BSc in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling van de informatica en informatietechnologie / wiskunde biedt vier belangrijke thema's te weten: - Computing and intelligente systemen - Computational analyse, ontwerp en toepassingen - Datacommunicatie en informatiesystemen - Operationeel onderzoek en netwerksystemen Deze leiden tot de toekenning van Bachelor in informatica en informatietechnologie.

Filosofie van de afdeling computerwetenschappen

De filosofie van de Bachelor in de informatica Degree in de informatica waaronder, bijdrage aan de kennis en materiële ontwikkeling door middel van morele, academische, fysieke en ondernemersopleiding van eerste klas toekomstige leiders in de technologische en sociaal-economische ontwikkeling in Nigeria en Edo State in het bijzonder . Dienovereenkomstig ligt de nadruk op: 1. Vorming van de student om de belangstelling voor en de capaciteit voor de toepassing van wetenschappelijke principes.

  1. De toepassing van wetenschappelijke principes en methodes aan het oplossen van maatschappelijke problemen.
  2. De ontwikkeling van de studenten van de capaciteit voor innovatie en improvisatie van materialen uit de lokale middelen.

Doelstellingen

Het doel van de afdeling is om geschikte en kwalitatieve computer onderwijs in de uitdagende wereld van de wetenschappelijke evolutie.

De afdeling focus op constante evolvements in de informatica in het bijzonder op het gebied van informatietechnologie, om de koers te structureren, waardoor, die een breed gebied en het verstrekken van de gelegenheid naar specialisatie in specifieke gebieden.

Toelatingseisen

Kandidaten worden toegelaten tot de B.Sc. Degree programma's van de afdeling in een van de volgende drie manieren: - door middel van University toelatingsexamen (UME), door de Direct Entry, of door middel van Inter-University Transfer.

University Matriculation Examination (UME) Entry Mode

Naast een acceptatie pas in UME, kandidaten die toelating in B.Sc. opleiding in de informatica moeten ten minste gewone niveau credit passeert op de vijf (5) SSCE / GCENECO vakken, waaronder Engels taal, wiskunde, natuurkunde, en andere onderwerpen op niet meer dan twee zittingen. In aanvulling op (i), de kandidaten zijn verplicht om zich in te dienen voor een schriftelijk examen en mondelinge interview voor de toelating tot slot wordt aangeboden aan shortlist gekwalificeerde kandidaten.

Direct Entry Mode

  • Kandidaten die rechtstreeks toegang tot de informatica te studeren moet twee vooraf niveau passen in de relevante wetenschappelijke onderwerp waaronder Wiskunde, Natuurkunde. Bovendien moeten deze kandidaten hebben voldaan aan de 'O' Level eis.
  • Kandidaten die beschikken goede Diploma Certificaten in Computer wetenschap kan direct toegang worden aangeboden in de afdeling om te lezen B.Sc. (Hons) Degree.

Inter-University Transfer

Kandidaten die willen zetten in de afdeling van een andere universiteit moet hebben:

  • Verkrijgen en vul de inter-universiteit Transfer vorm van de Ambtenaar van de Universiteit toelating's.
  • Tevreden het ministerie minimale academische normen voor een dergelijk niveau.

Duur van de cursus

Computer Science programma heeft een looptijd van vier (4) academische zittingen voor Umer toelating en drie (3) academische zittingen voor de directe invoer kandidaten.

Evaluatie van studenten aan de universiteit natuurlijk het werk

De studenten 'werk natuurlijk zullen worden geëvalueerd voor de indeling van het gebruik van één van de volgende criteria:

  1. schriftelijk examen
  2. Permanente evaluatie-test
  3. Laboratorium praktische rapporten
  4. Studenten industrieel werkervaring regeling (SIWES)

Registratie

Studenten moeten zich inschrijven voor alle erkende cursus voor ieder niveau in het college handboek aan het begin van elke academische zitting. Geen student kan zich inschrijven voor meer dan 25 studiepunten voor een semester of 50 studiepunten voor de gehele academische zitting.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Appli ... Lees meer

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Applied Sciences. Lees Minder