BSc in Computer Science

American University Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Computer Science

American University Of Technology

Wat is Computer Science?

Een van de nieuwste en snelst groeiende gebieden van de menselijke kennis, informatica bezig met het ontwerpen van computers, en met het onderzoek naar hun beperkingen, evenals de analyse, ontwerp en ontwikkeling van software systemen die deze machines uit te voeren. Tegenwoordig software wordt gebruikt om bijna elk aspect van ons dagelijks leven te automatiseren. Daarom zijn bekwame informatici nodig in alle bedrijfstakken en organisaties.

Computer wetenschappers worden opgeleid in de theorie van berekeningen en het ontwerp van computersystemen. De computer science discipline wordt geassocieerd met wiskunde en bevat onderwerpen, variërend van theoretische (zoals studies naar de grenzen van de berekening) naar praktische (zoals de vraagstukken van de uitvoering van computersystemen).

Wat is de toegevoegde waarde van het bestuderen van CS op AUT?

De opleidingen die door FAS bij AUT helpen bij de voorbereiding van de volgende generatie voor een dergelijke monumentale uitdaging, door hen uit te rusten met de theoretische en praktische fundamentals, geholpen door de nieuwste technologieën, state-of-the-art laboratoria, en hooggekwalificeerde faculteit leden hebben rijke academische, onderzoek en industriële ervaring.

Het totale aantal kredieten die vereist zijn voor de grote is 99 credits.

70 credits van de 99 studiepunten zijn belangrijke cursussen die alle aspecten die verband houden met het gebied informatica, zoals de nieuwste programmeertalen te dekken (C #, Java, ...) en hun toepassingen (websites, windows apps, mobiele apps, ...) .

Naast het invullen van verplichte vakken, moet AUT studenten ten minste twee internationale certificaten van instellingen zoals CISCO en ICDL verdienen aan het afstuderen eisen van AUT voldoen.

Wat zijn de carrièremogelijkheden in CS?

Informatica is een gebied waar je altijd werk of werk als freelancer, hetzij in Libanon of in het buitenland te vinden. Je kunt werken als programmeur, software ontwikkelaar, web / telefoon apps ontwikkelaar, systeemontwerper, netwerk ontwikkelaar / beheerder, etc ... Al die vallen in drie categorieën: het ontwerpen en implementeren van software, het bedenken van nieuwe manieren om computers te gebruiken, en het ontwikkelen van effectieve algoritmen voor het berekenen van problemen op te lossen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Libanon - Lebanon Online
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Libanon - Lebanon Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan