BSc in automotive engineering

Atilim University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in automotive engineering

Atilim University

BSc in Automotive Engineering

&nbsp

Automotive engineering is een technische afdeling die geïnteresseerd is in de engineering problemen en de behoeften van de automobielsector en de andere industrietakken. Automotive afdeling engineering studies zijn niet alleen over de auto's die geproduceerd worden om elke vorm van goederen en personen op het transport over land dragen, maar ook andere voertuigen die worden gebruikt in de landbouw, bouw-en defensie-industrie. Daarnaast is een auto-ingenieur werkt ook op de zaken als ontwerp en de productie van de voertuigen van meer dan vermeld, is de integratie van de componenten die worden geproduceerd in dochteronderneming industrie, automatisering, kwaliteitscontrole, bescherming van milieu en veiligheid procedures op het gebied van automotive industrie.

&nbsp

Na de ruimtevaart-en luchtvaartindustrie, de automobielindustrie neemt de eerste plaats als de sector met het hoogste gebruik van technologie met een multidisciplinaire aanpak. In de afgelopen jaren, zijn onderzoek en ontwikkeling in de sector geleidelijk toeneemt, als gevolg van intensieve concurrentie en bedrijven 'belang bij de integratie van geavanceerde technologie. Met name de concepten als productietechnologie, alternatieve materialen en brandstoffen, nieuwe motor technologie, milieu concept, veiligheid, elektrische en hybride ontwerp van voertuigen, brandstofcellen tegenwoordig aanzienlijk meer belang. Er is geen noodzaak om te zeggen dat software en informatica worden meer en meer aan belang in de automobielsector krijgt als gevolg van toenemend gebruik van elektronische technologie in de automotive sector.

&nbsp

De auto-industrie is een van de belangrijkste factoren die naar voren duwt de economie in ons land.Zeker, het is een gevolg van de nauwe relatie met andere gebieden. Auto-industrie is de belangrijkste afnemer van essentiële industrietakken zoals ijzer & staal, petrochemie, rubber, glas, elektrische, elektronica, machinebouw en dat 's waarom het is de pionier van de verbetering in deze sectoren.

&nbsp

&nbsp

Het doel van het programma en de onderwijsconcept

&nbsp

Automotive Engineers omgaan met begrippen als onderzoek van producties volgens de behoeften van de sector, ontwerp, ontwikkeling en toepassing van de producten.De Automotive Engineering Department in Atılım Universiteit is opgericht voor de opleiding van studenten te bieden over de fundamenten van automotive engineering en de toepassingen ervan, om het onderzoek over de cutting-edge technologie en overdracht van technologie, om accurate, praktische en economische oplossingen te vinden voor de problemen die zich in automotive engineering en de beheer als onderdeel van de samenwerking tussen universiteit en industrie.

&nbsp

Om te slagen deze missie, Automotive Engineering Department roept auto-ingenieurs die

  • zijn zich bewust van de fundamentele engineering en design principes van automotive engineering,
  • zijn in staat om een ​​ideale technische beginselen toe te passen zowel in termen van ontwerp en vervaardiging in de automotive sector,
  • zijn achtergrond over nieuwe technologieën zoals nieuwe productiemethoden, alternatieve brandstoffen en materialen in de automotive sector,
  • zijn goed geïnformeerd over milieu en energie,
  • kunnen de veiligheidsmaatregelen op de verder ontwikkelde voertuigen worden verbeterd
  • geschikt zijn voor het team werk, in staat zijn om effectief te communiceren met zijn / haar managers, collega's en leden van de desbetreffende maatschappij, en zijn in staat om te werken in harmonie, en in overeenstemming met de beroepsethiek.

&nbsp

Vacatures

Auto-industrie en de nauwe relatie met de andere industrieën creëren breed scala aan werkgelegenheid. In het licht van de in 2005 statistieken, in de auto-industrie, met uitzondering van 15 bedrijven die direct te produceren auto's, zijn er vele kleine en middelgrote bedrijven die componenten en onderdelen te produceren in ons land. Aan de andere kant, ijzer en staal, machine-en nijverheid, de landbouw, bouw, brandstof, perspex, elektrische en elektronica zijn ook de bedrijven die rechtstreeks verband houden met de automotive industrie. Er zijn veel belangrijke studies over de productie van gepantserde voertuigen in ons land dankzij de investeringen in defensie-industrie in de afgelopen jaren. Onze producten zijn gemakkelijk te trekken aantrekkelijkheid, zowel in binnen-en buitenlandse markten.Bijgevolg zal auto-ingenieurs in staat zijn om tal van kansen op werk te vinden in de bovengenoemde gebieden op prive-en openbare instellingen.

Behoeften van auto-industrie, met name over onderzoek en ontwikkeling van hoogwaardige technologie naar voren zijn gebracht in de doelstellingen voor 2015 van State Planning Organisatie. Een samenwerking is tussen universiteiten en het bedrijfsleven is een must, omdat auto-industrie is multi-gedisciplineerde, hi-tech industrie. Het is voorspeld dat auto-ingenieurs wordt verwacht dat ze vacatures vinden zowel in bedrijven en universiteiten die geavanceerde technologische producten voor de auto-industrie te ontwikkelen.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan