BSc In Computer Engineering

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In Computer Engineering

Frederick University

Het programma richt zich op de computer systemen met een geïntegreerd begrip van computer hardware en software, en over het gebruik van computers om processen te controleren in de echte wereld. Het programma vormt een evenwicht tussen de academische en de praktische aanwijzingen. Het bereidt de afgestudeerden voor directe werkgelegenheid als de computer ingenieurs en legt de basis voor graduate studies op het gebied van computer engineering.

De voertaal is Engels.


Key Learning Outcomes

  1. Pas geschikte wiskundige, wetenschap en techniek methoden en het gebruik van computer software om computer engineering-gerelateerde problemen op te lossen.
  2. Gebruik state-of-the-art Electronic Design Automation (EDA) software en hardware gereedschappen, alsmede laboratoriumapparatuur ontwerpen, testen en evalueren digitale systemen.
  3. Design, het programma, te ontwikkelen en computersystemen alsmede automatiseringssystemen op basis van microprocessors, microcontrollers en embedded systemen gedefinieerd en bepaalde eisen te voldoen te evalueren.
  4. Ontwerpen, implementeren en onderhouden van betrouwbare en veilige computernetwerken aan de behoeften van de organisatie te voldoen.
  5. Het gebruik van analytische methoden en modellen te evalueren berekenen van systemen en componenten op het gebied van algemene kwaliteit attributen en mogelijke trade-offs gepresenteerd binnen de gegeven probleem.
  6. Evalueer de mogelijkheden en beperkingen van bestaande en opkomende technologieën op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.
  7. Demonstreer bewustzijn op de voorgrond van de kennis op het gebied van computer engineering en de opkomende informatie- en communicatietechnologie.
  8. Ophalen en informatie uit verschillende bronnen, waaronder informatie terugvinden door middel van databases en on-line computer zoekopdrachten te analyseren.
  9. Aantonen competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante computertechnologieën en gereedschappen.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het programma hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van computersystemen. Ze voldoen aan de eisen voor de werkgelegenheid in de publieke of de particuliere sector als informatie- en communicatietechnologie (ICT) engineers, hardware support engineers, netwerk ontwerpers / beheerders. Ze kunnen ook worden toegepast in de industrie in gebieden die te automatiseringssystemen.
De afgestudeerden van het programma kan ook worden gebruikt als opvoeders in openbare of particuliere middelbare scholen.
De afgestudeerden van het programma komen in aanmerking om te registreren aan de Technische Kamer van Cyprus (ETEK).

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Limasol, Limassol
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Limasol, Limassol
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan