BSc in Computer Science

Eötvös Loránd University (ELTE)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Computer Science

Eötvös Loránd University (ELTE)

Het doel is om te trainen Wetenschappers van de computer met een professionele kennis op basis van een gedegen theoretische achtergrondkennis. Ze hebben de vaardigheden om deel in de ontwikkeling van software te nemen, in het ontwikkelen van informatiesystemen en systeembeheer op verschillende gebieden. computer Wetenschappers fungeert vaak als een bemiddelaar tussen de klanten van informatiesystemen en de producenten. Op deze manier synthetiseert de baan van een computerwetenschapper de constructieve activiteit van ingenieurs met de algemene probleemoplossende houding van wiskundigen, terwijl zij deelnemen aan teams van grootschalige projecten.

Het programma biedt studenten met een brede opleiding in Computer Science and Software Engineering in combinatie met gespecialiseerde werkzaamheden in de computer en informatieverwerking technieken, programmeertalen, datastructuren, information retrieval, besturingssystemen, compiler ontwerp etc. Studenten leren de theorie als de methoden en technieken in de ontwikkeling en implementatie van computersystemen. De meer praktische programmering cursussen worden geholpen door verschillende cursussen in de zuivere en toegepaste wiskunde en theoretische informatica opleidingen in het hele curriculum.

Sterkte van programma

Het hoge niveau van de opleiding wordt gegarandeerd door de hooggekwalificeerde wetenschappelijk personeel. Het onderwijs wordt ondersteund door moderne infrastructuur en goed uitgeruste computerlokalen (kunstmatige intelligentie, databases en robotica). De bibliotheek van de faculteit bevat meerdere duizend volumes. Upper-jaars studenten en promovendi te helpen de eerstejaars studenten in een mentor-systeem om hun eerste uitdagingen aan de universiteit te overwinnen.

In aanvulling op het hoge niveau van de theoretische opleiding, de faculteit relatie met het bedrijfsleven, de gezamenlijke onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten te bieden up-to-date praktische kennis en ervaring aan de studenten. De faculteit heeft bilaterale overeenkomsten gesloten met een groot aantal universiteiten in de wereld, die het mogelijk maakt studenten om een ​​of twee semesters studeren of deel te nemen aan onderzoeksprojecten bij een partner instelling gesloten.

Buitenschoolse undergraduate onderzoek van de studenten worden ondersteund en begeleid door vooraanstaande wetenschappers van de faculteit. Deze studenten presenteren hun bevindingen op een conferentie georganiseerd door de faculteit elk jaar.

Ook worden er workshops georganiseerd in samenwerking met internationale partners.

Carrièremogelijkheden

Computer Wetenschappers zijn van harte welkom in alle sectoren van de informatica. Jobs worden aangeboden door grote internationale computerbedrijven, uitstekende Hongaarse bedrijven, banken, grote ondernemingen, overheidsinstellingen, de ontwikkeling van software bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten, waar ze kunnen worden betrokken bij het opstellen van geïntegreerde systemen voor de verwerking, elektronische handelstransacties en elektronisch betalingsverkeer , het oplossen van telecommunicatieproblemen (netwerken, het programmeren van mobiele telefoons), het uitvoeren van beeldherkenning, computer-aided design, beeldbewerking of het voorbereiden van multimediatoepassingen.

Job voorbeelden

Computer Programmeur

Toelatingseisen - eis Taal

Een bewijs van ten minste Intermediate niveau taalvaardigheid in het Engels is vereist (middelbare school cijfers zijn voldoende, taalexamens de voorkeur).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Eötvös Loránd University (ELTE)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
per semester.
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan