BSc in de chemie en biochemie

Millsaps College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in de chemie en biochemie

Millsaps College

BSc in de chemie en biochemie

Chemie, vaak omschreven als de "centrale wetenschap" bereidt een student voor succes in vele wetenschap verwante beroepen. Een carrière in de chemie zal u voorzien van de mogelijkheid om bij te dragen in veel gebieden zoals geneeskunde, milieu, productie, polymeren, veiligheid en rechtshandhaving. Studenten kunnen het beroep van leraar of bedrijfstak rechtstreeks invoeren of aanvullende studie voor geavanceerde graden in de chemie, biochemie of een van de beroepen in de gezondheidszorg (medische, tandheelkundige School, etc.) na te streven.

De meeste chemici zijn betrokken bij zowel onderzoek en ontwikkeling, productie of het onderwijs. De nummer één werkgever van chemici in de chemische industrie met 60% van de chemie afgestudeerden. Bijna 24% van de chemie afgestudeerden te leren op een van beide de middelbare school of universiteit niveau. Federale, staats- en lokale overheden te huren bijna 10% van de chemie afgestudeerden werk in gebieden zoals medische, forensische, biochemische en milieustudies.

De Millsaps Reputation

Normaal gesproken 70 tot 75 procent van de Millsaps afgestudeerden met BS graden in de biologie en chemie inschrijven in graduate of beroepsonderwijs na voltooiing van hun baccalaureaat studies. Het percentage stijgt tot meer dan 80 procent binnen twee jaar na het afstuderen.

Voor de afgelopen 10 jaar, hebben 80 procent van de Millsaps studenten van toepassing zijn op de medische school is aanvaard. Momenteel studenten ingeschreven aan de Johns Hopkins, Emory, Vanderbilt, Tulane, Universiteit van Virginia, Universiteit van Tennessee, de Universiteit van Alabama en de Universiteit van Mississippi medische scholen.

Zoals met alle Millsaps afgestudeerden, moeten degenen die een diploma in de wetenschappen en zowel mondeling als schriftelijk uitgebreid onderzoek af te ronden. Op tests waar sprake is van een nationale norm, hebben Millsaps afgestudeerden van oudsher uitgevoerd in het bovenste derde van alle wetenschap afgestudeerden.

Millsaps werd gekozen als een van de eerste van een selecte groep van hogescholen om een ​​grote $ 600.000 subsidie ​​van het Howard Hughes Medical Institute ontvangen.

Laboratorium Onderzoek

De WM Keck Center for Instrumentele en Biochemische Vergelijkende Archeologie is een laboratorium faciliteit, geregisseerd door Dr. Timothy Ward, gewijd aan de interdisciplinaire, wetenschappelijke studie van het verleden menselijk gedrag en de opleiding van studenten in geavanceerde archeometrisch en biochemische onderzoeksmethoden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates