BSc in Computer Science

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Computer Science

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Computer Science (BSc, 4 jaar)
 • Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor)
 • Voertaal: Engels Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks.
 • Wijze van Studie: Full-time en part-time studie is beschikbaar
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

DOEL:

 1. Geef studenten geavanceerde theoretische en praktische kennis en vaardigheden op het gebied van informatica, zodat ze kunnen werken voor de IT-omgeving van de commerciële, industriële en overheidssector
 2. Stel studenten in staat om hun persoonlijke en professionele vooruitzichten te ontwikkelen, in lijn met de snelle vooruitgang van de technologie in de informatica
 3. Bereid de studenten verder postacademisch onderwijs en onderzoek voort te zetten.
 4. Zorg voor een sterk gevoel van maatschappelijke betrokkenheid, globale visie en onafhankelijk zelflerend vermogen

Doelstellingen:

 1. Studenten 'kritisch denken te verbeteren en om hun fundamentele analyse, probleemoplossend en besluitvorming vaardigheden te ontwikkelen.
 2. Op het gebied van informatica, en de beginselen van computers, berekening en de programmering te introduceren.
 3. Om studenten te grote commerciële computer applicatie pakketten vertrouwd.
 4. Om studenten te programmeren concepten en methoden in te voeren voor programma-ontwerp, ontwikkeling, testen en documentatie.
 5. Om technieken voor systematische probleemanalyse, programma specificatie, ontwerp, coderen, testen, debuggen en documenteren van programma's te introduceren.
 6. Om studenten met de huidige populaire programmeertalen en besturingssystemen vertrouwd.
 7. Computer software engineering, database systemen, netwerken, beveiliging van de computer en het internet te introduceren.

Carriere vooruitzichten

Na succesvolle afronding van het programma afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​baan te krijgen in de verschillende sectoren, zowel in de private en publieke organisaties, zoals de:

 • IT-sector
 • Professionele diensten (maatwerk applicatie ontwikkeling, web-based applicaties, beheer netwerksysteem en onderhoud)
 • Educatieve sector
 • RESEARCH LABORATORIES

Bovendien is de BSc diploma erkend door de Cyprus Wetenschappelijk en Technisch Kamer (ETEK), die de wettelijke technische adviseur van de Staat van Cyprus en is de overkoepelende organisatie voor alle Cypriotische Engineers. Zo zou de afgestudeerden worden afgegeven vergunning voor de wetenschap van informatietechnologie techniek te oefenen.

Toegang tot verdere studies

Na het afstuderen, kunnen studenten direct toegang tot verdere postdoctorale studie (masterprogramma's) te hebben.

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder andere medio-termen, projecten en deelname van klassen omvatten. Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien. Een minimale cumulatieve Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist. Hoewel dus een "D" is een voldoende cijfer, teneinde een CPA van 2,0 gemiddeld een 'C' te bereiken vereist.

Leerresultaten

Tegen het einde van het programma de afgestudeerden in staat zal zijn om:

 1. Gebruik maken van kennis en inzicht in de modellering en ontwerp van computer-based systemen, processen en programma's, op een manier die toont begrip van de trade-off in design keuzes.
 2. Identificeren en criteria en specificaties aangepast aan specifieke problemen, en plannen strategieën voor hun oplossing analyseren.
 3. Begrijp de elementen van computationele denken; erkennen de toepasbaarheid in andere domeinen, en in staat is de toepassing ervan in de juiste omstandigheden.
 4. Analyseer de mate waarin een computer-based systeem, proces, en het programma voldoet aan de voor het huidige en toekomstige ontwikkeling van criteria.
 5. Implementeren juiste theorie, methoden en hulpmiddelen voor de specificatie, ontwerp, implementatie en onderhoud, alsmede de evaluatie van de computer-gebaseerde systemen, processen en programma's.
 6. Herkennen en worden geleid door de sociale, professionele, juridische en ethische, maar ook culturele kwesties die betrokken zijn bij het gebruik van de computer-technologie.
 7. Specificeren, ontwerpen en implementeren computer-based systemen, processen en programma's, evenals de uitvoering van software project management.
 8. Evalueren van computer-based systemen, processen en programma's, in termen van de algemene kwaliteit attributen en mogelijke trade-offs gepresenteerd binnen het gegeven probleem.
 9. Toepassing van de beginselen van informatiebeheer, modellering en organisatie in problemen die in de database-systemen.
 10. Breng de beginselen van mens-computer interactie de evaluatie en de constructie van een breed scala aan materialen, zoals user interfaces, webpagina's, multimedia-systemen en mobiele systemen.
 11. Identificeer alle risico's, veiligheid en beveiliging aspecten die kunnen worden betrokken bij de werking van computerapparatuur binnen een bepaalde context.
 12. Effectief tools inzetten voor de constructie en documentatie van software. In het bijzonder als onderdeel van het proces van het gebruik van computers om praktische problemen op te lossen.
 13. Wees je bewust van het bestaan ​​van openbaar beschikbare software (open source materialen) en zich effectief in een open-source projecten.
 14. Werken effectief als lid van een ontwikkelteam.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school