BSc in de geologie

Millsaps College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in de geologie

Millsaps College

BSc in de geologie

De missie van Millsaps Geologie afdeling is de oprichting en ontwikkeling van een gemeenschap van productieve en betrokken wereldburgers uitgerust met een brede en diepgaande kennis van het proces en de specifieke kenmerken van de Aardwetenschappen. De afdeling richt zich op het opleiden van en het stimuleren van studenten om het ontwikkelen van een voortdurende nieuwsgierigheid en betrokkenheid bij alle elementen van hun omgeving, zodat deze toekomstige leiders van de samenleving op te nemen logische, kritische beoordeling van de natuurlijke wereld in het weefsel van hun individuele filosofieën.

Alle studenten van de afdeling Geologie krijgen de kans om deel te nemen aan belangrijke wetenschappelijke onderzoek. Diverse gesponsorde projecten in basis de geologie, milieu geologie en geofysica hebben studenten de unieke ervaring van hands-on bijdrage aan de echte, vaak publiceerbaar, onderzoek tijdens hun undergraduate jaar. Excursies naar verschillende geologische terreinen helpen benadrukken de hands-on aanpak. Afgelopen excursies hebben opgenomen gebieden zoals de Appalachian Mountains, de Pacific Northwest, zuidoostelijk en southcentral Alaska, het schiereiland Yucatan, de centrale en noordelijke Rocky Mountains, en de grotere Yellowstone gebied.

In de afgelopen vijf jaar, 80 procent van Millsaps afgestudeerden met BS graden in de geologie zijn in resource exploratie, het milieu, en de overheid onderzoeksgebieden na voltooiing van hun baccalaureaat studies gegaan naar werk of ingeschreven in graduate of professionele scholen. Recente Millsaps afgestudeerden hebben ingeschreven in geowetenschappelijke graduate programma's bij Colorado School of Mines, Mississippi State University, New Mexico Tech, Rice University, Texas A & M, Tulane University, University of Alabama, Universiteit van Arkansas, Universiteit van North Carolina, Universiteit van Kentucky, de Universiteit van Memphis, Universiteit van Mississippi en Virginia Tech.

De afdeling heeft een educatieve licentie subsidie ​​van IHS ontvangen op haar Kingdom® en Petra® software te gebruiken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates