BSc In Computer Science

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In Computer Science

Frederick University

Het doel van de BSc in Computer Science Programma is om studenten aan de onderliggende theorieën, technologieën en toepassingen te introduceren in het bredere gebied van Informatica. Het programma leidt studenten, in aanvulling op de praktische vaardigheden verwerven, met de mogelijkheid om aan te passen en te evolueren in de snel en radicaal veranderende omgeving van de berekening. Het programma bereidt afgestudeerden voor de werkgelegenheid als informatici en legt de basis voor graduate studies in het veld.


Het programma richt zich op het aanbieden van kennis in drie grote gebieden:

 • Theorie van de Computer Science: Biedt studenten met een duidelijk begrip van de theoretische achtergrond en de basis van de berekening, traint ze in formeel denken en maakt ze concepten van de complexiteit en berekenbaarheid waarderen.
 • Appreciatie van Computer Systems: Biedt studenten met een sterke theoretische en praktische kennis van het ontwerp en de ontwikkeling van moderne computersystemen in het algemeen.
 • Ontwikkeling van Toepassingen: biedt studenten de vaardigheden in het waarderen, het ontwerpen en implementeren van computer-oplossingen aan een verscheidenheid van problemen.

De voertaal is Engels.

Key Learning Outcomes

 1. Aantonen dat men kennis en inzicht in de wetenschappelijke en wiskundige principes ten grondslag liggen aan het Computer Science discipline
 2. Analyse, ontwerp en software-oplossingen voor informatiesystemen die verschillende problemen aan te pakken
 3. Begrijpen en bijdragen aan de opzet en het beheer van software-gerelateerde projecten
 4. Te waarderen en de mogelijkheden en beperkingen van bestaande en opkomende technologieën op het gebied van computersystemen en netwerken, databases, programmeertalen, besturingssystemen, computer architectuur en organisatie evalueren
 5. Abstract over en het formuleren van de problemen van een computationeel natuur
 6. Identificeren en maken gebruik van de juiste technieken en technologieën voor de aanpak geformuleerd problemen
 7. Exhibit bewustwording van de belangrijkste kwesties aan de grenzen van de informatica
 8. Interface met andere disciplines voor het onderzoek en tot vaststelling van de mate waarin de informatica de oplossing van specifieke problemen zou kunnen ondersteunen.
 9. Leg uit hoe computers kunnen communiceren met mensen en waarderen de technologieën die deze interactie te vergemakkelijken
 10. Demonstreer begrip van het gebruik van technische literatuur en andere informatiebronnen.
 11. Aantonen competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante computertechnologieën en gereedschappen.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het programma zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden voor het ontwerpen, creëren, onderhouden en uitbreiden van software systemen die een breed scala aan toepassingen, waaronder zakelijke en technische pakken. Ze kunnen werken in de ontwikkeling van software bedrijven en organisaties die ondersteuning bieden voor software-services.
Ze kunnen ook ontwerpen, implementeren en beheren van computersystemen. Ze voldoen aan de eisen voor de werkgelegenheid in de publieke of de particuliere sector als informatie- en communicatietechnologie (ICT) ingenieurs, netwerk / system / databank / security ontwerpers / beheerders.
De afgestudeerden van het programma kan ook worden gebruikt als opvoeders in openbare of particuliere middelbare scholen.
De afgestudeerden van het programma komen in aanmerking om te registreren aan de Technische Kamer van Cyprus (ETEK).

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Limasol, Limassol
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Limasol, Limassol
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan