opeenvolgende semester-modules. De voortzetting van het project in het tweede semester is afhankelijk van een bevredigende voortgang tijdens het eerste semester. Het project moet strikt worden ontwikkeld volgens de projectontwikkelingsmethodologie zoals voorgeschreven door de Academy of Computer Science and Software Engineering.

De projectontwikkelingsmethodologie onderschrijft de levenscyclus van de software engineering systemen zoals onderschreven door de British Computer Society (BCS).

De volgende fasen worden onderscheiden:

  • Bedrijfsmodellering
  • Benodigde vereisten
  • Design ontwikkeling
  • testen
  • Implementatie (implementatie)

Aan de University of Johannesburg “The Future. Opnieuw bedacht. ' is niet zomaar een pakkende zin

De instelling neemt het voortouw in heel Afrika in het 4e Industriële Revolutie Denken, de toekomst opnieuw vormgevend voor alle disciplines 4IR is de volgende golf van industrialisatie die we moeten begrijpen en vormgeven om de toekomst van dit land - en het Afrikaanse continent - op te bouwen zo rijkelijk verdiend. 4IR gaat niet alleen over robotica en automatisering; het gaat over de vooruitgang van de samenleving om mensen in hun kracht te zetten en generaties te verheffen.

Terwijl de wereld vooruitgaat naar de 4e industriële revolutie, doet UJ dat ook met "Education 4IR" - het 4IR-denken en -technologie in het curriculum brengen in verschillende cursussen en met behulp van innovatieve blended learning-technologieën. Dit betekent dat afgestudeerden van UJ beter voorbereid zijn op de toekomst van het bedrijfsleven en de industrie, aangezien AI en 4IR een grotere rol spelen in onze manier van leven en werken.

Aan de University of Johannesburg is het onze plicht om de toekomstige leiders van ons land trots en moedig te omhelzen en te navigeren door de onvoorstelbare complexiteit van 4IR, zodat ze ten volle kunnen profiteren en een betere morgen kunnen leveren. Toekomstige leiders zoals jij! Hier leiden we een moedig gesprek; het ontwerp van een nieuwe morgen duwen en vormgeven. Hier ondernemen we actie en bouwen we aan de nieuwe wereld.

Toelatingseisen:

Een BSc BSIT01 / B2I01Q-graad of een BSc BSIT02 / B2I02Q-graad. Een minimum van 60% in informatica of informatica in het laatste jaar.

Let op: Van aanvragers kan worden geëist dat ze een praktisch programmeerexamen afleggen zoals jaarlijks door de Academie wordt vastgesteld.

Duur van het programma:

De Honours Degree in Information Technology bestaat uit modules van zeven semesters EN een verplicht praktijkjaarproject.

  • Voltijds: 10 modules in 1 jaar
  • Parttime: 4/5 modules per jaar gedurende 2 jaar

Contact details:

Naam: mevrouw Simangele Msibi / Tel: 011559 2839 / E-mail: simangelem@uj.ac.za
Naam: mevrouw Gugulethu Ndevu / Tel: 011559 2967 / E-mail: gndevu@uj.ac.za

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder