BSc In Business Administration

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In Business Administration

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je diploma in bedrijfsadministratie
Kweek de vaardigheden voor business management op het niveau van de Grand Canyon University. In onze Bachelor of Science in Business Administration opleiding, leer de principes van ondernemerschap en ethische praktijken die succes runnen in de hedendaagse competitieve markt. Aangeboden door de Colangelo College of Business, is deze bachelor in business administration opleiding ontworpen om uw geneigdheid voor operations management, kwantitatieve analyse en strategische groei te verrijken met behulp van evidence-based onderzoek en innovatieve concepten.

De bachelor's degree in business administration programma omvat een verscheidenheid van cursussen relevant voor hedendaagse bedrijven. Onderzoek de grondslagen van het bedrijfsleven, met inbegrip van boekhoudkundige en kwantitatieve studies, voordat u begint met een meer geavanceerde studie in financiën en economie. In academisch stimulerende leeromgevingen functioneert de onderzoeksafdeling vanuit een leidinggevende houding en bespreken gedrag en technieken die invloed hebben op operaties en diversiteit omarmen.

degree Outcomes

Krijg vaardigheden voor toegangsbeheer
In deze Bachelor of Science in het Business Administration programma, begrijpt u zaken, administratie en effectief beheer. Geef je mening over de onderdelen die zakelijk succes te rijden en de kapitein van het proces om een ​​productieve organisatiecultuur te creëren. Met uw laatste capstone cursus kunt u uw beheersing van bedrijfsplanning en ontwikkeling aantonen.

Wat je leert

Bestudeer de onderwerpen van de Bedrijfskunde
De bachelors in het bedrijfsleven geven u een breed scala aan onderwerpen en leerdoelen voor:

  • Inleiding tot het ontwerpen, plannen, bedienen en controleren van productiesystemen
  • Gedetailleerde analyse en interpretatie van een onderneming drie hoofdrekeningen en toepassingen vanuit een leidinggevend perspectief
  • Kosten van productie, marktstructuur, winstmaximatie, regelgeving en deregulering van het bedrijfsleven
  • Arbeidsmarkten, BBP en maatregelen van economisch welzijn
  • Bevorder en bevorder ethisch en maatschappelijk verantwoorde bedrijfspraktijken
  • Plannen, uitvoeren en definiëren van strategieën binnen organisaties

Uitkomsten carrière

Bevorder uw carrière met geavanceerde leiderschapskennis
Deze graad in bedrijfsadministratie biedt carriere professionals de vaardigheden die nodig zijn om zelfvertrouwen te ontwikkelen en te verwerven in hun zakelijke praktijk. Typische carrières met een bachelor in de wetenschap in het bedrijfsleven zijn onder meer manager op het niveau, directeur of leider in alle soorten zakelijke en dienstverlenende organisaties.

programma Locaties

campus
Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

On-campus programma onthullingen

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan