BSc in Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Boekhouding

rosemont04

De Bachelor of Science in Accounting zorgt voor een sterke basis op het gebied van financiële administratie en verslaglegging, kosten en managerial accounting, audit, en de federale inkomstenbelasting. Studenten zullen alle cursussen die nodig zijn voor de Certified Public Accounting onderzoek in het Gemenebest van Pennsylvania te ondernemen.

De belangrijkste bereidt studenten inzicht te geven in de taal, de theorie hebben, en de beginselen van de boekhouding voor een loopbaan in de particuliere sector, de industrie, de overheid en not-for-profit en openbare boekhouding.

Naast het voldoen aan de cursus eisen voor elke respectieve grote, moeten alle studenten ook voldoen aan de Algemene Onderwijs eisen (ongeveer 48 studiepunten) voor de Undergraduate College. De Bachelor of Science in Accounting vereist 120 studiepunten.

Toelatingseisen

Het is belangrijk dat je bereid bent om academisch te slagen op Rosemont College zijn. Alle aanvragen om Rosemont College ingediend toelating worden beoordeeld met als doel het bepalen van uw kans op succes. Zodra uw aanvraagdossier volledig, alle criteria voor toelating onderstaande worden genomen bij het besluit opname. Een belangrijk onderdeel van dit proces is dat u uw aanvraag en andere vereiste documenten indienen zodra mogelijk, zodat we een beslissing tot toelating kunnen communiceren aan u.

Criteria voor General Admission

  • Ingevulde aanvraag voor toelating
  • Officiële middelbare school transcript
  • Officiële SAT / ACT score verslag
  • Brief van aanbeveling (optioneel)
  • Admissions essay (optioneel)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community o ... Lees meer

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community open and critical minds, the ability to make reasoned moral decisions, and a sense of responsibility to serve others in our global society. Lees Minder