BSc In Accounting

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In Accounting

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je bacheloropleiding in de boekhouding

Met de Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Science in Accounting opleiding, bereidt u voor op een toekomstige carriere die als accountant werkt. Aangeboden via de Colangelo College of Business van GCU, leert u de kernfundamenten van de boekhoudkundige principes en procedures en staat u in aanmerking voor het examen Certified Management Accountant (CMA). U kunt ook in de meeste landen kwalificeren om in de meeste staten te gaan met het Uniform Certified Public Accountant (CPA) examen, terwijl u verder werkt aan de 150 credituren die nodig zijn voor licentie.

degree Outcomes

Accountant worden

Je cursus voor de bachelors van de boekhoudkundige graad omvat een focus op de boekhoudkundige principes en theorieën die nodig zijn voor het opstellen van jaarrekening in de VS en voor de besluitvorming. Verkennen auditienormen, de procedures die betrokken zijn bij het auditproces en ethische problemen die de auditors geconfronteerd hebben. U onderzoekt ook de theorieën en praktijken van het opstellen van inkomstenbelasting van vennootschappen, partnerschappen, boetes, trusts en particulieren. Daarnaast onderzoekt u de principes van kostenregistratie, inclusief joborder systemen, proceskosten, activiteiten op basis van kosten en budgettering.

Wat je leert

Bereid je voor voor een Accounting Carrière

GCU's BS in boekhoudkundig diploma biedt cursussen in de volgende onderwerpen:

 • afzet
 • economie
 • Financiële boekhouding
 • Management accounting
 • Ethische en juridische zaken in het bedrijfsleven
 • Organisatorisch gedrag en management
 • Bedrijfsstatistieken
 • Business finance
 • Kostenrekening
 • belasting
 • Productie en bedrijfsvoering
 • auditing
 • Strategisch management

Uitkomsten carrière

Verken Accounting Career Opties

Nadat u de Bachelor of Science in Accounting heeft voltooid, beschikt u over de vaardigheden die u nodig heeft om in een verscheidenheid aan beroepen te werken, zoals een accountant, bedrijfsrevisor, financieel analist, belastingrevisor of accountant.

U kunt ook kiezen om uw opleiding verder te verbreden dan uw bachelor in boekhoudkundig diploma. GCU biedt een verscheidenheid aan master's degrees in business, waaronder een Master of Science in Accounting, Master of Business Administration, MBA met een nadruk op Accounting en een Master of Science in Leiderschap.

programma Locaties

Campus

Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 29, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan